23 Eylül 2024 Pazartesi


12:06   ENES GÜRAN`ıN KOLUNDAKI DIŞ IZLERIN KIME AIT OLDUĞU BELLI DEĞIL   11:34   38`INCI `ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI` SONA ERDI   11:01   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN YARıN İSTANBUL`DA TOPLANıYOR   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN `YAŞAMı SAHIPLEN DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN KAMPANYASı DEVAM EDIYOR   10:29   ÖZGÜR KARABAT: “VE BU DA OLDU. AKP EKONOMIK KRIZ IÇIN AÇıK AÇıK HALKı SUÇLAMAYA BAŞLADı”   10:25   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "KADıNLARıN SAĞLıK VERILERI NEDEN BABALARıNA BILDIRILIYOR?"   10:15   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı   10:08   BURSA`DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 PILOT HAYATıNı KAYBETTI   09:53   ÖMER FETHI GÜRER: "EYT MAĞDURIYETI, ÇARESIZLIK IÇINDE KıVRANAN VATANDAŞLARıN UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLENMESINE NEDEN OLMUŞTUR"   08:34   MOTOSIKLET HıRSıZLıĞı OPERASYONUNDA ÇıKAN ÇATıŞMADA, BIR KADıN POLIS ŞEHIT OLDU, BIRI POLIS 2 KIŞI YARALANDı   22:14   ALANYASPOR DEPLASMANDA ADANA DEMIRSPOR`U 2-0 YENDI   22:12   BEŞIKTAŞ EVINDE, EYÜPSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:01   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, NEW YORK`TA TURKEN FOUNDATION`ıN YURT BINASıNı ZIYARET ETTI   21:05   DÜNYA ORGAN NAKLI DERNEĞI 30. ULUSLARARASı KONGRESI İSTANBUL`DA BAŞLADı   19:43   SAMSUNSPOR DEPLASMANDA RIZESPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   19:41   KASıMPAŞA, ANTALYASPOR ILE 0-0 BERABERE KALDı   18:01   SAYıŞTAY: DSİ ILE BELEDIYELER ARASıNDAKI PROTOKOL GEREĞI YAPıLAN BARAJ VE TESISLER, BELEDIYE BIRLIKLERINE DEVREDILDIĞI IÇIN YATıRıM BEDELI GERI ÖDEMELERI TAHSIL EDILEMIYOR   16:25   EGE DENIZI`NDE PEŞ PEŞE IKI DEPREM   16:20   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL, SANAL BAHIS ÇETELERIYLE MÜCADELE İÇIN İLK ADıMı ATTı   16:04   METEOROLOJI`DEN YENI UYARı... 11 ILDE KUVVETLI YAĞıŞ BEKLENIYOR  
 
     
   

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI VARAL’A YARENLİK ALANINDA YOĞUN İLGİ


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Yarenlik Alanı’nda oldukça kalabalık seven gurubu ile birlikte esnafları selamladı.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 18:25   Okunma : 516

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Yarenlik Alanı’nda oldukça kalabalık seven gurubu ile birlikte esnafları selamladı.

Farklı kesimlerden katılım sağlanan ve özellikle de kadınların ağırlıklı olduğu gözlenen selamlama programında kendisine gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Meslek hayatım da olduğu gibi, birçok STK’da yönetici olarak aldığım görevlerle topluma faydalı olmaya çalıştım.

Özellikle 4 yıl boyunca yoğun emek harcayarak yerine getirmeye çalıştığım Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı görevimde, toplumun tüm kesimleriyle diyalog halinde oldum. Acılarına ortak olarak, sevinçli günlerine şahitlik ettim.

Umudumuz, heyecanımız, hayallerimiz var. Bizi Birleştiren Tarsus'umuzun güzel günlere ilerleyişini bugün Yarenlik Alanı'nda esnaf ve halkımızla buluşmamızda yürekten hissettik.

Yarenlik Alanı’nda gösterilen ilginin,halkçı ve adaletli belediyecilik anlayışımızla insanlarımıza dokunabildiğimizin, kapsayıcı ve çözüm odaklı olduğumuzun da göstergesi olduğuna inanıyorum.

Tarsus'umuzda 180 mahallemizi sokak sokak tek tek adımlayarak halkımızla buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Esnafların yanı sıra vatandaşlarla da sohbetler eden Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetleriyle her yaş grubundan, ovadan kırsala, kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin yani her kesiminin memnuniyetini kazandığının net bir şekilde görüldüğünü vurgulayarak,  "Vahap Başkanımızın adil, akılcı, insanı önceleyen çözüm odaklı , bütünleştirici belediyecilik anlayışı pusulamız olacaktır" dedi.

Ozan Varal,  “İnanıyorum ki biz birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus’tan ve Mersin’den yaktığımız meşaleyi büyüterek tüm Türkiye’yi aydınlatacağız ve pek çok noktada başarı kazanacağız. Gayemiz, bizi birleştiren Tarsus’a daha çok hizmet etmektir” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA