28 Eylül 2024 Cumartesi


16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı   20:08   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, TÜRKEVI`NDE: "TÜRKIYE`NIN AB`YE ÜYELIĞINE SOSYALIST ENTARNASYONAL`IN TAM DESTEĞI SON DERECE ÖNEMLI"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN: "75. YIL KÜLTÜR MERKEZİ`NİN ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR"


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Her defasında üstünde durduğumuz ve yeniden eski günlerine kavuşturacağımız 75. Yıl Kültür Merkezi`nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında atıl durumda olan merkezimiz sosyal donatı ile hizmete girecek" dedi.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 14:34   Okunma : 454

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Her defasında üstünde durduğumuz ve yeniden eski günlerine kavuşturacağımız 75. Yıl Kültür Merkezi`nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında atıl durumda olan merkezimiz sosyal donatı ile hizmete girecek" dedi.

Tarsus Belediyesi, kentin merkezinde yer alan 75. Yıl Kültür Merkezi için çalışmaları başlattı. Ekipler tarafından alanda güçlendirme çalışmalarına başlandı. Kültür Merkezi kısa sürede tamamlanacak.

Ekipler Kültür Merkezi`nin güçlendirme çalışmaları, alanın elektrik bağlantıları, dış cephe, iç cephe ve tüm çalışmaları yapıyor. Merkezde sinema salonu, tiyatro salonu, bale salonu, kütüphane, sanat odaları ve idari bürolar buluyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Tarsus`un zengin sanat ve kültür hayatı artarak devam edecek, sanatseverler Kültür Merkezi`ne kavuşacak. Daha öncesinde müze olarak kullanılan kısım çocuk kütüphanesine çevrilecek. Sergi salonu, kafe ve kütüphane olan kısım ise 7/24 kütüphaneye dönüştürülecek. Aynı zamanda Tarsus yıllar sonra tiyatro salonuna sahip olacak.

Kültür merkezinde ihaleyi alan firma tarafından çalışmalar sürdürülüyor, belediye ise kontrol hizmetlerini yapmaya devam ediyor.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan en kısa sürede bitirmek üzere çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek "Her defasında üstünde durduğumuz ve yeniden eski günlerine kavuşturacağımız 75. Yıl Kültür Merkezi`nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında atıl durumda olan merkezimiz sosyal donatı ile hizmete girecek" dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA