21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

MHP Erdemli Kadın Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi


Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üç hafta önce gerçekleştirdiği seçimle yeni başkanını ve yönetimini belirledi. Seçimlerde ilçe kadın kolları başkanı Şeyma Dölek oldu. Yönetimini belirledikten sonra hız kesmeden çalışmalarına başlayan kadın kolları başkanı, 11 Kasım Pazar günü "Genişletilmiş Kahvaltılı İstişare Toplantısı" adı altında verdiği davette partili kadınları bir araya getirdi.

 

Tarih : 14 Kasım 2018 Çarşamba 13:56   Okunma : 392

Toplantıya Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş olmak üzere partinin önde gelen yöneticileri katılım gösterdi.

Kahvaltı programında buluşan yöneticiler ve Erdemli'nin müstesna kadınları birlik-beraberlik mesajı verirken daima Erdemli için çalışacaklarını, yeni projelerle topluma fayda sağlayacaklarını bildirdi. Toplantıda konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bildirirken Erdemli'yi ve Türkiye'yi bir adım öteye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarına vurgu yaptı.

Göreve geldikleri günden beri Erdemli'nin tüm eksikleri konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kadınların aile hayatından tutunda toplum hayatına kadar her konuda ülke gelişimine katkıda bulunduğunu bildirdi.2019 yılına kadar Erdemli'nin alt yapı konusunda her türlü sorununu çözdüklerini bildiren Başkan Tollu, 2019 yılından itibaren de yer üstündeki hizmetlere hız vereceklerini bildirirken toplumun birlik ve beraberliğinin güçlenmesi noktasında her adımı bugün ki gibi atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıda söz alarak birlik ve beraberlik konusuna değinen Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sağlıklı toplumların temel kaynağının, kadının toplum hayatına getirdiği yenilikler olduğunu bildirdi.

Türk kadınının cefakar ve fedakar yapısı ile toplumun birlik nişanesi olduğunu bildiren MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, toplumların temel taşının kadınlar olduğunu ifade etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA