15 Mayıs 2024 Çarşamba


16:49   BES EDİRNE ŞUBESİ`NDEN `TASARRUF` PROTESTOSU   15:14   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`İN KATILIMIYLA “ENGELSİZ YARINLAR BULUŞMASI” DÜZENLİYOR   15:12   GAMZE TAŞCIER: “ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLİRKEN SUSANLARI, İSTİSMARI MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARI TARİH AFFETMEZ”   14:46   DİSK: ASIL SUÇLU OLAN TAKSİM`İ 1 MAYIS`A YASAKLAYANLARDIR   14:26   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: "BUNLARIN `TASARRUF EDECEĞİZ` DEMELERİNE BAKMAYIN. ÖZELLEŞTİRME FURYASINA BAŞLANACAK"   13:15   BODRUM`DA CENGİZ İNŞAAT`TAN SONRA CENNET KOY`A BİR OTEL DAHA   12:52   AHMET DAVUTOĞLU: "DÜN GECE SON YILLARIN EN ÖNEMLİ GECESİ YAŞANDI. MAFYATİK YAPILAR DEVLETİMİZİN HER YANINA SIZMIŞ. KAMUOYUNA DERHAL BİR AÇIKLAMA YAPILMALI"   12:29   TÜİK : "GENİŞ AİLELERİN YÜZDE 25,7`Sİ YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA YAŞIYOR``   12:13   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU`NDAN YARGI PAKETİ TEPKİSİ   11:29   YAŞ ÇAY FİYATINA CHP’DEN DE TEPKİ GELDİ   11:12   SEZGİN TANRIKULU: ENGELLİLERE ÖDENEN MAAŞ AÇLIK SINIRININ DİBİNDE, BU MAAŞLARLA YAŞAMLARINI SÜRDÜRMELERİ MÜMKÜN DEĞİL   11:03   TÜİK VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:40   TÜİK, MART AYI ÜCRETLİ ÇALIŞAN İSTATİSTİKLERİNİ YAYINLADI   10:31   CUMHURBAŞKANLIĞI`NIN "AİLENİN KORUNMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ" GENELGESİ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   10:09   KAYIHAN PALA`DAN BAKAN YERLİKAYA`YA: “BAKANLIĞINIZ 2019-2024 DÖNEMİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNE KAÇ DENETİM YAPMIŞTIR”   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK   22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ`NDE ÇOCUKLARLA FİLM İZLEDİ


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan geleceğin teminatı olan çocuklarla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bir araya gelerek sinemada Atatürk filmini izledi. Başkan Bozdoğan çocukların haklarına duyarlılık gösterilmesinin ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerinin önemine dikkat çekti.

 

Tarih : 21 Kasım 2023 Salı 17:18   Okunma : 228

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan geleceğin teminatı olan çocuklarla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bir araya gelerek sinemada Atatürk filmini izledi. Başkan Bozdoğan çocukların haklarına duyarlılık gösterilmesinin ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerinin önemine dikkat çekti.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Dünya Çocuk Hakları Gününe özel düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklarla buluştu. "Atatürk" adlı filmi çocuklarla birlikte izleyen Başkan Bozdoğan, miniklerle sohbet de etti. Ayrıca Başkan Bozdoğan, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin önemine vurgu yaparak, onların eğitim ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla benzer organizasyonlara devam edeceklerini belirtti.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİM”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya geldim. Çocuklarımızla birlikte güne ayrı bir anlam da katmak için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün hayatını anlatan “ATATÜRK” filmini izledik. Tarsus`ta çocuklar hep gülsün diye varız. Umudunuz, heyecanınız ve gülen yüzünüz hiç solmasın. Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun” dedi.

BUGÜNLERE ATATÜRK SAYESİNDE GELDİK”

Burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten bir çocuk “Atatürk bizim için çok önemli, belediye başkanımıza teşekkür ederiz. İyi ki bugün bu filmi izliyoruz. Bugünlere Atatürk sayesinde geldik” ifadelerini kullandı.

BUGÜN ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ VE ARKADAŞLARIMIZLA BERABER ÇOK EĞLENDİK”

Bu özel günde film etkinliğinde yer almaktan mutluluk duyduğunu kaydeden bir diğer çocuk; “Bugün Çocuk Hakları Günü ve arkadaşlarımızla beraber çok eğlendik. Bu etkinlik için belediye başkanımıza teşekkür ederim. Atatürk`ün yaşadığı olayları öğrendim, bizim geleceğimiz için çok uğraştığını öğrendim” şeklinde ifade etti.

100`E YAKIN ÖĞRENCİMİZİ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ`NDE BELEDİYEMİZ MİSAFİR ETTİ”

Çok değerli bir etkinlik olduğunu ve günün önemi hakkında fikirlerini belirten Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Yıldırım “Öncelikle çok teşekkür ederim. 100`e yakın öğrencimizi Dünya Çocuk Hakları Günü`nde belediyemiz burada misafir etti. Atatürk filminin olması bizim için çok önemli. Dünya coğrafyasında birçok çocuk hayatını kaybederken “Yurtta Sulh Cihan da Sulh” ilkesiyle bu ülkede çocuklara özgür bir dünya yaratan ve kendilerine bir bayram bağışlayan ulu önderimize bizde minnettarız. Bu filmle beraber hem çocuk hakları konusunda Atamızı da anmış olduk” ifadelerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA