12 Nisan 2025 Cumartesi


15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:31   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA ASTıM KRIZI GEÇIREN TUTUKLU ÖĞRENCI ŞIDDETE MARUZ KALDı   15:15   CHP`LI GÜNAYDıN: “AKıN GÜRLEK`I TEHDIT ETTIĞI IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA GÜRLEK`IN YıLLARCA MAHKEME BAŞKANLıĞı YAPTıĞı MAHKEMEYE TESADÜFEN DÜŞÜYOR”   14:47   CHP`LI MILLETVEKILLERI İMAMOĞLU`NUN DURUŞMA SALONUNDAN FOTOĞRAFıNı PAYLAŞTı...   13:37   19 MART PROTESTOLARıNDA TUTUKLANAN 59 GENÇ HAKKıNDA DAHA TAHLIYE KARARı   13:28   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ SEÇMENIN YARıSıNDAN BIR FAZLASıYLA TARIHIN EN BÜYÜK GÜVENSIZLIK OYUNU VERMEK ISTIYORUZ"   13:04   EKREM İMAMOĞLU, MAHKEMEDE SAVUNMA YAPTı   12:58   CHP PM TOPLANTıSı YARıN YAPıLACAK... MYK BELIRLENECEK   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"   10:57   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE, İBB`YE, İSTANBUL BAROSU`NA KAYYUM ATAYACAKLARDı"   10:35   AK PARTILI YETKILIDEN TUTUKLANAN ÖĞRENCILERLE ILGILI AÇıKLAMA: “HEPSI ÖZEL KAMERALARDAN SEÇILDI”   10:33   EDIRNE`DE GÖZALTıNA ALıNAN 38 GÜMRÜK MEMURU ADLIYEYE SEVK EDILDI   10:25   ESMA NUR KARA 15 YAŞıNDA, GÜREŞTE DÜNYA ŞAMPIYONU OLDU: “HER SPORCU IÇIN ZIRVE OLAN HEDEFIM OLIMPIYAT”   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI`NDE ATıL MALZEMELER YENIDEN HAYAT BULUYOR   03:19   MURAT AĞıREL VE TIMUR SOYKAN`ıN MAHKEMEDEKI IFADELERINE ULAŞıLDı   02:11   TIMUR SOYKAN : GAZETECILERIN HABER YAPTıĞı IÇIN EVININ BASıLMASıNA ALıŞMAMAK GEREKIYOR   02:11   TIMUR SOYKAN : GAZETECILERIN HABER YAPTıĞı IÇIN EVININ BASıLMASıNA ALıŞMAMAK GEREKIYOR   01:52   CHP ZONGULDAK İL BAŞKANı DURAL, BELEDIYE BAŞKANı ERDEM`IN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı DOĞRULADı  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BAĞCIOĞLU, MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ... "ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZLE İRTİBATI SÜREKLİ DEVAM ETTİREREK İSTEKLERİNİ, TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, "Şehit ailelerimiz de bize emanettir, gazilerimiz de bize emanettir. Bu bilinçle şehit ailelerimiz ve gazilerimizle irtibatı sürekli devam ettirerek isteklerini, taleplerini, arzularını, sıkıntılarını alarak CHP bünyesinde çözeceğimiz işleri CHP bünyesinde, gücümüzün yetmediklerini diğer partileri bu konuda yönlendirerek yerine getirmeye çalışacağız" dedi. Dernek Başkanı Beyazıt Yumuk da "Ülkemizin bekası için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya dünkü gibi bugün de yapmaya hazırız. Devlet güçlü olursa fertler de güçlü oluyor" diye konuştu.

 

Tarih : 11 Ocak 2024 Perşembe 16:30   Okunma : 117

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, "Şehit ailelerimiz de bize emanettir, gazilerimiz de bize emanettir. Bu bilinçle şehit ailelerimiz ve gazilerimizle irtibatı sürekli devam ettirerek isteklerini, taleplerini, arzularını, sıkıntılarını alarak CHP bünyesinde çözeceğimiz işleri CHP bünyesinde, gücümüzün yetmediklerini diğer partileri bu konuda yönlendirerek yerine getirmeye çalışacağız" dedi. Dernek Başkanı Beyazıt Yumuk da "Ülkemizin bekası için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya dünkü gibi bugün de yapmaya hazırız. Devlet güçlü olursa fertler de güçlü oluyor" diye konuştu.

CHP Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, bugün Ankara`daki Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu şunları söyledi:

"Yüce Atatürk`ün dediği gibi gaziler yaşayan anıtlardır, biz bu bilinçteyiz. Şehitlerimiz de bizim toprak altındaki ulu köklerimizdir. Şehit ailelerimiz de bize emanettir, gazilerimiz de bize emanettir. Bu bilinçle şehit ailelerimiz ve gazilerimizle irtibatı sürekli devam ettirerek isteklerini, taleplerini, arzularını, sıkıntılarını alarak CHP bünyesinde çözeceğimiz işleri CHP bünyesinde, gücümüzün yetmediklerini diğer partileri bu konuda yönlendirerek yerine getirmeye çalışacağız. Sıcak ilgiden çok memnun olduk. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Duygulandık diğer arkadaşlarla birlikte. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz."

BEYAZIT YUMUK: ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPMAYA DÜNKÜ GİBİ BUGÜN DE HAZIRIZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Beyazıt Yumuk ise şunları söyledi:

"Sayısı azalan bir gazi grubuyuz. 37 bin 653 Kıbrıs gazisinden 24 bin civarında yaşayan kaldı. 21 bin 212 Kore gazimizden şu anda yaşayan 500`ün altına düştü.

Bu topraklar, bu denizler kolay elde edilmedi. Geçmişte bayrakları komutanlarımızla beraber dalgalandırdık, şimdi o bayraklar sizden sonra gelen nesillere kaldı. Ülkemizin bekası için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya dünkü gibi bugün de yapmaya hazırız. Devlet güçlü olursa fertler de güçlü oluyor.

Sayıları çok az olan muharip gazi çocukları var, iş bulamayan, iş imkanı bulamayan. Okuyup da iş sahibi olamayan veyahut da meslek sahibi olup da iş bulamayan bin 500, 2 bin kişi civarında muharip gazi çocuğumuz var. Bunlar için devletten istihdam talep ediyoruz. Gazilerimizin dul kızları veyahut da engelli kızları var. Babasının maaşı bunlara da intikal etsin diyoruz. Fazla da devletten bir şey istemiyoruz. Devlet de tek tek gelin diyor, biz de tek tek gidiyoruz."

BAĞCIOĞLU: TERÖRÜN HER TÜRÜNÜ LANETLİYORUZ

Başkan Yumuk`un isteklerini dinleyen Bağcıoğlu, "İstekler konusunda her siyasi parti kendi bünyesinde çalışmalar yaptı, kanun teklifleri hazırladı. Bizim düşüncemiz daha bütüncül bir yapıyla bu işi çözmek. Biz bir doküman hazırladık, şimdiye kadar yapılan talepler ve istekler konusunda. Onu size gönderelim. Siz kendi isteklerinizi örneğin ayrı bir renkte onun üstüne eklerseniz, gelecek haftadan itibaren bu konu üzerinde çalışıp, daha somut hale getirebiliriz bu istekleri. Size olan Türk milletinin minnet duygusu asla bitmez. Bu siyaset üstü şehit yakınları ve gazilerle ilgilenmek, onların isteğini karşılamak her Türk vatandaşının görevi. Biz neticede Türk Silahlı Kuvvetleri`nin her zaman yanındayız. Bu vesile ile ben bir kez daha belirtmek istiyorum; terörün her türünü lanetliyoruz. Hain PKK terör örgütü başta olmak üzere terörün bütün veçhelerini, elemanlarını, unsurlarını lanetliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri`nin her zaman yanındayız. Bu gazi ocağında bunu bir kez daha vurgulamak isterim” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA