17 Mayıs 2024 Cuma


14:52   DEM PARTİ VAN İL BAŞKANI KURT: "KOBANİ DAVASI HER YÖNÜYLE HUKUK DIŞI, SİYASİ BİR DAVADIR"   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ DEVAM EDİYOR   13:14   GÖKHAN GÜNAYDIN BAKAN TEKİN`E SESLENDİ   13:04   VELİ AĞBABA`DAN İKTİDARA DIŞİŞLERİ VAKFI TEPKİSİ   11:46   KOBANİ DAVASI`NDA KARAR BEKLENİYOR... ALİ MAHİR BAŞARIR, CHP HEYETİ ADINA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   11:34   GÖKÇE GÖKÇEN`DEN ODTÜ`LÜ ÖĞRENCİLERE DESTEK   10:55   BURHANETTİN BULUT: “CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYININ 1 DAKİKALIK HARCAMASI 2 ASGARİ ÜCRETİ AŞTI”   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:14   TBMM`DE MUHALEFET VE İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA “KAMUDA TASARRUF” TARTIŞMASI…   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:49   BES EDİRNE ŞUBESİ`NDEN `TASARRUF` PROTESTOSU   15:14   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`İN KATILIMIYLA “ENGELSİZ YARINLAR BULUŞMASI” DÜZENLİYOR   15:12   GAMZE TAŞCIER: “ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLİRKEN SUSANLARI, İSTİSMARI MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARI TARİH AFFETMEZ”   14:46   DİSK: ASIL SUÇLU OLAN TAKSİM`İ 1 MAYIS`A YASAKLAYANLARDIR   14:26   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: "BUNLARIN `TASARRUF EDECEĞİZ` DEMELERİNE BAKMAYIN. ÖZELLEŞTİRME FURYASINA BAŞLANACAK"  
 
     
   

MERSİN, ULUSLARARASI MARATONA HAZIR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Tarih : 21 Kasım 2023 Salı 09:38   Okunma : 225

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği  ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mersin Valiliği Toplantı Salonu`nda düzenlenen toplantıda; 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu`nun başlangıç ve bitiş noktaları ile birlikte parkur güzergâhları tanıtıldı. Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük başkanlığında gerçekleşen toplantıda, organizasyona destek veren Mersin Valiliği, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle, maraton boyunca sorumluluk alanlarındaki görevlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

KÜÇÜK: “MARATON HEM MERSİN`İN, HEM DE ÜLKEMİZİN TANITIMI AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Bu yıl 5`incisi düzenlenecek ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nun, kentin ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğuna inandığını ifade eden Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, “Aynı zamanda prestij olarak da saygın bir yarışma olduğu için, böyle bir yarışmanın paydaşı olmak ve destek vermekten dolayı mutluyuz. Organizasyonun çok geniş katılımla, güzel bir havada ve güzel bir ortamda gerçekleşmesini ümit ediyorum” diyerek, emeği geçenleri kutladı.  

TAŞKIN: “GÜZEL VE BAŞARILI BİR ORGANİZASYON İÇİN YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Her alanda olduğu gibi spor alanında da kent genelinde çok önemli etkinlikler yapıldığını aktaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, bunlardan birinin ‘Uluslararası Mersin Maratonu` olduğunu dile getirdi. Maratonun ‘Elite Label` düzeyinde bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Taşkın, maratonun en önemli özelliklerinden birinin, olimpiyatlara katılacak sporcuların kota alabileceği bir yarışma olduğunu ifade etti.

Aralık ayında hem Mersin ikliminin güzel olması, hem de düz bir parkurda koşulacak olmasının maratonu avantajlı kıldığını sözlerine ekleyen Taşkın, “Mersin Valiliğimizde, Vali Yardımcımız İbrahim Küçük başkanlığında, paydaşlarımızla bir toplantı yaptık. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kamu kurumlarıyla beraber, maratonumuzun güzel ve başarılı bir organizasyon olması için yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

AKYAR: “BU ORGANİZASYONU ALNIMIZIN AKIYLA TAMAMLAYACAĞIZ”

İl genelinde düzenlenen bu organizasyonların oldukça önemli olduğunu dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Vedat Akyar da “Bizim açımızdan bu organizasyonlar, özellikle uluslararası etkinliklere ve olimpiyatlara kota vermesi sebebiyle çok önemli. 10 Aralık`ta yapılacak olan ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nda da sporcularımız, hakemlerimiz ve bütün kulüplerimizle, kurum olarak elimizden gelen bütün katkıyı göstereceğiz. Mersin olarak, alnımızın akıyla çok güzel bir şekilde bu organizasyonu tamamlayacağız” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA