27 Haziran 2024 Perşembe


16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:29   BAKAN IŞıKHAN`ıN "ASGARI ÜCRETE ZAM YOK" AÇıKLAMASıNA VATANDAŞTAN TEPKI   15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI   14:51   MERSIN’IN EŞSIZ DAĞ MANZARALARıNDA ATLETIZM KEYFI   14:17   CHP, MADEN KANUNU`NUN 8 MADDESININ İPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASı İSTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU   14:16   SÜLEYMAN BÜLBÜL, AYDıN LISESI BINASıYLA İLGILI SORU ÖNERGESINE BAKAN TEKIN`IN VERDIĞI YANıTı ELEŞTIRDI   13:57   ÖZGÜR ÖZEL: “KıBRıS`ıN HAKLı DAVASıNı TAKIP ETMEYE, EN BARıŞÇıL ÇÖZÜM IÇIN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ”   13:51   VELI AĞBABA: "TÜRKIYE EĞER TEKRAR KALKıNACAKSA BU KARA PARAYı, KARA PARA AKLAYANLARı VE BU KARA PARAYLA ILIŞKILI OLANLARı MUTLAKA SORGULAMAMıZ LAZıM"   13:45   CHP’LI GÜLCAN KıŞ ULAŞTıRMA BAKANı’NA SESLENDI   13:41   MERSIN İNTERNET GAZETECILERI CEMIYETI, TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’ı ZIYARET ETTI   13:39   CHP’LI KıŞ TICARET BAKANı’NA SESLENDI: “KURBAN BAYRAMı FıRSATÇıLARıNA GEÇIT VERMEYIN”   13:38   ÖZGÜR ÖZEL: “MUHALEFETI BELLI BIR ŞEKLE SOKMAK IÇIN NORMALLEŞME TANıMı YAPMAK, OLSA OLSA ITTIFAK ORTAĞıNıN GÖNLÜNÜ YAPMAYA YÖNELIK KURULMUŞ BIR CÜMLEDIR”   13:35   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLARA YAZ BAKıMı   12:25   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU, KORAY AYDıN`ıN İSTIFA EDECEĞI İDDIASıNA YANıT VERDI   10:31   AKOM`DAN ORMAN YANGıNı UYARıSı: RISK YÜKSEK   09:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, KADıN ÜRETICILERLE BULUŞTU   09:34   UKRAYNA VE MOLDOVA`NıN AB`YE ÜYELIK MÜZAKERELERI BAŞLADı   23:10   SEZGIN TANRıKULU: MARDIN VE DIYARBAKıR`DAKI YANGıNLARıN SIYASI SORUMLULUĞU ELEKTRIK DAĞıTıM HIZMETINI ÖZELLEŞTIREN AKP`DEDIR   22:50   ÖZGÜR ÖZEL, 10 EKIM DERNEĞI`NDE KONUŞTU: “GÜN GELECEK KATILLER VE KATILLERI KORUYANLAR TEKER TEKER HESAP VERECEKLER. O GÜNÜ YAŞAYACAĞıMıZA ANT OLSUN”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İLK TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; üniversitelerin 4 yıllık lisans ile 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinde ilk taksitlerin banka hesaplarına yatırıldığı müjdesini verdi. Eğitim desteğinden 314’ü lisans; 219’u da önlisans olmak üzere toplam 533 Akdenizli öğrenci faydalanacak.

 

Tarih : 9 Ocak 2023 Pazartesi 20:24   Okunma : 640

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; üniversitelerin 4 yıllık lisans ile 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinde ilk taksitlerin banka hesaplarına yatırıldığı müjdesini verdi. Eğitim desteğinden 314’ü lisans; 219’u da önlisans olmak üzere toplam 533 Akdenizli öğrenci faydalanacak.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin geçen yıl Ekim ayında oybirliği ile aldığı bir kararla, üniversitelerin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan gençlere eğitim desteği sağlanması kararlaştırılmıştı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinde ikamet edip, üniversite kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinin ilk taksitlerinin, bugün itibariyle banka hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Başkan Gültak; “Tüm eğitim hayatınızda başarılar diliyorum”

Başkan Gültak; “Üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan toplam 314 öğrencimize sağlayacağımız 2 bin 300 TL’lik eğitim desteğinin ilk taksiti olan 750 TL; 2 yıllık bölüm kazanan toplam 219 öğrencimize sağlayacağımız bin 300 TL’lik desteğin ilk taksiti olan 650 TL. bugün itibariyle banka hesaplarına yatırıldı. Bu desteği sağlıkla, afiyetle ve güzellikle harcamanızı diliyor, eğitim hayatınızda başarılar temenni ediyorum” dedi.

Kalan destek ödemeleri, ilerleyen günlerde yapılacak

Öte yandan; Akdeniz Belediyesi’nin lisans öğrencilerine sağlayacağı olan 2 bin 300 TL tutarındaki eğitim desteği 3 taksit halinde (750+750+800 TL şeklinde); önlisans öğrencilerine sağlayacağı bin 300 TL’lik eğitim desteği de 2 taksit halinde (650+650 TL şeklinde) banka hesap kartlarına yatırılacak. Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı eğitim desteğine başvuran ancak banka hesap kartlarını henüz almayan 9 üniversite öğrencisinin de olduğu öğrenildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA