26 Haziran 2024 Çarşamba


14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   SEYIT TORUN: "NE FETÖ`YE NE DE BAŞKA CEMAAT YAPıLARıNA ÇOCUKLARıMıZı KURBAN ETTIRMEYIZ"   12:21   BAKAN TEKIN, EĞITIM SENDIKALARıYLA BIR ARAYA GELDI...   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:49   DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDAN KURTARıLAN HAYVANLARıN TEDAVISI SÜRÜYOR   10:46   ARPA HASADıNıN DEVAM ETTIĞI YOZGAT`TA ÇIFTÇI, RANDEVU SISTEMINE TEPKILI   10:19   YANKı BAĞCıOĞLU: “GÜÇLÜ BIR ORDUSU OLUP DA ASKERÎ SAĞLıK SISTEMI OLMAYAN TÜRKIYE`DEN BAŞKA BIR DEVLET BULUNMAMAKTADıR”   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:42   CHP HEYETI YANGıNıN BAŞLADıĞı DIYARBAKıR KÖKSALAN`DA  
 
     
   

CHP`Lİ ÇELİK`TEN, HAYATINI KAYBEDEN AKP`Lİ BALTACI İÇİN TAZİYE MESAJI


AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Baltacı için sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı`nın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah`tan rahmet, ailesi ve AK Parti İstanbul teşkilatına başsağlığ diliyorum." dedi.

 

Tarih : 11 Şubat 2024 Pazar 12:11   Okunma : 418

AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Baltacı için sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı`nın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah`tan rahmet, ailesi ve AK Parti İstanbul teşkilatına başsağlığı diliyorum." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı`yı geçirdiği elim trafik kazası sonucu kaybettik. Değerli yol arkadaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun."

Baltacı`nın hayatını kaybetmesi üzüntü yarattı, partililer art arda sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı`yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine başsağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah."

AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer: "Aramızda en güzel kalplimiz, en neşelimiz, en gönlü geniş olanımızdı. Fatma Sevimimiz bugün elim bir trafik kazası sonucu dar-ı bekaya göç etti. Rabbim onu cennetiyle karşılasın, biz ondan razı idik inşallah O da razı olsun."

CHP`Lİ ÇELİK`TEN TAZİYE MESAJI

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Çelik mesajında şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı`nın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah`tan rahmet, ailesi ve AK Parti İstanbul teşkilatına başsağlığı diliyorum."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA