26 Eylül 2024 Perşembe


17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:11   YALÇıN KARATEPE: “BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı`NıN DÜĞÜNÜNDEKI ‘TAKı SKANDALıNıN` TARAFLARı SADECE BIR KIŞI DEĞILDIR, KATıLAN HERKESIN INCELENMESI GEREKMEKTEDIR”   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   14:44   ÖZGÜR ÇELIK POLONEZ IŞÇILERINI ZIYARET ETTI   14:20   DENIZ YÜCEL: "`KÖYLÜ MILLETIN EFENDISIDIR` VIZYONUNDAN GÜNÜMÜZE GELDIĞIMIZ NOKTA SAYGıNLıĞı YOK EDILMIŞ ÇIFTÇILIK MESLEĞI..."   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   13:07   ÖZGÜR ÖZEL: “ATATÜRK`ÜN BAŞLATTıĞı DIL DEVRIMI`NIN ıŞıĞıNDA TÜRKÇEMIZE SAHIP ÇıKMAYı SÜRDÜRECEĞIZ. TÜRK DIL BAYRAMıMıZ KUTLU OLSUN”   12:03   CHP, VERGI PAKETI`NIN IPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜN DURDURULMASı ISTEMIYLE ANAYASA MAHKEMESI`NDE DAVA AÇTı   11:15   CHP HAZıRLADıĞı İLIÇ RAPORUNU KOMISYONA SUNDU   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   10:09   CHP, EKIM SONUNDA YENI BIR ÇALıŞTAYLA IKTIDARA SESLENECEK   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI...   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   01:05   DEPREM BÖLGESINDEKI ÖZEL OKUL ÖĞRENCILERINE EĞITIM ÖĞRETIM DESTEĞI VERILMESINE ILIŞKIN TEBLIĞ RESMI GAZETE`DE   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   22:20   ABD`DE ADLIYEDE PATLAMA MEYDANA GELDI, 2 KIŞI YARALANDı   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"  
 
     
   

AQUATLON YARIŞLARINDA 86 SPORCUNUN 36’SI YENİŞEHİR BELEDİYESİ ADINA YARIŞTI


Mersin’de ilk kez düzenlenen Türkiye Triatlon Federasyonu 2022 Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu 1. Etap Aquatlon Yarışları’na Yenişehir Belediyesi damga vurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan yarışlara katılan 86 sporcunun 36’sı Yenişehir Belediyesi adına yarıştı.

 

Tarih : 8 Ağustos 2022 Pazartesi 16:13   Okunma : 3420

Mersin’de ilk kez düzenlenen Türkiye Triatlon Federasyonu 2022 Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu 1. Etap Aquatlon Yarışları'na Yenişehir Belediyesi damga vurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan yarışlara katılan 86 sporcunun 36'sı Yenişehir Belediyesi adına yarıştı.

2019 yılında düzenlediği Yenişehir Triatlonu ile Mersin’de ilk kez bir triatlon yarışının yapılmasını sağlayan, ardından ikinci Yenişehir Triatlonu, Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası ve Yenişehir Avrupa Triatlon Gençler Kupası’na ev sahipliği yapan Yenişehir Belediyesi, çocukları da triatlon sporuna teşvik ediyor. Yenişehir’de Nisan ayında düzenlenen Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası yarışmasından dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç triatlet Ata Yahşi’nin adının verildiği sezonda Türkiye Triatlon Federasyonu'nca düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları ilk kez bu yıl Mersin’de yapıldı. Yenişehir’de bulunan Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapılan aquatlon yarışlarına M1, M2, M3, yıldız ve genç kategorilerinde olmak üzere toplam 86 triatlet katıldı. 86 triatletin 36’sı ise Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına yarıştı. Açık yüzme havuzunda yüzen ardından koşan sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele ederek, aileleri de çocuklarının heyecanına ortak oldu. 3 Eylül’de yapılan ikinci etap yarışlarına da katılan sporcular Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

Başkan Özyiğit, “Çocuklarımıza ilham vermek ve onları spora teşvik etmek bu tür spor organizasyonlarını gerçekleştirirken bizim başlıca amaçlarımızdan biridir. ”

“Geleceğin yıldız triatletleri sporun Yenişehir'inde yetişiyor” diyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımızı kültür ve sanat alanında olduğu gibi spor branşlarında da destekliyoruz. 3 yıl önceye kadar Mersin’de herhangi bir triatlon yarışı düzenlenmemişken, bugün geldiğimiz noktada onlarca çocuğumuz yarışlara katılma başarısı gösteriyor. Çocuklarımıza ilham vermek ve onları spora teşvik etmek bu tür spor organizasyonlarını gerçekleştirirken bizim başlıca amaçlarımızdan biridir. Umarım bu çocuklarımız gelecekte ülkemizi yurtdışında da temsil edecek ve başarılı sporcular olacaklar. Bizim de görevimiz onlara imkan sağlamak, destek vermek, yanlarında olmak” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA