12 Nisan 2025 Cumartesi


01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:31   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA ASTıM KRIZI GEÇIREN TUTUKLU ÖĞRENCI ŞIDDETE MARUZ KALDı   15:15   CHP`LI GÜNAYDıN: “AKıN GÜRLEK`I TEHDIT ETTIĞI IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA GÜRLEK`IN YıLLARCA MAHKEME BAŞKANLıĞı YAPTıĞı MAHKEMEYE TESADÜFEN DÜŞÜYOR”   14:47   CHP`LI MILLETVEKILLERI İMAMOĞLU`NUN DURUŞMA SALONUNDAN FOTOĞRAFıNı PAYLAŞTı...   13:37   19 MART PROTESTOLARıNDA TUTUKLANAN 59 GENÇ HAKKıNDA DAHA TAHLIYE KARARı   13:28   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ SEÇMENIN YARıSıNDAN BIR FAZLASıYLA TARIHIN EN BÜYÜK GÜVENSIZLIK OYUNU VERMEK ISTIYORUZ"   13:04   EKREM İMAMOĞLU, MAHKEMEDE SAVUNMA YAPTı   12:58   CHP PM TOPLANTıSı YARıN YAPıLACAK... MYK BELIRLENECEK   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"  
 
     
   

Mücella Yapıcı ve Kızını Çıplak Aramaya Maruz Bırakan İki Polisin Cezalandırılması Talep Edildi


İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi`nde yapılan duruşmaya, Mücella Yapıcı ve Cansu Yapıcı’nın avukatı Berfin Karaşah ve sanık polislerin avukatları hazır bulundu. Başka suçtan tutuklu olan sanık polislerden Levent Mustafaoğlu, duruşmaya bağlı bulunduğu Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu`ndan SEGBİS ile bağlandı.

 

Tarih : 11 Haziran 2024 Salı 12:37   Okunma : 658

GAYE ŞEYMA CAN

(İSTANBUL) Taksim Dayanışması sözcülerinden mimar Mücella Yapıcı ile kızı Cansu Yapıcı`yı çıplak aramaya maruz bırakan üç polisin, “işkence ve eziyet” suçlamasıyla yargılanmasına devam edildi. Mütalaada aramayı yapan iki kadın polisin "görevi kötüye kullanma" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar cezalandırılması talep edildi. 

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, iki kadın polisin aramanın gereklerine aykırı eylemleri gerekçesiyle "görevi kötüye kullanma" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar cezalandırılmasını, o dönem nezarethane amiri olan diğer sanık polis hakkında ise beraat kararı verilmesini talep etti.

Mahkeme, mütalaaya ilişkin savunmaların yapılabilmesi için süre vererek, duruşmayı 17 Ekim`e erteledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA