24 Eylül 2024 Salı


16:24   YAŞAMıNı YITIREN SENARIST, YAPıMCı VE YÖNETMEN TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN TÖREN DÜZENLENDI   15:55   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN, EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK TELEFONU    15:20   İMAMOĞLU`NDAN “İSTANBUL`DA AHMAK DAVASı TOPLANTıSı” AÇıKLAMASı   15:05   POLIS MEMURU YıLMAZ`ıN ŞEHIT EDILMESI... MURAT BAKAN: "ÇÖZÜMÜNÜN SADECE İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NıN SORUMLULUĞUNA BıRAKıLMASı DOĞRU VE YETERLI DEĞIL"   14:54   CHP KURMAYLARı, İMAMOĞLU HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI TOPLANDı   14:46   ÖZGÜR ÖZEL`DEN “AHMAK DAVASı” AÇıKLAMASı   14:15   YENIŞEHIR BELEDIYE SPORLU GENÇ YETENEK YUSUF, SILIFKE BELEDIYE SPOR`A TRANSFER OLDU   14:09   ÖZGÜR ÖZEL: “SURIYE ILE KURULAN HER DIPLOMATIK ADıM TÜRKIYE`DEKI SıĞıNMACı SORUNUNU ÇÖZMEYE KATKı SAĞLAYACAĞı IÇIN ÇOK DOĞRU ADıMDıR``   13:32   MOTO KURYE SAMET ÖZGÜL`ÜN KARDEŞI BERNA ÖZGÜL: "SABıKALı INSANLAR ARAMıZDA DOLANDıKÇA BIZ NE SAMET ÖZGÜL`Ü NE DE ŞEYDA YıLMAZ`ı KORUYABILIRIZ"   13:06   CHP`LI BÜLBÜL`DEN EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK   13:01   YANKı BAĞCıOĞLU: ``TÜRKIYE`NIN EGEMENLIK HAKLARıNA AÇıK BIR SALDıRıDıR VE KESINLIKLE HOŞ GÖRÜLEMEZ``   12:07   PAZAR 4 NOLU MOTORLU TAŞıYıCıLAR KOOPERATIFI`NDE YOLSUZLUK IDDIALARıYLA ILGILI DURUŞMA GÖRÜLDÜ   11:46   CHP`DEN 30 EYLÜL`DE SAĞLıK ÇALıŞTAYı   11:20   ORHAN SARıBAL, TAMER KARADAĞLı`NıN “ÇALıŞMAYACAKSANıZ ISTIFA EDIN" SÖZLERINE TEPKI GÖSTERDI   11:12   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT: “ASıL SORUMLULAR CEZA ALMAZKEN KADIR AYDAR`A SIYASI YASAK GETIRILMESI, IŞIN NE KADAR SIYASI OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERIYOR”   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN TÜRKIYE’DE BIR ILK    16:37   LÜBNAN`A HAVA SALDıRıLARı... İSRAIL`IN SALDıRıSıNDA HAYATıN KAYBEDENLERIN SAYıSı 182`YE, YARALANANLAR SAYıSı ISE 727`YE ÇıKTı   16:05   TICARET BAKANLıĞı: "`UKRAYNA`NıN, ÜLKEMIZDEN SATıN ALDıĞı İHA VE SİHA`LARıN ÖDEMELERINI BUĞDAY OLARAK YAPTıĞı` IDDIASı TAMAMEN YALAN"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   13:25   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "ŞEHIR HASTANELERI ILE SAĞLıK SISTEMI ÇAĞ ATLAYACAĞıNA, MÜTEAHHITLER VE YANDAŞLAR ÇAĞ ATLıYOR"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir, Etik Haftası Etkinliklerini Başlattı


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında Etik Hatıra Ormanı Dikim Töreni düzenlendi.

 

Tarih : 23 Mayıs 2024 Perşembe 11:12   Okunma : 354

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ tarafından 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında, `Etik Hatıra Ormanı Dikim Töreni` düzenlendi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Etik Komisyonu üyeleri, ilgili daire başkanları, müdürler ve personel katıldı.

68`liler Barış Ormanı`nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Etik Komisyonu üyeleri, ilgili daire başkanları, müdürler ve personel katıldı. Büyükşehir Belediyesi için ayrılan alanda katılımcılar, adlarının bulunduğu alanlara fidan dikti. Büyükşehir`in Etik Haftası boyunca etkinlikleri devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı ve Etik Komisyonu Üyesi Salih Sığırcıkoğlu Etik Haftası`nın önemini vurgulayarak, “Etik Haftası bizim için, kamu gücünü kullanan insanların vatandaşla ilişkilerini ve kamunun kendi içerisindeki personel ilişkilerini, ast-üst ilişkilerini düzenleme açısından birtakım farkındalıklar yaratıyor. Bu açıdan önemli. Kamu etiği dediğimiz kavram bunları içeriyor. Bu açıdan bir farkındalık yaratmak, hoş bir anı oluşturmak, ‘ileride bu yapılmıştı` deyip, insanların hatırlamasını sağlamak ve gerekli dikkati çekmek için, 68`liler Ormanı`nda bize tahsis edilen bu yerde fidan dikimi faaliyetimiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı`mız Sayın Vahap Seçer`in katkılarıyla etik farkındalığı yaratmak anlamında, Büyükşehir Etik Komisyonu ve MESKİ Etik Komisyonu olarak buradayız” dedi.

MESKİ Hukuk Müşaviri ve Etik Komisyonu Üyesi Selcan Yılmaz ise “Her yıl, 25-31 Mayıs Etik Haftası olarak kutlanmakta. Biz de bu kapsamda farkındalık yaratmak adına hatıra ormanına ağaç dikme programına dahil olduk. Bu bizi çok mutlu eden bir program oldu” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA