2 Haziran 2024 Pazar


17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   16:14   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...   13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT: "AKP İKTİDARI AÇISINDAN ENFLASYON BİR FIRSAT, VATANDAŞ AÇISINDAN İSE BİR DERT"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, TBMM Genel Kurulu`nda; "AKP hükümeti, krizi dert etmiyor, sürdürülebilir bir durum olarak belirli bir seviyede tutmak istiyor. Amaç belli, yeni bir zengin zümre yaratmak. AKP iktidarı açısından enflasyon bir fırsat, vatandaş açısından ise bir derttir. Enflasyonu bir servet transferi aracı olarak görmektedirler" dedi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2024 Çarşamba 21:03   Okunma : 240

(ANKARA) -CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, TBMM Genel Kurulu`nda; "AKP hükümeti, krizi dert etmiyor, sürdürülebilir bir durum olarak belirli bir seviyede tutmak istiyor. Amaç belli, yeni bir zengin zümre yaratmak. AKP iktidarı açısından enflasyon bir fırsat, vatandaş açısından ise bir derttir. Enflasyonu bir servet transferi aracı olarak görmektedirler" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, TBMM Genel Kurulu`nda 21 yıllık AKP iktidarının ekonomi ve dış politikasını eleştirdi. Enflasyonun bir araç olarak kullanıldığını belirten Karabat, şunları söyledi:

"HERKES ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK TÜRKİYE`YE GELİYOR AMA BİZ AYNI ŞEKİLDE YURT DIŞINA ÇIKAMIYORUZ"

"21 yıllık AKP iktidarında ülkenin içine düştüğü durum hepimizin malumu. Ekonomik kriz kronikleşmiş bir hal almış durumda. AKP hükümeti, krizi dert etmiyor, sürdürülebilir bir durum olarak belirli bir seviyede tutmak istiyor. Amaç belli, yeni bir zengin zümre yaratmak. AKP iktidarı açısından enflasyon bir fırsat, vatandaş açısından ise bir derttir. Enflasyonu bir servet transferi aracı olarak görmektedirler.

İş insanlarımız, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz artık vize alamıyor. Herkes elini kolunu sallayarak Türkiye`ye geliyor ama biz aynı şekilde yurt dışına çıkamıyoruz. Sınırlar kevgir olmuş ama siz burada itibardan bahsediyorsunuz. Sözde Avrupa ve ABD ile müttefikiz ancak onlardan vize almak imkansız hale gelmiş. Siz Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu iki paralık ettiniz. `Ekonomi daha iyi olacak` deyip, 70 milyar dolar özelleştirme yaptınız.

İtibar; uçaklarla, yüz araçlık konvoylarla olmuyor. İtibar pasaportunuza verilen değerle ölçülüyor. İtibar, sizin paranızın değeriyle ölçülüyor ve siz neyazık ki bunları iki paralık hale getirdiniz. Siz kaçak mafya liderlerine, uluslararası uyuşturucu tacirlerine 250 bin dolara pasaport verdiniz, vatandaşlık verdiniz."

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA