20 Mayıs 2024 Pazartesi


12:25   MEZİTLİ’DE COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI   12:22   CHP’Lİ DİNÇER: "KÜÇÜK ESNAF VE SANATKÂR SERMAYE GRUPLARINA YEM EDİLİYOR”   10:54   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "SAYIN REİSİ`Yİ SAYGIYLA VE MİNNETLE YÂD EDİYORUM"   10:13   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 19 MAYIS`IN RUHUNU KENTİN DÖRT BİR YANINA TAŞIDI   09:50   ÖZGÜR ÖZEL`DEN İRAN`A BAŞSAĞLIĞI MESAJI   09:45   ÖMER FETHİ GÜRER: “KREDİ FAİZ ARTIŞLARI ÇİFTÇİLERİ OLUMSUZ ETKİLİYOR”   08:03   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ   23:43   İMAMOĞLU GENÇLERE SESLENDİ: "HEPİNİZ UMUTSUNUZ"   22:44   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ`NİN DÜŞEN HELİKOPTERİNİN YERİ TESPİT EDİLDİ   22:35   MSB, REİSİ`Yİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMAK ÜZERE BİR İHA VE HELİKOPTER GÖREVLENDİRDİ   21:28   ÖZGÜR ÖZEL SAMSUN`DA... “SAMSUN`DA BİRİNCİ PARTİ OLANA KADAR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ”   19:22   CHP GENÇLİK KOLLARI MYK`SI, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA SAMSUN`DA TOPLANDI   18:26   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUNLULARA SESLENDİ: "SAMSUN`DA İKTİDAR İÇİN BUGÜN `İLK ADIM`I ATMALISINIZ"   17:37   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, SELAHATTİN DEMİRTAŞ`I CEZAEVİNDE ZİYARET EDECEK   17:31   MUSTAFA ADIGÜZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "IMF BAŞKANI GİZLİCE TÜRKİYE`YE Mİ GELDİ?"   16:57   KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU`NDA BULUNAN KONTEYNER KENTTEN ÇIKARILMAK İSTENEN DEPREMZEDELER EYLEM YAPTI: "PERİŞAN OLMAK İSTEMİYORUZ"   16:23   GENÇLERDEN TÜİK`İN "GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU" VERİSİNE TEPKİ: "HİÇ MUTLU DEĞİLİM. GEÇİNİLMEZ BU ÜLKEDE, YURT DIŞI ŞART"   16:06   CHP İZMİR`DEN 19 MAYIS KUTLAMASI... ASLANOĞLU: "BU ÜLKEDE BİR TEK GENCİMİZİN UMUDUNU YİTİRMESİNE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"   15:32   LÖSEV`Lİ GENÇLER 19 MAYIS`TA ATATÜRK`Ü ANDI: "ATATÜRK`ÜN İZİNDEYİZ, VAZİFEMİZİN FARKINDAYIZ"   15:23   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ`TAN ‘19 MAYIS` MESAJI: “ATATÜRK VATANDIR, ATATÜRK BİRLEŞTİRİCİ HARÇTIR”  
 
     
   

TOROSLAR, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA YOLLARI YENİLİYOR


Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yaylalarda yol yapım ve yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 18:01   Okunma : 187

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yaylalarda yol yapım ve yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Kaşlı, Değnek ve Arpaçsakarlar Mahalleleri’nde asfalt serim, Tozkoparan ve Bekiralanı Mahalleleri’nde kilit parke taşı döşeme, Soğucak, Kaşlı, Aladağ, Yeniköy, Bekiralanı, Yavca ve Kurudere Mahalleleri’nde ise yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla bu mahallelerdeki yollar ulaşım için elverişli hale getirilerek modern bir görüntü kazandı.

BAŞKAN YILMAZ; “AMACIMIZ, VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK”

Toroslar’ın hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Bu büyümeye paralel olarak üst yapı ihtiyaçları da artıyor. Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Alternatif yol güzergahları oluşturmak için yeni imar yolları açıyoruz. Sorumluluk alanımız olan sokaklarımızda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaçların yanı sıra hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Toroslarımızın dört bir yanında trafiğin rahatlamasını sağlamanın yanı sıra vatandaşlarımıza daha konforlu bir yol ağı oluşturuyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA