23 Mayıs 2024 Perşembe


16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   16:07   SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI DÜZENLEME... AKP`LI YENIŞEHIRLIOĞLU: ``UYUTMA MODELI TARTıŞıLıYOR, MUHALEFET DESTEĞI ALıNACAK``   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:53   CHP`LILER ADALET PEŞINDE AILELERI İLE TBMM`DE AÇıKLAMA YAPTı...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   14:01   CHP`LI VEKILLER ÖĞRENCILERE DESTEK İÇIN ODTÜ`DE...    13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:36   ALI YERLIKAYA: "`UYUŞTURUCU MADDE TICARETI` SUÇUNDAN INTERPOL TARAFıNDAN ARANAN SEAD DEDEIC VE MARCIANO EUGENE RUIMWIJK İSTANBUL`DA YAKALANDı"   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   11:04   SERKAN SARı: EN DÜŞÜK EMEKLI MAAŞıNA AÇLıK SıNıRı DIKKATE ALıNARAK EN AZ YÜZDE 80 ZAM YAPıLMALı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"  
 
     
   

Soli Güneş Festivali’ne Muhteşem Final


Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan, Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen Soli Güneş Festivali’nde sahneye çıktı. Tarihi Soli Antik Limanı’nın bulunduğu alanda gerçekleşen konserde sanatçı Bağcan şarkılarını on binlerin oluşturduğu koro ile birlikte söyledi.

 

Tarih : 2 Temmuz 2018 Pazartesi 12:11   Okunma : 755

29 Haziran 2018 Cuma günü başlayan 8. Soli Güneş Festivali muhteşem bir konserle final yaptı. Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan’ın sahne aldığı konseri on binlerce sanatsever izledi.

‘Yaz Gazeteci Yaz’, ‘Uğurlar Olsun’, ‘Sivas Ellerinde Sazım Çalınır’, ‘Neredesin Sen’, ‘çemberimde Gül Oya’ gibi birbirinden güzel türkülerini seslendiren Bağcan, konserin sonunda ise seyircilere ‘İzmir Marşı’ sürprizi yaptı. Alanı dolduran hayranlarıyla birlikte İzmir Marşı’nı seslendiren Selda Bağcan’a Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Soli Pompeiopolis’in resmedildiği can gravür ve çiçek takdim etti. Sözlerine Selda Bağcan'ın Canımı Yakanlar Baktı Dumana eserinden bir dize ile başlayan Başkan Tarhan, ''Sivas katliamında hayatını kaybeden tüm aydınları saygıyla anıyoruz. Böylesine bir günde her zaman aydın dik duruşu ile bilinen Selda Bağcan'ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Üç gün boyunca devam eden Soli Güneş Festivalinden herkesin keyif aldığını umuyorum. '' ifadelerini kullandı.

YETENEKLERİNİ SERGİLEME ŞANSI BULDULAR

Festivalin gündüz etkinliklerinde ise Mezitli Belediyesi’nde kurs gören kursiyerlerin yanı sıra Mersin’de amatör şekilde sanatsal faaliyetlerini sürdüren gruplar yeteneklerini sergileme imkanı buldu. Mezitli Belediyesi Zumba Gösterisi, Bubble Şov, Optimum Dance Stüdyo Vals-ChaChaCha, Ali Özel Ritim Grubu, Mezitli Belediyesi Çocuk Zumba Gösterisi, ilizyon, kukla, Sokak Antrenmanları Grubu Akrobasi gösterisi, Mezitli Kent Konseyi Halk Dansları Topluluğu, Copiera Dans gösterisi, D&S Vals gösterisi ziyaretçilerin dolu dolu bir festival yaşamalarını sağladı.

TEKNOLOJİ PAZARI’NA ZİYARETÇİ AKINI

Her yaştan on binlerce vatandaşın buluşma noktası olan festival alanı çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütünün stantları büyük ilgi gördü. Başkan Tarhan tüm stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Mezitli’de yeni açılan Medical Park Hastanesi tarafından festival konukları arasında çekilen kura ile 6 kişi sağlık kontrolü şansı yakaladı.






Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, soli güneş festivali, selda bağcan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA