19 Nisan 2025 Cumartesi


21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17    PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59   VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58    ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR   16:18   CHP SAMSUN MILLETVEKILI ÇAN: "DEVLET, METEOROLOJI, TARıM BAKANLıĞı SADECE ZIRAI DONU SEYRETMEKLE KALDı"  
 
     
   

BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN, YAPIMI DEVAM EDEN VE TAMAMLANAN PROJE ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU


Tarsus Belediyesi tarafından hizmete sunulmaya hazırlanan proje alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Haluk Bozdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

 

Tarih : 20 Aralık 2022 Salı 12:06   Okunma : 300

Tarsus Belediyesi tarafından hizmete sunulmaya hazırlanan proje alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Haluk Bozdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

Okuma salonlarından, sosyal tesislere, yeni parklardan, tarım alanlarına, hizmet noktalarından, aile sağlık merkezlerine kadar birçok proje Tarsus`ta hayata geçiyor.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Şahin Mahallesi`nde yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi, okuma salonu ve mahalle kreşini, Tozkoparan Zahit Mahallesi`nde yapımı tamamlanan ve yakın zamanda vatandaşlara sunulacak olan aile sağlığı merkezini, okuma salonunu, Türkiye`de bir ilki gerçekleştirilecek olan, iş sağlığı güvenliği ve meslek hastalıkları ağırlıklı olmak üzere halk sağlığı konusunda kente önemli bir kazanım olacak “Sağlık Yerleşkesi`` alanını, Bağlar Mahallesi`nde yapımı tamamlanan muhtar odası ve çocuk parkını, Altaylılar Mahallesi`nde vatandaşların ve esnafın alışveriş konforunun sağlanması için çalışmaların devam ettiği pazar yerini, Taşkuyu ve Dedeler Mahallesi`nde yapımı tamamlanan, sosyal donatı alanlarının bulunduğu sosyal tesisleri, Şehitler Tepesi Mahallesi`nde yapımı tamamlanmış olan semt pazarını, Şehitler Tepesi Mahallesi`nde yapımı devam eden ve turizme önemli katkı sağlayacak olan seyir terası alanlarını yerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

“PROJELERİMİZ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR”

Başkan Bozdoğan, projelerin vatandaşlarla buluşması için gün saydıklarının müjdesini vererek, "Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini arttıracak olan projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Projelerimizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 





Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA