24 Eylül 2024 Salı


16:24   YAŞAMıNı YITIREN SENARIST, YAPıMCı VE YÖNETMEN TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN TÖREN DÜZENLENDI   15:55   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN, EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK TELEFONU    15:20   İMAMOĞLU`NDAN “İSTANBUL`DA AHMAK DAVASı TOPLANTıSı” AÇıKLAMASı   15:05   POLIS MEMURU YıLMAZ`ıN ŞEHIT EDILMESI... MURAT BAKAN: "ÇÖZÜMÜNÜN SADECE İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NıN SORUMLULUĞUNA BıRAKıLMASı DOĞRU VE YETERLI DEĞIL"   14:54   CHP KURMAYLARı, İMAMOĞLU HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI TOPLANDı   14:46   ÖZGÜR ÖZEL`DEN “AHMAK DAVASı” AÇıKLAMASı   14:15   YENIŞEHIR BELEDIYE SPORLU GENÇ YETENEK YUSUF, SILIFKE BELEDIYE SPOR`A TRANSFER OLDU   14:09   ÖZGÜR ÖZEL: “SURIYE ILE KURULAN HER DIPLOMATIK ADıM TÜRKIYE`DEKI SıĞıNMACı SORUNUNU ÇÖZMEYE KATKı SAĞLAYACAĞı IÇIN ÇOK DOĞRU ADıMDıR``   13:32   MOTO KURYE SAMET ÖZGÜL`ÜN KARDEŞI BERNA ÖZGÜL: "SABıKALı INSANLAR ARAMıZDA DOLANDıKÇA BIZ NE SAMET ÖZGÜL`Ü NE DE ŞEYDA YıLMAZ`ı KORUYABILIRIZ"   13:06   CHP`LI BÜLBÜL`DEN EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK   13:01   YANKı BAĞCıOĞLU: ``TÜRKIYE`NIN EGEMENLIK HAKLARıNA AÇıK BIR SALDıRıDıR VE KESINLIKLE HOŞ GÖRÜLEMEZ``   12:07   PAZAR 4 NOLU MOTORLU TAŞıYıCıLAR KOOPERATIFI`NDE YOLSUZLUK IDDIALARıYLA ILGILI DURUŞMA GÖRÜLDÜ   11:46   CHP`DEN 30 EYLÜL`DE SAĞLıK ÇALıŞTAYı   11:20   ORHAN SARıBAL, TAMER KARADAĞLı`NıN “ÇALıŞMAYACAKSANıZ ISTIFA EDIN" SÖZLERINE TEPKI GÖSTERDI   11:12   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT: “ASıL SORUMLULAR CEZA ALMAZKEN KADIR AYDAR`A SIYASI YASAK GETIRILMESI, IŞIN NE KADAR SIYASI OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERIYOR”   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN TÜRKIYE’DE BIR ILK    16:37   LÜBNAN`A HAVA SALDıRıLARı... İSRAIL`IN SALDıRıSıNDA HAYATıN KAYBEDENLERIN SAYıSı 182`YE, YARALANANLAR SAYıSı ISE 727`YE ÇıKTı   16:05   TICARET BAKANLıĞı: "`UKRAYNA`NıN, ÜLKEMIZDEN SATıN ALDıĞı İHA VE SİHA`LARıN ÖDEMELERINI BUĞDAY OLARAK YAPTıĞı` IDDIASı TAMAMEN YALAN"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   13:25   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "ŞEHIR HASTANELERI ILE SAĞLıK SISTEMI ÇAĞ ATLAYACAĞıNA, MÜTEAHHITLER VE YANDAŞLAR ÇAĞ ATLıYOR"  
 
     
   

BEYLİK TABANCASIYLA NURGÜL ALTINTAŞ`I ÖLDÜREN BEKÇİYE İNDİRİMSİZ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ


İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul`un Kağıthane ilçesinde, 35 yaşındaki Nurgül Altıntaş`ı beylik tabancasıyla öldürdüğü gerekçesiyle bekçi Eyüp Doğan`a “kasten öldürme” suçundan, indirimsiz müebbet hapis cezası verdi.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 17:28   Okunma : 374

FAHRETTİN ÖZTÜRK

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul`un Kağıthane ilçesinde, 35 yaşındaki Nurgül Altıntaş`ı beylik tabancasıyla öldürdüğü gerekçesiyle bekçi Eyüp Doğan`a “kasten öldürme” suçundan, indirimsiz müebbet hapis cezası verdi.

Kağıthane`de 25 Eylül 2021 tarihinde sevgilisi olduğu iddia edilen bir çocuk annesi Nurgül Altıntaş ile parkta buluştukları sırada aralarında çıkan tartışmanın ardından beylik tabancasıyla öldürdüğü öne sürülen bekçi Eyüp Doğan`ın yargılandığı davada bugün karar çıktı. İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmaya tutuklu sanık Eyüp Doğan getirildi. Duruşmada tarafların avukatları ve Nurgül Altıntaş`ın ailesi de katıldı.

SANIK: DURDUK YERE ÖLDÜRMEDİM

Esasa ilişkin savunma yapan sanık Doğan, “Kendimi izah edemediğimi düşünüyorum. Ben bu insanı durduk yere hiçbir şey yokken öldürmüş bulunmadım. Benim gece bekçiliği yapmamı küçümseyerek benimle dalga geçti. Ben bu olay yaşandığı için üzgünüm ve pişmanım. Olay bir cinnet anında gerçekleşti, öldürme kastıyla bir hareket etmedim” diye konuştu.

“KEŞKE AŞIK OLDUĞUM MESLEĞİME DEVAM EDEBİLSEYDİM”

Karar açıklanmadan önce kendisine son sözü soru Eyüp Doğan, “Sözün bittiği yerdeyiz. Keşke Nurgül yaşasaydı, ben de âşık olduğum mesleğime devam edebilseydim” dedi.

İNDİRİMSİZ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Eyüp Doğan`ı ‘kasten öldürme` suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme cezada indirim yapmadı.

“DEVLETİN SİLAHIYLA DEVLETİ KORUYACAĞINA KIZIMI VURDU”

Nurgül Altıntaş`ın annesi Emine Akbaş, karar açıklandıktan sonra, “Devletin silahıyla devleti koruyacağına kızımı vurdu” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Eyüp Doğan`ın maktul Nurgül Altıntaş ile sevgili oldukları, 25 Eylül 2021 tarihinde mesajlaşarak Mecidiyeköy civarında buluştukları anlatıldı. Sanık Doğan`ın kiraladığı bir otomobil ile maktulü buluştukları noktadan alarak Kağıthane`de bir parka götürdüğünün anlatıldığı iddianamede, Eyüp Doğan`ın bir süre tartıştığı Nurgül Altıntaş`a yanında bulundurduğu beylik tabancasıyla ateş ederek yaraladığı belirtildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Altıntaş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İddianamede, Adli Tıp Kurumu`ndan alınan raporda Nurgül Altıntaş`ın vücudunda 10 mermi girişi bulunduğu ve bunların 6`sının her birinin ayrı ayrı öldürücü nitelikte olduğu kaydedildi. İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü de şüpheliden alınan numuneler doğrultusunda Altıntaş`ı öldüren mermilerin, Eyüp Doğan`ın beylik silahından çıktığı raporunu verdi. İddianamede, Eyüp Doğan`ın, `Kasten öldürme` suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep edilmişti.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA