21 Nisan 2025 Pazartesi


18:53   DEM PARTI`DEN AÇıKLAMA: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN SAĞLıK DURUMU STABIL"   18:10   CHP`NIN İSTANBUL`DA YAPMAK ISTEDIĞI `FILISTIN` YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDI AK PARTI`NIN İZMIR YÜRÜYÜŞÜNE IZIN VERILDI   17:49   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN CHP`NIN FILISTIN YÜRÜYÜŞÜNÜN ENGELLENMESINE TEPKI: "BU TUTUM, IKTIDARıN IKIYÜZLÜLÜĞÜNÜN VE ADALETSIZLIK ANLAYıŞıNıN AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:37   CHP`LI NAZLıAKA, IKTIDARA SESLENDI: "SIZ ÇOCUKLARıN DÜNYAYA NASıL GELECEĞINI DÜŞÜNMEK YERINE DOĞANLARıN GELECEĞINI DÜŞÜNÜN"   16:34   RAMS BAŞAKŞEHIR, GAZIANTEP FK`YI 2-1 MAĞLUP ETTI   16:33   AĞAÇLARıNı DON VURAN ÇAĞLARCA KÖYÜ ÇIFTÇILERI: "BURANıN ACILEN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI LAZıM"   16:08   SIYASET BILIMCI SEZIN ÖNEY, CHP`NIN YOZGAT MITINGINI DEĞERLENDIRDI: "BURADA CIDDI BIR KıRıLMA YAŞANıYOR"   15:51   YOZGAT`TA YAPTıĞı KONUŞMA ILE GÜNDEM OLAN ÇIFTÇI ABDULLAH CEYHAN: "HALKTAN BÜYÜK KIMSE YOK, KORKMAYıN"   15:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, HRISTIYAN VATANDAŞLARıN PASKALYA BAYRAMı`Nı KUTLADı   15:35   RUSYA VE UKRAYNA, BIRBIRLERINI BIR GÜNLÜK PASKALYA ATEŞKESINI BOZMAKLA SUÇLADı   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, TÜRK YıLDıZLARı EKIBINI AĞıRLADı   15:17   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: İKTIDARıN YURTTAŞA REVA GÖRDÜĞÜ GÜNLÜK 20,7 TL   15:06   CHP`LI ÖZGÜR ÇELIK: "İKTIDARıN PARALı TROLLERI, BIZIM FILISTIN VE GAZZE HALKıYLA DAYANıŞMAMıZı SORGULAYAMAZLAR"   13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER, MERSİN İDMAN YURDU`NUN 97. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ TARAFTARLA KUTLADI 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu`nun 97`nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı, coşkuyu taraftarla paylaştı.

 

Tarih : 17 Ağustos 2022 Çarşamba 11:55   Okunma : 511

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu`nun 97`nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı, coşkuyu taraftarla paylaştı.

Kutlama etkinliğine Başkan Seçer`in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Tarsus Organize ve Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Konuşmasına, Mersin İdman Yurdu`nun kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başlayan Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Mersin İdman Yurdu asırlık bir çınar. Üzüntülü yıllar yaşandı, ama bugün Mersin İdman Yurdu tekrar küllerinden doğuyor. Mersin İdman Yurdu`nun Mersin`e katacağı en önemli şey; Mersin`in huzuruna, birliğine, beraberliğine yapacağı katkıdır. Biz onun için spor diyoruz, onun için spor kulüplerimiz diyoruz, onun için Mersin İdman Yurdu diyoruz. Geçici bir kriz dönemi yaşandı. Sayın Metin Başkanın ve nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerinin üstün çabalarıyla, Mersin İdman Yurdu`nun o güzel günlerine, başarıdan başarıya koşan günlerine yürümesinin formülü belli. Bu ilacın adı Mersin`in birliği, beraberliği, herkesin bu davaya, bu mücadeleye sahip çıkması.

“MERSİN İDMAN YURDU`NA SİYASET ÜSTÜ BİR ANLAYIŞLA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Mersin zengin bir kent, övünüyoruz. Limanımız, iş insanlarımız var, muazzam üreten bir kent. Kulüplerimizin desteklenmesi lazım. Geçmişten kaynaklanan hatalarımızı tekrar yapmamamız lazım. Mersin İdman Yurdu siyaset üstüdür. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım, Mersin`in spor kulübü Mersin İdman Yurdu`na siyaset üstü bir anlayışla sahip çıkacağız. Bunun sözünü de ben Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak veriyorum. Bundan sonra tribünlerin dolmasını arzu ediyoruz. Bizler de orada olacağız. Başkanımızın daha iyi transferler yapmasına, biz de katkı vermeyi sürdüreceğiz.” 

Mersin İdman Yurdu Meydanı`na dair bazı eleştiriler aldıklarını da sözlerine ekleyen Seçer, eleştirilere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“İçinde bulunduğumuz meydan, Mersin İdman Yurdu Meydanı. Mersin İdman Yurdu Meydanı`nın daha güzel bir şekilde olması lazım diye bana çok eleştiri geldi. Burası Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne ait bir park, ancak tahsis sorunu yüzünden Hilton`a kadar olan bölümde yenileme çalışmalarını yapamıyoruz. Ben Sayın Valimizi ziyaret ettiğimde de kendisine, kurumlardan ya da bakanlıklardan beklentilerimizi aktardım. Bu tahsis konusunu da o dosyanın içine koymuştum. 

“MERSİN İDMAN YURDU İLE İLGİLİ YENİ MEYDAN PROJEMİZ HAZIR”

Mersin İdman Yurdu ile ilgili yeni meydan projemiz de hazır. Mersin İdman Yurdu Meydanı ile Hilton arasında kalan bölümde yapacağımız yenileme çalışmalarında, yeni Mersin İdman Yurdu Meydanı`nı hayata geçirmeye buradan söz veriyorum. Tarsus`tan Anamur`a kadar değişik liglerde mücadele eden kulüplerimizle, Mersin`in ismini her platformda tanıtmak için gayretimizi sürdüreceğiz. Doğum gününüz kutlu olsun. Nice yaşlara olsun. İnşallah bu sezon sonunda, yine burada bir kutlama yapacağız. Mersin İdman Yurdu`nun şampiyonluk kutlamasını yapacağız. İlle de Mersin İdman Yurdu.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA