18 Nisan 2025 Cuma


15:45   REŞIT KIBAR`ıN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN DAVA...  CHP ARTVIN MILLETVEKILI BAYRAKTUTAN: "REŞIT KIBAR`ıN AILESININ YAŞADıĞı ACıYı YÜREĞIMDE HISSEDIYORUM"   15:39   HASAN ÖZTÜRKMEN: “SÖZDE `DÜNYA LIDERI` ERDOĞAN, KKTC`YE DAHI SAHIP ÇıKAMıYOR..."   15:37   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI YARıN YOZGAT`TA YAPıLACAK...   15:21   CHP ANKARA MILLETVEKILI DEMIR`DEN TAMAMLANMAYAN BITLIS-MUTKI YOLU IÇIN SORU ÖNERGESI   15:07   CHP`LI BÜLBÜL`DEN YUNANISTAN`ıN KARASULARıNı 12 DENIZ MILINE ÇıKARMA HAZıRLıĞıNA TEPKI: YUNANISTAN`A BU CESARETI KIM VERIYOR?   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ`A TEPKI   13:28   MAHMUT TANAL`DAN IKTIDARıN EKONOMI POLITIKALARıNA TEPKI   12:19   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ILÇEDEKI MUHTARLARLA BIR ARAYA GELDI   12:17   TARSUS BELEDIYESI`NIN EMEKLI EVI HIZMETE AÇıLDı   12:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ARATOS MATEMATIK EVI, BUGÜNE DEK BIN 400`DEN FAZLA ÇOCUĞU KONUK ETTI   11:33   CHP`LI GÜNAYDıN KIŞISEL VERI HıRSıZLıĞı IDDIALARıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:47   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT LOKANTASı`NıN INŞAATıNı INCELEDI   09:51   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: ``BÜTÜN MUHALEFET PARTILERINE, DEMOKRATIK SIYASETE DOĞRUDAN BIR SALDıRı VAR``   10:57   OYUNCU CEM YIĞIT ÜZÜMOĞLU`NUN YURT DıŞıNA ÇıKıŞ YASAĞı ITIRAZı REDDEDILDI   10:52   YUSUFELI`NDE KURULMASı PLANLANAN HES PROJESI IÇIN BILGILENDIRME TOPLANTıSı, KÖYLÜLERIN TEPKISI ÜZERINE YAPıLAMADı   10:51   MHP`LI İSMET BÜYÜKATAMAN`DAN ÖZGÜR ÖZEL`E "3T" YANıTı: "ÖZGÜR ÖZEL`IN 3T`SI TALAN, TEZVIRAT, TESLIMIYET..."   10:50   CAN ATALAY`ıN ANNESI ŞÜKRAN ATALAY: “3 SENEDIR OĞLUM IÇERIDE, BUNUN HESABıNı KIM VERECEK BIZE? BU NEFRET, BU KIN BITSIN ARTıK”   10:47   MERSIN BAROSU`NDAN GÖKSU DELTASı IÇIN ÇAĞRı: "YANGıNLARı ÖNLEYIN"   10:42   ALTıN SON 5 YıLıN REKORUNU KıRDı: GRAM ALTıN 4 BIN 100 TL`YE YAKLAŞTı.   10:39   AYM`DEN, POLIS OPERASYONUNDA YARALANAN KIŞININ BIREYSEL BAŞVURU SONUCU "HAK IHLALI" KARARı...  
 
     
   

CHP’Lİ ANTMEN’DEN 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMARA ÇOK SERT TEPKİ


CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, bugün Mecliste düzenlediği basın toplantısında “Buradan AKP’ye ve saray iktidarına sesleniyorum; harekete geçmeniz için size istismar edilmiş kaç çocuk lazım! Bu istismarcıları mahkeme önüne çıkarmak için, çocukları korumak için kaç çocuğumuzun daha yok olması lazım?” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 8 Aralık 2022 Perşembe 20:10   Okunma : 352

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, bugün Mecliste düzenlediği basın toplantısında “Buradan AKP’ye ve saray iktidarına sesleniyorum; harekete geçmeniz için size istismar edilmiş kaç çocuk lazım! Bu istismarcıları mahkeme önüne çıkarmak için, çocukları korumak için kaç çocuğumuzun daha yok olması lazım?” ifadelerini kullandı.

Antmen, açıklaması esnasında çocuk tacizleriyle ilgili Mecliste verilen araştırma önergesine hayır dedikten sonra dönemin Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu tebrik kuyruğuna giren AKP’li Vekillerin ve 6 yaşında gelinlik giydirilen H.K.G.’nin fotoğrafını yan yana göstererek “Çocukları korumakla yükümlü olan ama ‘Bir kereden bir şey olmaz’ diyen dönemin bakanı sırıtıyor, hayır diye oy veren AKP’li vekillerin tebriklerini kabul ediyor. Çocuklar tacize uğruyor; AKP’liler gülüyor. İkinci fotoğraf ise iktidarın bu tutumun sonucudur. Açıkça söylüyorum, çocuklar tacize uğrarken hepiniz oradaydınız” dedi.

Alpay Antmen’in açıklamasında öne çıkanlar şu şekilde;

BU İSTİSMAR İKTİDARIN ANLAYIŞININ SONUCU

“6 yaşında bir çocuğa gelinlik giydiriliyor ve evlendiriliyor. Utancın, rezaletin, tacizin, istismarın, sadece kadınları değil, çocukları da korumaya alan İstanbul Sözleşmesinden çıkılmasının, tacizi durdurmak için verilen mücadeleye hayır oyu vermenin, cezasızlığın, ‘Küçüğün rızası var” diyen bugünün Adalet Bakanının, çocuk istismarcılarını serbest bırakan hukuk düzeninin ve ‘bir kereden bir şey olmaz’ diyen tebrik kuyruklarının sonucudur bu istismar.”

HAREKET GEÇMENİZ İÇİN KAÇ ÇOCUĞUN YOK OLMASI LAZIM

“Buradan; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e sesleniyorum; şu fotoğrafa bakın sayın bakanlar. Harekete geçecek misiniz? Bu istismara ve benzerlerini yol açanlara mahkemeye çıkaracak mısınız? Yoksa ‘Bir kereden bir şey olmaz’ deyip seyretmeye devam mı edeceksiniz? Artık bir değil; istismar edilen çocuk sayısı binler oldu, on binlere dayandı. Harekete geçmeniz için size kaç çocuğun istismar edilmesi, kaçının yok edilmesi lazım?”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA