4 Haziran 2024 Salı


10:21   METEOROLOJI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: "HAVA SıCAKLıĞı MEVSIM NORMALLERININ 8-12 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK"   09:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HAŞERE ILE MÜCADELEDE TıBBI VE AROMATIK BITKILERI DE KULLANıYOR   09:40   ALI YERLIKAYA: "`NARKOÇELIK-20` OPERASYONLARıNDA; 373 KILOGRAM KOKAIN ELE GEÇIRILDI VE 9 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:35   GEZI`DE GÖZÜNÜ KAYBEDEN SARıKAYA`Yı VURAN POLIS HALA BULUNAMADı   09:30   BAKAN YERLIKAYA: "GÖÇMEN KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONLARıNDA 63 ORGANIZATÖR YAKALANDı, 38`I TUTUKLANDı"   07:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZEYBEK, TBB SEÇIMLERI ÖNCESI PARTILERLE GÖRÜŞTÜ   22:34   VAN`DAKI KAYYUM PROTESTOSUNA POLIS MÜDAHALESI: 5 GÖZALTı   22:05   28 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "KAYYUM UYGULANMASıNA SON VERILMELI"   20:43   ŞIŞHANE`DE KAYYUM PROTESTOSU: "AKP IKTIDARı BIR KEZ DAHA DARBE GERÇEKLEŞTIRDI"   19:33   DENIZ YÜCEL: “GENEL BAŞKAN YARDıMCıMıZ VE MILLETVEKILLERIMIZ ILE HAKKARI`YE GIDIYORUZ"   17:27   EKREM İMAMOĞLU: ‘KAYYUM DENEN GARABETE BAŞıNDAN BERI KARŞı OLAN BIRISIYIM. KAYYUM, INSANLARıN DEMOKRASIYE INANCıNı KıRıYOR”   16:31   CHP`LI TANRıKULU`NDAN HAKKARI BELEDIYESI`NE KAYYUM ATANMASıNA TEPKI: “HALKıN IRADESINE KARŞı BIR DARBE GIRIŞIMIDIR”   16:29   MEZITLI BELEDIYESI, YOL ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   16:24   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:15   TÜLAY HATIMOĞULLARı`NDAN “KAYYUM” TEPKISI: “KÜRT HALKı EŞIT YURTTAŞTıR VE KENDI KENDINI YÖNETEBILIR”   14:07   TARSUS’DA KÖY HALKıNıN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   13:19   DEM PARTI`DEN KAYYUM ATANMASıNA TEPKI   13:12   KA-DER VE MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN MUHTARLAR ETKINLIĞI’   13:12   MAHMUT TANAL`DAN HAKKARI BELEDIYESI`NE KAYYıM ATANMASıNA TEPKI   13:07   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN MEZITLI’NIN SEVILEN İSMI BÜNYAMIN ÖNEL AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ`NDE ÇOCUKLARLA FİLM İZLEDİ


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan geleceğin teminatı olan çocuklarla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bir araya gelerek sinemada Atatürk filmini izledi. Başkan Bozdoğan çocukların haklarına duyarlılık gösterilmesinin ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerinin önemine dikkat çekti.

 

Tarih : 21 Kasım 2023 Salı 17:18   Okunma : 233

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan geleceğin teminatı olan çocuklarla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bir araya gelerek sinemada Atatürk filmini izledi. Başkan Bozdoğan çocukların haklarına duyarlılık gösterilmesinin ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerinin önemine dikkat çekti.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Dünya Çocuk Hakları Gününe özel düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklarla buluştu. "Atatürk" adlı filmi çocuklarla birlikte izleyen Başkan Bozdoğan, miniklerle sohbet de etti. Ayrıca Başkan Bozdoğan, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin önemine vurgu yaparak, onların eğitim ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla benzer organizasyonlara devam edeceklerini belirtti.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİM”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya geldim. Çocuklarımızla birlikte güne ayrı bir anlam da katmak için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün hayatını anlatan “ATATÜRK” filmini izledik. Tarsus`ta çocuklar hep gülsün diye varız. Umudunuz, heyecanınız ve gülen yüzünüz hiç solmasın. Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun” dedi.

BUGÜNLERE ATATÜRK SAYESİNDE GELDİK”

Burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten bir çocuk “Atatürk bizim için çok önemli, belediye başkanımıza teşekkür ederiz. İyi ki bugün bu filmi izliyoruz. Bugünlere Atatürk sayesinde geldik” ifadelerini kullandı.

BUGÜN ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ VE ARKADAŞLARIMIZLA BERABER ÇOK EĞLENDİK”

Bu özel günde film etkinliğinde yer almaktan mutluluk duyduğunu kaydeden bir diğer çocuk; “Bugün Çocuk Hakları Günü ve arkadaşlarımızla beraber çok eğlendik. Bu etkinlik için belediye başkanımıza teşekkür ederim. Atatürk`ün yaşadığı olayları öğrendim, bizim geleceğimiz için çok uğraştığını öğrendim” şeklinde ifade etti.

100`E YAKIN ÖĞRENCİMİZİ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ`NDE BELEDİYEMİZ MİSAFİR ETTİ”

Çok değerli bir etkinlik olduğunu ve günün önemi hakkında fikirlerini belirten Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Yıldırım “Öncelikle çok teşekkür ederim. 100`e yakın öğrencimizi Dünya Çocuk Hakları Günü`nde belediyemiz burada misafir etti. Atatürk filminin olması bizim için çok önemli. Dünya coğrafyasında birçok çocuk hayatını kaybederken “Yurtta Sulh Cihan da Sulh” ilkesiyle bu ülkede çocuklara özgür bir dünya yaratan ve kendilerine bir bayram bağışlayan ulu önderimize bizde minnettarız. Bu filmle beraber hem çocuk hakları konusunda Atamızı da anmış olduk” ifadelerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA