2 Temmuz 2024 Salı


18:39   "DIDIM-TURGUTREIS-BODRUM DENIZ OTOBÜSÜ SEFERI" AÇıLıŞ TÖRENI CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN KATıLıMıYLA YAPıLDı   16:58   SINAN ATEŞC CINAYETI DAVASı… ÖZEL HAREKAT POLISI AŞKıN MERT GELENBEY, SAVCıLıK VE EMNIYET`TE VERDIĞI TÜM IFADELERINI REDDETTI: "AĞıR IŞKENCEYE MARUZ KALDıM"   16:56   ÖZGÜR ÖZEL, SELÇUK`TA: HER BIR METREKARE YEŞIL ALAN HEPIMIZIN BU MILLETE NAMUS BORCUDUR. MERKEZI IDAREDEKI MUHATAPLARıMıZı BIRLIKTE ÇALıŞMAYA VE ORTAKLAŞMADAN KORKMAMAYA DAVET EDIYORUZ   16:32   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A YANıT: "KIME SÖYLÜYORSA NET SÖYLESIN, KIME SÖYLÜYORSA ONDAN CEVABıNı ALSıN"   15:59   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TUTUKLU SANıK TOLGAHAN DEMIRBAŞ`A OLCAY KıLAVUZ VE ÜLKÜ OCAKLARı YÖNETICILERI SORULDU...   15:33   ÇERKEZOĞLU`NDAN BAKAN ŞIMŞEK`IN "ASGARI ÜCRET DÜŞÜK DEĞIL" SÖZLERINE TEPKI   14:54   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN 2 TEMMUZ SIVAS MADıMAK KATLIAMı ANMA MESAJı   14:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KURS MERKEZLERININ BAŞARı ORANı HER YıL ARTıYOR   14:31   MEZITLI DENIZ GÜNEŞ FESTIVALI, COŞKU DOLU ETKINLIKLERLE TAMAMLANDı   14:08   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI İKINCI YÜZYıL VIZYON ÇALıŞTAYı`NıN SONUÇ BILDIRGESI YAYıMLANDı    13:51   CHP MILLETVEKILI AŞKıN GENÇ’DEN KAYSERI AÇıKLAMASı...   12:18   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: “PLAN DAHILINDEKI TÜM YOLLARıMıZı ASFALTLAYACAĞıZ”   12:16   AYŞE ATEŞ`TEN, SINAN ATEŞ DAVASı PAYLAŞıMı...   12:05   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, EĞRIÇAM`DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU   11:40   ÖZGÜR ÖZEL SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNıN İLK DURUŞMASıNA KATıLDı   11:30   MADıMAK`TA YAŞAMıNı YITIRENLER YENIŞEHIR`DE TÜRKÜLERLE ANıLDı   11:04   SINAN ATEŞ DAVASı… SANıK VEDAT BALKAYA İFADESINI REDDETTI   10:42   CHP MANISA MILLETVEKILI AHMET VEHBI BAKıROĞLU’DAN BAKAN BAYRAKTAR’A DOĞAL GAZ SORUSU   10:33   SINAN ATEŞ DAVASıNıN İLK DURUŞMASı BAŞLADı   09:55   MARMARIS BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜ: “ORMANLARA GÖZÜMÜZ GIBI BAKMALıYıZ”  
 
     
   

KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN YKS ÜCRETİNİ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz kurs merkezlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı`na (YKS) hazırlanan öğrencilerin sınav ücretini de karşılayacak.

 

Tarih : 6 Şubat 2024 Salı 09:33   Okunma : 73

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz kurs merkezlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı`na (YKS) hazırlanan öğrencilerin sınav ücretini de karşılayacak.

Eğitimde eşitsizliği ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar öğrencilerin her anında yanında olmaya devam ediyor. Geçen yıla göre ciddi artış gözlenen sınav ücretlerini karşılamakta zorlanan öğrenci ve velileri düşünen Büyükşehir, bu yıl da YKS ücretlerini ödeyecek.

KARAKUŞ: “ÖĞRENCİLERE DESTEKLERİMİZ HER ALANDA DEVAM EDECEK”

Zorlu sınav yılında hem öğrencilerin hem velilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi`ne bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Toplamda 10 ilçemizde bulunan 11 YKS kurs merkezimize kayıtlı 4 bin 253 öğrencimizin ve ayrıca Halk Kart`tan faydalanan 10 bin ailemizin sınava girecek olan çocuklarının sınav ücretini bu yıl yine biz karşılıyoruz. Bunun için öğrencilerimiz sınav başvurularını yapacaklar. Yapmış oldukları ödemenin dekontunu ve kimlik fotokopilerini, kendilerine en yakın kurs merkezlerine getirip bizlere teslim edecekler. Bizler de başvuru tarihi bittikten sonra gerekli incelemeleri yaparak, öğrencilerimize yapmış oldukları ödemeleri iade edeceğiz” dedi.

ÖSYM tarafından her bir sınav oturumun bu yıl 295 TL olarak belirlendiğini söyleyen Karakuş, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu ücreti biz karşılıyoruz. Bu sayede hem öğrencilerimizin, hem de velilerimizin bu zorlu ekonomik şartlarda bir nebze de olsa nefes almalarını sağlıyoruz. Ücret kısmında öğrencilerimizi desteklediğimizden dolayı öğrencilerimizin memnuniyeti var. Öğrencilerimiz üniversiteyi kazandıktan sonra da desteklerimiz devam edecek. Gelecek yıl bu öğrencilerimiz üniversiteyi kazanacak ve öğrenim yardımı ile öğrencilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA