5 Şubat 2025 Çarşamba


15:34   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “YÜZ BINLERCE INSANıMıZ HALA KONTEYNER KENTLERDE YAŞAMAKTADıR. TEMIZ SU, ORTAK DUVALAT VE DUŞ ALANLARı YETERSIZ"   15:06   TOROSLAR’DA TARıMıN GELECEĞI KONUŞULDU   14:56   ABDURRAHMAN TUTDERE: "BU KENTIN SORUNLARı VAR. REIS DUYAR, KOLTUĞUMUZDAN OLURUZ DIYE PANIK YAPANLARA SÖYLÜYORUM; TÜM SORUNLARıMıZA ÇÖZÜM ISTIYORUZ"   14:35   CHP`LI GÜRSEL EROL BAŞKANLıĞıNDAKI HEYET, CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL`E HAZıRLADıĞı RAPORU SUNDU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ADıYAMAN BELEDIYESI`NI ZIYARET ETTI   12:57   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN BIN 500 KILOGRAM PEYNIR ELE GEÇIRILDI   12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   12:15   6 ŞUBAT DEPREMLERININ 2`NCI YıLı... CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “CINAYETLE YARGıLANAN MÜTEAHHIDI KURAYLA EV SAHIBI YAPTıLAR”   11:56   6 ŞUBAT DEPREMLERI… CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN`DAN TUNÇ`A: “DEPREM SORUŞTURMALARDAN KAÇıNA ‘KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR` KARARı VERILMIŞTIR?"   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:14   ABD MEDYASı: “CIA, TRUMP TARAFıNDAN BAŞTAN OLUŞTURULMAK ISTENIYOR”   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   02:19   BOLU İL ÖZEL İDARESI GENEL SEKRETERI VE GENEL SEKRETER YARDıMCıSı GÖZALTıNA ALıNDı   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BÜTÜN ÖRGÜTÜMÜZÜ ALTıN KıYMA VE ÇAY SIMIT HESABıNı KAPı KAPı ANLATMAYA DAVET EDIYORUM"  
 
     
   

ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI`NA İLÇE HALKINDAN TAM NOT


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

 

Tarih : 8 Aralık 2023 Cuma 12:41   Okunma : 438

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem vatandaşların park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan ihtiyacına çözüm sunması ile ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde ilçeye kazandırılan 2 bodrum ve 1 zemin kat olmak üzere 3 katlı ve 121 araç kapasiteli otopark; konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinliklerde kullanılmasının yanı sıra, her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan dolayı tezgâh açmakta zorlanan pazarcı esnafı, artık her Cuma tezgâhlarını gönül rahatlığıyla açmanın mutluluğunu yaşıyor. Hem ilçe esnafı, hem de pazarcılar yıllardır çözüme kavuşturulması beklenen hizmete, Başkan Vahap Seçer ile kavuşmanın memnuniyetini yaşıyor.

KAYA: “ÇAMLIYAYLA OTOPARKI BÖLGE HALKININ İHTİYACINA GÖRE ÇOK AMAÇLI KULLANILIYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş.`de MerPark Sorumlusu olarak görev yapan Ersin Uğur Kaya, Çamlıyayla`nın özellikle yaz döneminde nüfusunun arttığını ve çok ciddi bir otopark ihtiyacı olduğunu, pazarcı esnafının da ürünlerini zor şartlar altında satmaya çalıştıklarını belirterek, “Otopark alanında yerel üreticilerimiz, kendi tarlalarında ve bahçelerinde ürettikleri ürünlerini, çok cüzi bir kira bedeli ödeyerek rahat ve daha hijyenik bir şekilde tüketiciye doğrudan ulaştırıyor. Ayrıca vatandaşların etkinliklerini yapabilecekleri çok rahat bir yer de yoktu. Şu anda konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinlikleri de bu alanda gerçekleştirebiliyorlar” diye konuştu.

 HEM ESNAF HEM VATANDAŞ, ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI SAYESİNDE RAHAT BİR NEFES ALDI

Çamlyayla`da esnaflık yapan Fatma Tepebağlı, otoparkın oldukça güzel yapılmış bir mekan olduğunu söyleyerek, “Hem trafiği rahatlatması, hem de pazarcılar açısından yapılmış güzel bir mekân. Otopark yapıldığı için insanlar arabalarını oraya koyuyor ve daha rahat oluyoruz. Güzel bir hizmet oldu” dedi.

Uzun yıllardır pazarcılık yapan İsmail Yıldırım, otopark hizmeti sayesinde çok rahat ettiğini dile getirerek, “Daha önce yazın sıcaktan, kışın da soğuktan ve yağmur çamurdan dolayı rahatsız oluyorduk. Çoğu zaman kötü havalarda tezgahımızı açamıyor ve o gün gelir elde edemiyorduk. Vahap Başkanımız, bize hak ettiğimiz hizmeti verdi” dedi. İnsanların artık rahatlıkla arabasını park edecek yer bulduğunu da ifade eden Yıldırım, “Çarşı içi çok rahatladı. Herkes önceden arabalarını yol kenarlarına bırakırken, şimdi otoparka bırakıyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz” ifadelerini kullandı.

Bir diğer pazarcı esnafı Mehmet Akkaş ise, “Burada büyük bir otopark sorunu vardı. Daha önce çektiğimiz çileleri biz biliriz. Önceden çadır kurardık. Yağmur yağdı mı bütün mallarımız ıslanırdı, fırtına çıktığında mallarımız uçardı, rezil olurduk. Çok güzel bir hizmet oldu. Yollarımız da çok güzel yapılıyor ” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA