19 Mayıs 2024 Pazar


16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 68`LİLER BARIŞ ORMANI`NDA KOŞU PARKURUNU YENİLEDİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesinde yer alan 68`liler Barış Ormanı`nda iyileştirme çalışmaları başlattı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşların  sağlıklı bir şekilde yürüyüş, koşu ve spor yapabilmesi için 910 metre uzunluğunda kiremit irmiği dolgulu, ortalama 5 buçuk metre genişliğinde 5 bin metrekarelik koşu parkurunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

 

Tarih : 25 Aralık 2023 Pazartesi 10:05   Okunma : 63

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesinde yer alan 68`liler Barış Ormanı`nda iyileştirme çalışmaları başlattı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşların  sağlıklı bir şekilde yürüyüş, koşu ve spor yapabilmesi için 910 metre uzunluğunda kiremit irmiği dolgulu, ortalama 5 buçuk metre genişliğinde 5 bin metrekarelik koşu parkurunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

Bir süre önce Toroslar ilçesinde 122 bin metrekare alan üzerinde yer alan 68`liler Barış Ormanı`nın Mimar Sinan Bulvarı`na bakan 22 bin metrekarelik alanında otomatik sulama, bitkilendirme ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir, eskiyen ve kullanılmayacak durumda olan oyun grubunu da yenisiyle değiştirmişti. Ekipler son olarak, 68`liler Barış Ormanı`nda vatandaşların sağlıklı bir şekilde yürüyüş, koşu ve spor yapabilmesi için 910 metre uzunluğunda kiremit irmiği dolgulu, ortalama 5 buçuk metre genişliğinde 5 bin metrekarelik koşu parkurunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

TAŞ: “VATANDAŞLARIMIZIN YEŞİL ALAN VE AKTİVİTE İHTİYACINI KARŞILAYACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Vatandaşların doğal ve sağlıklı bir ortamda koşu, yürüyüş ve spor yapması amacıyla çalışmalar yaptıklarını ve 2022 yılından bu yana 68`liler Barış Ormanı`nın da bu kapsamda neredeyse tamamının yenilendiğini aktaran Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı`nda görev yapan Peyzaj Mimarı Nurseren Taş, “68`liler Ormanı`na; drenaj sistemi ile desteklenmiş, altyapısı güçlendirilmiş, kiremit irmiği dolgulu 910 metre uzunluğunda ortalama 5 buçuk metre genişliğinde, 5 bin metrekarelik koşu parkuru yapmış bulunmaktayız. Ormanın güney kısmında bulunan Mersin Otizm Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü`ne de araç girişi imkânı verdik. Aynı zamanda ormanın doğallığını koruyarak, çakıl dolgulu giriş yapılmasına imkân sunan çalışmalarda bulunduk. Ek olarak, koşu parkuru araç trafiğine kapatılmış durumda” diye konuştu.

Vatandaşların kent merkezindeki yeşil alan ihtiyacına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyleyen Taş, “Hepimiz aynı ihtiyaçlara sahibiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; kent merkezinde bulunan vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, çeşitli rekreasyonel çalışmalar yapabilecekleri, spor ve benzeri aktivitelere ev sahipliği yapmak amacıyla 68`liler Barış Ormanı`ndaki çalışmalarımızı tamamladık” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA