5 Ekim 2024 Cumartesi


16:39   EĞITIM SEN: ``DEPREM BÖLGELERINDE, ÖĞRENCILERIN EĞITIME ERIŞIMI IÇIN GEREKLI ALTYAPı YATıRıMLARı YAPıLMAZKEN, DEVLETIN ÖZEL SEKTÖRE KAYNAK AKTARMASı KABUL EDILEMEZ``   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   14:57   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: GAZZE`DE TARIHIN EN CIDDI GıDA KRIZI YAŞANıYOR   14:24   MURAT EMIR`DEN DEVLET BAHÇELI`YE TEPKI   14:15   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN DEPREME DAYANıKSıZ OKULDA EĞITIMIN SÜRMESINE TEPKI   13:56   CHP`LI PALA: SAĞLıK BAKANLıĞı COVID-19 HASTALıĞıNıN GÜNCEL DURUMUYLA ILGILI TEST, VAKA VE ÖLÜM SAYıLARıNı AÇıKLAYAMıYOR   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`DEN MEHMET ŞIMŞEK`E: “GELDIĞI GÜN ENFLASYON YÜZDE 38`DI. BUGÜN 48”   12:09   CHP`LI ÇAKıRÖZER, EYLÜL AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı   10:13   MÜZEYYEN ŞEVKIN: "BAKANıN MANIA KRITERLERINI KARŞıLAMıYOR DEDIĞI ŞAKIRPAŞA`DA TEKNOFEST UÇAKLARı VıZıR VıZıR UÇUYOR"   10:12   ‘MERSIN 33 KART` OSMANIYE KOOPERATI`NE BAĞLı ARAÇLARA DA ENTEGRE EDILDI   10:03   ERHAN ADEM: HAYVANLARı KORUYAMAYAN BIR ÜLKEDE HAYVANLARı KURTARMA ÇABASı HÂKIM   09:42   ULUSLARARASı YENIŞEHIR KÜLTÜR FESTIVALI VE KITAP FUARı IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   16:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANı ADAYı MıSıNıZ" SORUSUNA YANıT   16:29   CHP`LI DINÇER`DEN BAKAN TEKIN`E: BIR MILYONDAN FAZLA ÖĞRENCININ EĞITIM HAYATLARıNı NEDEN SONLANDıRDıKLARıNA DAIR BIR ÇALıŞMA YAPTıNıZ Mı?   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:56   ÖZGÜR ÖZEL: ``HAYAT PAHALıLıĞıNı GIDERMEYIP, IŞSIZLIĞI ÇÖZMEYIP, AÇ KARıNLARı DOYURMAYıP ‘TEHLIKE BÜYÜK, ŞIMDI BIRLIK OLMA ZAMANı` SÖYLEMLERINE ARTıK BU MILLETIN BUNLARA KARNı TOK``   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   10:41   YANKı BAĞCıOĞLU`NDAN SOMALI`YE GEMI GÖNDERILMESINE TEPKI  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL: “İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMUŞTU...ALACAKLARI HER İKİ KARARA DA SAYGILIYIZ. İŞBİRLİĞİ KARARLARI ALIRLARSA OTURACAĞIZ, KONUŞACAĞIZ”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İYİ Parti ile görüşmemiz olmuştu. Genel İdare Kurulu`na götüreceklerini söylediler Sayın Genel Başkan, kurulun kararını bekliyoruz. Alacakları her iki karara da saygılıyız. İşbirliği kararları alırlarsa oturacağız, konuşacağız. Eski kararlarını sürdürmeye devam ederlerse buna da saygı duyacağız. Önümüze bakacağız. Ben CHP`nin örgütleriyle, belediye başkanlarıyla ve milletvekilleriyle çok yüksek bir motivasyonu yakaladığını ve her geçen gün biraz daha iyiye gideceğine inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 3 Aralık 2023 Pazar 21:24   Okunma : 492

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İYİ Parti ile görüşmemiz olmuştu. Genel İdare Kurulu`na götüreceklerini söylediler Sayın Genel Başkan, kurulun kararını bekliyoruz. Alacakları her iki karara da saygılıyız. İşbirliği kararları alırlarsa oturacağız, konuşacağız. Eski kararlarını sürdürmeye devam ederlerse buna da saygı duyacağız. Önümüze bakacağız. Ben CHP`nin örgütleriyle, belediye başkanlarıyla ve milletvekilleriyle çok yüksek bir motivasyonu yakaladığını ve her geçen gün biraz daha iyiye gideceğine inanıyorum” dedi.

CHP`nin Antalya`daki TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır`a ev sahipliği dolayısıyla teşekkür etti. Özel, “Bu kamp bizim için çok önemliydi. CHP`nin bundan sonraki yol yürüyüşünü konuşmak için böyle çok inandığımız, güvendiğimiz bir insana kendimizi emanet ettik. Sururi bey ev sahipliği yaptı. En yakınımızın evinde ağırlansak bu kadar rahat ederiz diyorlar” diye konuştu.

“İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMUŞTU...ALACAKLARI HER İKİ KARAR DA SAYGILIYIZ. İŞBİRLİĞİ KARARLARI ALIRLARSA OTURACAĞIZ, KONUŞACAĞIZ”

Özel, basın mensuplarının yarın yapılacak İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı ile ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:

“Yarını bekliyoruz. Bütün grubumuz büyük bir mutabakatla CHP`nin önümüzdeki dönemde seçimlere yüksek bir moralle ve motivasyonla gitmekte olduğunun farkında. Ancak kazanmak yetmez daha iyi kazanmak lazım. Belediye meclislerinde çoğunluğu sağlamak lazım. Çoğunluğu sağlamak yetmez farkı açmak lazım. Bunlar içinde mutlaka kazan kazan ilişkisi içinde olmak lazım. O sebeple İYİ Parti ile görüşmemiz olmuştu. Genel İdare Kurulu`na götüreceklerini söylediler Sayın Genel Başkan, kurulun kararını bekliyoruz. Alacakları her iki karara da saygılıyız. İşbirliği kararları alırlarsa oturacağız, konuşacağız. Eski kararlarını sürdürmeye devam ederlerse buna da saygı duyacağız. Önümüze bakacağız. Ben CHP`nin örgütleriyle, belediye başkanlarıyla ve milletvekilleriyle çok yüksek bir motivasyonu yakaladığını ve her geçen gün biraz daha iyiye gideceğine inanıyorum. Kampımızı takip eden hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Basın olmasa bizim sesimiz çıkar ama istediğimiz her yere ulaşmaz. Sizin sayenizde kampımız Türkiye`nin dört bir yanına ulaştı, hepinize minnettarız."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA