18 Mayıs 2024 Cumartesi


16:38   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:44   ÜNLÜ SUNUCU ERKAN YOLAÇ 89 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   15:11   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇİN BÜYÜKELÇİSİ LİU SHAOBİN İLE BİR ARAYA GELDİ   14:59   ÇORUM`DA BİR ERKEK BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ   14:58   130 YIL ÖNCE İLK SERİ ÜRETİLEN ARAÇ MERCEDES-BENZ MOTOR-VELOCİPEDE, GELECEĞE İLERLİYOR   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ: ”TAMAMEN BİR KUMPASIN İÇERİSİNDEYDİK”   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ: "SİYASİ YUMUŞAMA LAFTA, GÖSTERMELİK ZİYARETLERDE KALDI”   14:09   ELAZIĞ KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ÇİÇEK: ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 YIL ET FİYATLARI DÜŞMEZ   13:59   SEMRA DİNÇER: AKP, HEM VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARASINI HEM DE ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALDI. VATANDAŞTA ÇOCUK SAHİBİ OLMA HEVESİ KALMADI.   13:49   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI... GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU (3)   13:45   TÜRKER ATEŞ: EKONOMİDE DURGUNLUK ARTARKEN İŞSİZ ORDUSU ÇOĞALIYOR   13:39   MUĞLA`DA 1 GÜNDE 6 PROJEYE `ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR` KARARI VERİLDİ, ÇEVRECİLER İSYAN ETTİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI..."YUMUŞAMA SİYASETİNİN EMARELERİ BUYSA NORMALLEŞMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ"   13:24   KOBANİ DAVASI DÜNYA BASINININ GÜNDEMİNDE: "MUHALEFETİ SUSTURMAYA YÖNELİK BİR GİRİŞİM" YORUMUYLA AKTARILDI   13:23   STK`LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ   13:12   BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI CEM ATILGAN`DAN 19 MAYIS MESAJI  
 
     
   

AKŞENER`DEN ATATÜRK PAYLAŞIMI: “BİZ HER 10 KASIM`DA; 57 YILLIK KISACIK ÖMRÜNE YÜZLERCE YILI SIĞDIRAN, VATAN VE MİLLET DAVASINA ADANMIŞ KOSKOCA BİR YÜREĞİ SELAMLARIZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün vefatının 84. yıl dönümünde; “Biz her 10 Kasım`da; 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran, vatan ve millet davasına adanmış koskoca bir yüreği selamlarız. Şükran, saygı ve rahmetle” mesajını paylaştı.

 

Tarih : 10 Kasım 2022 Perşembe 11:47   Okunma : 175

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün vefatının 84. yıl dönümünde; “Biz her 10 Kasım`da; 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran, vatan ve millet davasına adanmış koskoca bir yüreği selamlarız. Şükran, saygı ve rahmetle” mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün vefatının 84. yıl dönümüne ilişkin bir mesaj paylaştı. Akşener, partisinin son TBMM Grup Toplantısı`nda Atatürk hakkında yaptığı konuşmanın bir bölümünü içeren videoyu sosyal medya hesabında; “Biz her 10 Kasım`da; 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran, Vatan ve millet davasına adanmış koskoca bir yüreği selamlarız. Şükran, saygı ve rahmetle” notuyla paylaştı. Akşener, paylaşımını Atatürk`ün vefat ettiği saat 09.05`te yaptı.

Akşener, paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Vatanı dert eden Namık Kemal sormuştu, demişti ki; ‘Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?` Aynı vatanı dert eden Atatürk`ümüz de günü geldiğinde cevabını vermişti; ‘Vatanını bağrına düşman dayasın hançerini, bulunur elbet kurtaracak bahtı kara maderini.` Biz her kasım ayında cephelerde, savaşlarda mücadeleyle gençmiş bir gençliği, memleketi topyekun kalkındırma seferberliğinde geçmiş yılları, kelimenin tam anlamıyla vatan ve millet davasına adanmış bir ömrü selamlarız.

Biz her kasımda milletine olan inancıyla ülkesine olan sadakati ve fedakarlığıyla askeri ve diplomatik dehasıyla beş bin yıllık Türk tarihinin en şanlı liderlerinden birini selamlarız. Biz her kasımda Mustafa`dan Mustafa Kemal`e, Mustafa Kemal`den Mustafa Kemal Atatürk`e uzanan 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran cesur mu cesur koskoca bir yüreği selamlarız.

İyiler erken gidermiş…Kendimizi kötü hissedişimiz belki de bundandır. ‘Keşke bir 10 yıl daha…` ‘Bir 20 yıl daha…` ‘Bir yıl 30 yıl daha…` diye başlayan cümleler kurmayanımız yoktur. Mümkün olsa ömrümüzden ömrüne katmayı aklından geçirmeyenimiz yoktur. Biz her kasım ayında, her 10 Kasım`da saat 9`u 5 geçe Ata`mızı; vefayla, şükranla, saygıyla, özlemle, hüzünle ama dimdik durarak, onu bize armağan eden yüce Allah`a şükrederek rahmetle anarız.”

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA