26 Haziran 2024 Çarşamba


14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   SEYIT TORUN: "NE FETÖ`YE NE DE BAŞKA CEMAAT YAPıLARıNA ÇOCUKLARıMıZı KURBAN ETTIRMEYIZ"   12:21   BAKAN TEKIN, EĞITIM SENDIKALARıYLA BIR ARAYA GELDI...   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:49   DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDAN KURTARıLAN HAYVANLARıN TEDAVISI SÜRÜYOR   10:46   ARPA HASADıNıN DEVAM ETTIĞI YOZGAT`TA ÇIFTÇI, RANDEVU SISTEMINE TEPKILI   10:19   YANKı BAĞCıOĞLU: “GÜÇLÜ BIR ORDUSU OLUP DA ASKERÎ SAĞLıK SISTEMI OLMAYAN TÜRKIYE`DEN BAŞKA BIR DEVLET BULUNMAMAKTADıR”   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:42   CHP HEYETI YANGıNıN BAŞLADıĞı DIYARBAKıR KÖKSALAN`DA  
 
     
   

MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE


Misli.com Türkiye Erkek Basketbol ligindeki temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Federasyon Kupası’nda fırtına gibi esti.

 

Tarih : 26 Eylül 2022 Pazartesi 19:11   Okunma : 718

Misli.com Türkiye Erkek Basketbol ligindeki temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Federasyon Kupası’nda fırtına gibi esti.

MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Federasyon Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Carettalar, grup maçlarında üçte üç yaparak rakiplerine gözdağı verdi.

23 Eylül'de Ankara'da başlayan Federasyon Kupası C grubunda mücadele eden MSK, ilk maçında Akran Gemlik ile karşılaştı. Güçlü rakibini 85-70’lik skorla geçen Carettalar, çıktığı ikinci karşılaşmada Mamak Ankaragücü'ne acımadı. Ankara ekibini 86-69 mağlup eden temsilcimiz, bu sonuçlarla Federasyon Kupası çeyrek finaline yükselmeyi garantiledi. 25 Eylül’de Finalspor ile grubun son maçına çıkan ekibimiz, 83-71'lik skorla grup mücadelelerini üçte üç yaparak lider olarak tamamladı.

Lig öncesi çıktıkları ilk resmi turnuvada maçlarının tamamını kazanan ve grubundan lider olarak çıkan Carettalar üçte üç yaparak,  kupada iddialı olduğunun altını çizdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA