1 Haziran 2024 Cumartesi


15:06   CHP KıRKLARELI MILLETVEKILI FAHRI ÖZCAN`DAN BAKAN FIDAN`A VIZE SORUSU   14:53   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:49   TMMOB`UN 48. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TMMOB`UN 48. GENEL KURULU’NA KATıLDı   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   10:49   BURHANETTIN BULUT: "CAN ÇEKIŞEN YEREL BASıNıN TABUTUNA SON BIR ÇIVI DAHA ÇAKıLDı"   10:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇE GÖKÇEN: "KADıNıN SOYADı KONUSUNDA YENI BIR ANAYASA KRIZI ÇıKARMAYıN"   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   01:47   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL: "`BU ÜLKEDE ARTIK KÖTÜLÜK KAZANMASIN` DİYENLERE ÇAĞRIMDIR; HEP BERABER CESARET GÖSTERELİM! KÖTÜLÜĞÜ HEP BERABER YENECEĞİZ, SÖZ VERİYORUM"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Organize kötülüğü ancak iyiliğin haklılığı yenebilir. `Bu ülkede artık kötülük kazanmasın` diyenlere çağrımdır; hep beraber cesaret gösterelim! Kötülüğü hep beraber yeneceğiz, söz veriyorum" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 18 Kasım 2023 Cumartesi 23:17   Okunma : 731

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Organize kötülüğü ancak iyiliğin haklılığı yenebilir. `Bu ülkede artık kötülük kazanmasın` diyenlere çağrımdır; hep beraber cesaret gösterelim! Kötülüğü hep beraber yeneceğiz, söz veriyorum" açıklamasını yaptı.

“Hrant`ın Arkadaşları”, gazeteci Hrant Dink`in katili Ogün Samast`ın tahliye edilmesinin ardından; İstanbul Şişli`deki Sebat Apartmanı önünde bir araya geldi ve Dink`in katledildiği noktaya karanfil bıraktı. “Hrant`ın Arkadaşları”na, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de destek verdi. Burada açıklamalarda bulunan Özel, açıklamalarının bir kısmını sosyal medya hesabından paylaştı. Özel`in "Organize kötülüğü ancak iyiliğin haklılığı yenebilir. `Bu ülkede artık kötülük kazanmasın` diyenlere çağrımdır; hep beraber cesaret gösterelim! Kötülüğü hep beraber yeneceğiz, söz veriyorum" notuyla paylaştığı videoda şu ifadeler yer aldı:

"17 yıl önce tam burada bir güvercini vurdular. Geçtiğimiz hafta da birileri, bir güvercin katilini serbest bıraktı. Güvercini vurduranlar zaten hiç yargılanmadılar. O talimatı verenler, özellikle çocuk yaşta katil seçenler, daha sonra onun sırtını sıvazlayanlar, geçtiğimiz günlerde hepimize şunu söylediler: ‘Biz gerektiğinde katilimize de sahip çıkmayı biliriz. Ayağınızı denk alın` dediler. Bu en başta Dink ailesine, Ermeni cemaatine yapılmış çok büyük bir saygısızlık, çok büyük bir meydan okumadır. İncindiler, üzüldüler ve bir kez daha kahroldular.

Hepimiz kahrolduk ve hepimize şunu hissettiriyorlar: ‘Bu ülkenin derin, karanlık güçleri; iş başındadır. Hiç vicdanları yoktur. Bundan sonra da acımaları yoktur. Ayağınızı denk alın` diyorlar. Bu organize kötülüğe karşı, bu kötülerin koalisyonuna karşı bütün iyileri; iyilikle direnmeye, birbirlerine sahip çıkmaya, omuz vermeye, nerede bir adaletsizlik, nerede bir haksızlık, nerede bir ezilen varsa hep beraber dayanışmaya davet ediyoruz. Kötülüğü ancak iyiliğin haklılığı yenebilir. Biz, iyi insanların, Dink Ailesinin, Hrant Dink`in arkadaşlarının, Ermeni cemaatinin, Cumartesi Annelerinin, 8 Mart`larda İstiklal`e çıkarılmayan kadınların, 1 Mayıs`larda Taksim`e çıkarılmayan işçilerin; alın teri, emeği sömürülenlerin, ezilenlerin, işkenceden geçirilenlerin, öldürülen kadınların… Hepsinin birden yanında ve arkasında cesaretle durmak durumundayız.

Cesur olacağız. Çağrıldığımızda koşup geleceğiz. Bundan sonra bu ülkede kötülük kazanmasın isteyen herkese çağrımdır. İyi insanlar, çağrıldığınızda koşun gelin; sokaklara gelin, meydanlara gelin, yürüyüşlere gelin, açıklamalara gelin… Gelin ki kötülük kaybolsun gitsin.

İyi insanlar birbirlerinin gözünün içine bakabilirler. Rakel Dink, 17 yıldır gözünüzün içine bakıyor. Ama kötüler, gözünüzün içine bakamazlar. Onlar kaçarlar, saklanırlar. İyi insanlar bundan sonra birlikte cesaret göstersinler, kötülüğü hep beraber yeneceğiz. Söz veriyorum."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA