2 Nisan 2025 Çarşamba


16:22   ERKAN BAŞ: "ERDOĞAN`ıN EN YAKıNıNDAKILERIN ÇOCUKLARı BILE ISYAN EDIYOR"   16:05   VOLKAN KONAK`ıN EŞI SELMA KONAK : BUNU BANA NASıL YAPTıN VOLKAN..   15:58   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN "SILIVRI CEZAEVI" AÇıKLAMASı: "İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE YAPıLDıĞıNA YÖNELIK IDDIALAR GERÇEK DıŞıDıR"   15:32   ALI BABACAN: "EKONOMININ ORTASıNA BÜYÜK BIR SIS BOMBASı BıRAKıLDı. SISLI ORTAMDA EKONOMI YAVAŞLAR"   15:27   ANKARA TABIP ODASı: "KÜRESEL SALGıNDA KAYBETTIĞIMIZ TÜM SAĞLıK ÇALıŞANLARıNıN ANıLARı ÖNÜNDE SAYGıYLA EĞILIYORUZ"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL, VOLKAN KONAK`ıN CENAZESINE KATıLDı...”BU ÜLKENIN BÜTÜN HAKLı MÜCADELELERINE YÜREĞINI BASAN BIRINI KAYBETTIK”   14:32   İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESABıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI... CHP`LI BAŞARıR: "TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARıMıZ SAYıN İMAMOĞLU‘NUNDUR"   14:30   DEM PARTILILER ÖCALAN`ıNıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAK IÇIN DIYARBAKıR`DAN ŞANLıURFA`YA YÜRÜYÜŞ BAŞLATTı   14:24   EKREM İMAMOĞLU PROTESTOLARıNDA HAKIMLIKÇE SERBEST BıRAKıLAN GENCIN AVUKATı BÖYLE SAVUNMA YAPTı: "MÜVEKKIL BIR HAFTA ÖNCE CUMHURBAŞKANıMıZıN YEMEĞINE KATıLDı"   13:07   EKREM İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESAPLARıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI   11:57   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN, ATATÜRK`ÜN GENÇLIĞE HITABESI`NI OKUYAN GENÇLERE VERILEN CEZAYA TEPKI   11:56   MEHMET MURAT ÇALıK, VOLKAN KONAK`A SILIVRI CEZAEVI`NDEN VEDA ETTI: “YOLUN AÇıK OLSUN KUZEY`IN OĞLU”   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN YUSUF TEKIN`E "MÜFREDAT" TEPKISI: "ADı ‘MAARIF MODELI`, IÇERIĞI ISE MILLI DÜZENSIZLIKTIR"   11:37   TTB, KOVID-19 SALGıNıNDA YAŞAMıNı YITIREN SAĞLıK ÇALıŞANLARıNı ANDı   11:30   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINDEN "EKONOMIK BOYKOT" ÇAĞRıSı: "2 NISAN`DA ALıM SATıM YAPMıYORUZ"   11:23   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA BAYRAM TATILININ KAZA BILANÇOSUNU AÇıKLADı: 27 CAN KAYBı, 3 BIN 619 YARALı   11:10   SıRRı SÜREYYA ÖNDER`DEN VOLKAN KONAK`ı ANMA YAZıSı: "ŞEREFLE GIRDI HAYATıMıZA, ŞEREFLE YAŞADı, ŞEREFIYLE TAMAMLADı ZAMANıNı"   10:50   MANSUR YAVAŞ: “MAHIR POLAT`ıN TUTUKSUZ YARGıLANMASı, HEM INSANI BIR GEREKLILIK HEM DE VICDANI BIR YÜKÜMLÜLÜKTÜR”   10:41   MSB: İKINCI İNÖNÜ ZAFERI`NIN 104`ÜNCÜ YıL DÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BIR GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ   10:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: “KURULTAY KARARı DOĞRU BIR KARARDı”  
 
     
   

VALİ PEHLİVAN MTOSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MTOSB’de incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 1 Şubat 2023 Çarşamba 22:14   Okunma : 1593

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MTOSB'de incelemelerde bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında toplanan MTOSB Müteşebbis Heyeti Ocak ayı toplantısı öncesinde MTOSB'de incelemelerde bulundu.

İlk olarak MTOSB'de 328.000 m2  alanda, 557 kişiye istihdam sağlayan ve temizlik kağıtları kategorisinde havlu kağıt, peçete, kutu mendil gibi ürünler üreten; 16 marka ile dünya çapında 14 bin kişiye istihdam sağlayan, 100’den fazla ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en büyük 59.ihracatçısı Hayat Kimya'yı ziyaret eden heyet, fabrikanın işleyişi hakkında Hayat Kimya Global Temizlik Kağıdı Üretim Direktörü Lütfi Aydın'dan üretim hatları ile ilgili bilgi aldı.

Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet fabrika ziyaretinin ardından MTOSB Scada Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, elektrik sistemi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Pehlivan önderliğindeki heyet, yapılan ziyaretlerin ardından MTOSB Bölge Müdürlüğü'nde Ocak ayı Müteşebbis Heyet toplantısını gerçekleştirdiler.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA