16 Haziran 2024 Pazar


19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MANISA VALISI ÜNLÜ`YÜ ZIYARET ETTI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: "TÜM BABALARıN BABALAR GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   10:27   VELI AĞBABA: KURBANı VATANDAŞA HARAM ETTILER   10:20   CHP`LI UMUT AKDOĞAN: "AVM ÇALıŞANLARıNıN BEKLEDIĞI YASA TEKLIFI 55 GÜN TBMM`DE IŞLEME ALıNMADı"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   08:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A ``IADEIZIYARET`` YANıTı: "BIZ O SÖZÜ HIÇ ÜZERIMIZE ALMıYORUZ"   22:21   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI DÖNEM GENEL BAŞKANLAR ILE BIR ARAYA GELDI   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``  
 
     
   

TÜRKAN SAYLAN, VEFATININ 15`İNCİ YILINDA BUCA`DA ANILDI


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Onursal Başkanı Türkan Saylan, vefatının 15`inci yıl dönümünde Buca`da anıldı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Türkan Saylan gibi cesur, ülkesini seven, özverili insanları kendimize örnek almalıyız” dedi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2024 Cumartesi 10:58   Okunma : 244

(İZMİR)- Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Onursal Başkanı Türkan Saylan, vefatının 15`inci yıl dönümünde Buca`da anıldı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Türkan Saylan gibi cesur, ülkesini seven, özverili insanları kendimize örnek almalıyız” dedi.

Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi`nde düzenlenen anma törenine Belediye Başkanı Görkem Duman ile çok sayıda Bucalı vatandaş katıldı. Başkan Duman, törende merkezin minik kursiyerleriyle beraber hayatını çocukların eğitimine ve halk sağlığına adayan Türkan Saylan anısına hazırlanan köşeye karanfil bıraktı.

“SAYLAN`I ÖRNEK ALMALIYIZ”

Türkan Saylan`ın adını Buca`da yaşatmaktan dolayı onur duyduklarını belirten Başkan Duman, “Türkan Saylan gibi cesur, ülkesini seven, özverili insanları kendimize örnek almalıyız. Bizler Türkan Saylan`ı sadece bir hekim, bir tıp insanı olarak tanımıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk`ün devrimlerinin savunucu olan bir cumhuriyet kadını olarak da tanıyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile ülkemizdeki kız çocuklarının okuması için verdiği mücadeleyle binlerce kardelenin annesi olarak da biliyoruz. İşte böylesine değerli bir insan... Onun adını taşıyan bu merkezde, kadınlarımızın sosyal hayatta, iş hayatında daha etkin, daha güçlü olmasına destek sağlamaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

BAŞKAN DUMAN MERKEZİ GEZDİ

Tören sonrası Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi`ni gezen Başkan Duman, kursiyerler ve öğretmenlerle sohbet etti, kursiyerlerin elleriyle yaptıkları ikramlıkları tattı. Bucalı kadınların sosyal ve ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla Yenigün Mahallesi`nde hizmet veren merkezde amigurumi, takı tasarımı, ahşap boyama gibi el sanatlarının yanı sıra aerobik, zumba, pilates ve aşçılık kursları yer alıyor. Merkezin alt katında ise Yarı zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezi`nde, Bucalı miniklere ücretsiz okul öncesi eğitim veriliyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA