25 Eylül 2024 Çarşamba


16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI   14:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ESNAFıMıZA HER ZAMAN KAPıMıZ AÇıKTı, ŞU ANDA DA AÇıK"   14:03   "PARA SAYMA” DAVASı ERTELENDI...   13:49   GÖKAN ZEYBEK: “CHP`NIN CUMHURBAŞKANı ADAYıNı MAHKEMELER BELIRLEYEMEZ”   13:14   TARSUS BELEDIYESI`NDEN MECLIS ÜYELERINE KADıNA YÖNELIK ŞIDDETLE MÜCADELE TOPLANTıSı   11:16   GAMZE TAŞCıER: “OKULLARDA ISTIHDAM EDECEKLERI 30 BIN KIŞIYI ASGARI ÜCRETIN ALTıNDA KALAN ‘CEP HARÇLıĞı`YLA ÇALıŞTıRMAK INSAFSıZLıKTıR”   10:49   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT`TAN CHP İLÇE BAŞKANLıĞı`NA ZIYARET   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜRETICI HAK ETTIĞI GELIRI ELDE EDEMIYOR"   09:21   CHP LIDERI ÖZEL`DEN MERKEZE ÇEKILEN MANISA VALISI ÜNLÜ`YE VEDA MEKTUBU   08:58   CHP`DE ROTA ERKEN SEÇIM...   01:04   BIRLEŞMIŞ MILLETLER GÜVENLIK KONSEYI,  LÜBNAN GÜNDEMIYLE TOPLANACAK   22:41   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN: ``TALEP OLDUĞU SÜRECE IMAM HATIP OKULU AÇMAYA DEVAM EDECEĞIZ``   19:29   RSF`DEN, GAZZE`DE GAZETECILERE KARŞı IŞLENEN SAVAŞ SUÇLARı IÇIN ULUSLARARASı CEZA MAHKEMESI`NE DÖRDÜNCÜ ŞIKAYET   17:35   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN ILKOKUL ÖĞRENCILERINE KıRTASIYE DESTEĞI  
 
     
   

4. MERSİN KUSHİMOTO SOKAK SANATÇILARI FESTİVALİ 15 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENECEK


Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali, cumartesi günü yapılacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tüm Mersinlileri karnaval havasında geçecek 4. Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali`ne davet etti.

 

Tarih : 13 Ekim 2022 Perşembe 11:56   Okunma : 319

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali, cumartesi günü yapılacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tüm Mersinlileri karnaval havasında geçecek 4. Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali`ne davet etti.

4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali kapsamında Anadolu blues müziğinin sevilen ismi Can Gox Mersinlilerle buluşacak. Eski şarkılara kendine has yorumu ile yeniden hayat veren Can Gox Mersinlilere keyifli bir gece yaşatacak. 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali`nde müzisyenler, ressamlar, dans grupları ve performans sanatçıları yeteneklerini sergileyecek. 15 Ekim saat 10.00`da başlayacak olan festival kapsamında Kushimoto Sokağı trafiğe kapatılacak. Sokak sanatçıları akşam saat 20.00`ye kadar yeteneklerini sergileyecek. Festival kapsamında Mersin`de yaşayan sokak sanatçılarının yanı sıra farklı şehirlerden gelen sanatçılarda sahne alma imkanına sahip olacak. Saat 20.30`da Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenecek konserde ise “Haydar Haydar, Neredesin Sen, Ah Bir Ataş Ver” gibi türkülere sesi ile hayat veren Can Gox, sahne alacak.

“SANAT VE EĞLENCE DOLU BİR GÜN GEÇİRMEK İÇİN BU FESTİVALİ KAÇIRMAYIN”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Mersinlileri 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali`ne davet etti. Başkan Özyiğit “Mersin`in en renkli ve en eğlenceli festivali, 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali`miz başlıyor. Tüm hemşehrilerimi 15 Ekim Cumartesi günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında Kushimoto Sokağı`na, saat 20.30`da ise Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenleyeceğimiz Can Gox konserimize bekliyoruz. Sanat ve eğlence dolu bir gün geçirmek için bu festivali kaçırmayın” dedi.

Mersin Rotary Kulübü Başkanı Berdan Doğan ise festivale gelen katılımcıların yüzde yirmisinin şehir dışından olduğunu söyleyerek “Mersin`in renkli festivali 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali ulusal statü kazanma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mersin halkımızı festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA