26 Haziran 2024 Çarşamba


16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:29   BAKAN IŞıKHAN`ıN "ASGARI ÜCRETE ZAM YOK" AÇıKLAMASıNA VATANDAŞTAN TEPKI   15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI   14:51   MERSIN’IN EŞSIZ DAĞ MANZARALARıNDA ATLETIZM KEYFI   14:17   CHP, MADEN KANUNU`NUN 8 MADDESININ İPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASı İSTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU   14:16   SÜLEYMAN BÜLBÜL, AYDıN LISESI BINASıYLA İLGILI SORU ÖNERGESINE BAKAN TEKIN`IN VERDIĞI YANıTı ELEŞTIRDI   13:57   ÖZGÜR ÖZEL: “KıBRıS`ıN HAKLı DAVASıNı TAKIP ETMEYE, EN BARıŞÇıL ÇÖZÜM IÇIN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ”   13:51   VELI AĞBABA: "TÜRKIYE EĞER TEKRAR KALKıNACAKSA BU KARA PARAYı, KARA PARA AKLAYANLARı VE BU KARA PARAYLA ILIŞKILI OLANLARı MUTLAKA SORGULAMAMıZ LAZıM"   13:45   CHP’LI GÜLCAN KıŞ ULAŞTıRMA BAKANı’NA SESLENDI   13:41   MERSIN İNTERNET GAZETECILERI CEMIYETI, TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’ı ZIYARET ETTI   13:39   CHP’LI KıŞ TICARET BAKANı’NA SESLENDI: “KURBAN BAYRAMı FıRSATÇıLARıNA GEÇIT VERMEYIN”   13:38   ÖZGÜR ÖZEL: “MUHALEFETI BELLI BIR ŞEKLE SOKMAK IÇIN NORMALLEŞME TANıMı YAPMAK, OLSA OLSA ITTIFAK ORTAĞıNıN GÖNLÜNÜ YAPMAYA YÖNELIK KURULMUŞ BIR CÜMLEDIR”   13:35   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLARA YAZ BAKıMı   12:25   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU, KORAY AYDıN`ıN İSTIFA EDECEĞI İDDIASıNA YANıT VERDI   10:31   AKOM`DAN ORMAN YANGıNı UYARıSı: RISK YÜKSEK   09:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, KADıN ÜRETICILERLE BULUŞTU   09:34   UKRAYNA VE MOLDOVA`NıN AB`YE ÜYELIK MÜZAKERELERI BAŞLADı   23:10   SEZGIN TANRıKULU: MARDIN VE DIYARBAKıR`DAKI YANGıNLARıN SIYASI SORUMLULUĞU ELEKTRIK DAĞıTıM HIZMETINI ÖZELLEŞTIREN AKP`DEDIR   22:50   ÖZGÜR ÖZEL, 10 EKIM DERNEĞI`NDE KONUŞTU: “GÜN GELECEK KATILLER VE KATILLERI KORUYANLAR TEKER TEKER HESAP VERECEKLER. O GÜNÜ YAŞAYACAĞıMıZA ANT OLSUN”  
 
     
   

ENGİN ÖZKOÇ, EYT KONUSUNDAKİ ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALARA DİKKAT ÇEKTİ: "ERDOĞAN`IN SÖYLEDİĞİNİ BAKAN, BAKANIN SÖYLEDİĞİNİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YALANLIYOR"


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda iktidar temsilcilerinin sürekli farklı konuştuğunu belirterek, “Erdoğan`ın söylediğini bakan, bakanın söylediğini grup başkanvekili yalanlıyor. Erdoğan`a soralım; EYT`lilerin talebi nasıl karşılandı? Kendi evlerini, arabasını satan, kredi çeken EYT`lilerin gerçekten önünde bir teklif var mı? Talepler nasıl karşılanıyor, bunu bilmek istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 18 Ocak 2023 Çarşamba 16:48   Okunma : 522

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda iktidar temsilcilerinin sürekli farklı konuştuğunu belirterek, “Erdoğan`ın söylediğini bakan, bakanın söylediğini grup başkanvekili yalanlıyor. Erdoğan`a soralım; EYT`lilerin talebi nasıl karşılandı? Kendi evlerini, arabasını satan, kredi çeken EYT`lilerin gerçekten önünde bir teklif var mı? Talepler nasıl karşılanıyor, bunu bilmek istiyoruz” dedi.

Engin Özkoç, bugün TBMM Genel Kurulu`nda yaptığı konuşmada, iktidarın EYT sorununu yılbaşından önce çözülme sözü verdiğini anımsatarak, “Ortada bir düzenleme yok. Kördüğüme çevrilen bir mesele var. Bugün Erdoğan, ‘EYT`lilerin taleplerini karşıladık, sözleşmelilere kadro verdik` dedi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, ‘EYT Meclis`te, milletvekillerinin iradesinde, bundan sonrasını biz takip etmiyoruz. Martta neticelenir diye düşünüyorum` dedi. AKP Grup Başkanvekili Sayın Akbaşoğlu, ‘Maaşlar en geç mart ayında yatırılacak` dedi. Erdoğan`ın söylediğini bakan, bakanın söylediğini grup başkanvekili yalanlıyor.

Erdoğan`a soralım; EYT`lilerin talebi nasıl karşılandı? EYT`lilerin askerlik ve doğum borçlanması… Kendi evlerini, arabasını satan, kredi çeken EYT`lilerin gerçekten önünde bir teklif var mı? Talepler nasıl karşılanıyor, bunu bilmek istiyoruz” diye konuştu.

Özkoç, “Martta yasa mı çıkacak, martta EYT`lilere maaş mı bağlanacak? Hani bu iş aralık ayında bitecekti, neden bitmedi öğrenmek istiyoruz. Başvuru ve maaş bağlama derken EYT`lilerin en az 3 aylık emekli maaşı yok oldu gitti. Bu mağduriyet giderilecek mi, bilmek istiyoruz. Buradan iktidara sesleniyoruz; EYT düzenlemesini bir an önce Meclis`e getirin. Meclis, bunu bir gün içerisinde çıkarsın” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA