25 Eylül 2024 Çarşamba


16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:05   SILAHLı POZLARıNı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN YUNUS EMRE GEÇTI`NIN KUZENI K.G. DE GÖZALTıNA ALıNDı, ÇOK SAYıDA SUÇTAN KAYDı OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI   15:12   BITLIS`TE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   14:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ESNAFıMıZA HER ZAMAN KAPıMıZ AÇıKTı, ŞU ANDA DA AÇıK"   14:03   "PARA SAYMA” DAVASı ERTELENDI...   13:49   GÖKAN ZEYBEK: “CHP`NIN CUMHURBAŞKANı ADAYıNı MAHKEMELER BELIRLEYEMEZ”   13:14   TARSUS BELEDIYESI`NDEN MECLIS ÜYELERINE KADıNA YÖNELIK ŞIDDETLE MÜCADELE TOPLANTıSı   11:16   GAMZE TAŞCıER: “OKULLARDA ISTIHDAM EDECEKLERI 30 BIN KIŞIYI ASGARI ÜCRETIN ALTıNDA KALAN ‘CEP HARÇLıĞı`YLA ÇALıŞTıRMAK INSAFSıZLıKTıR”   10:49   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT`TAN CHP İLÇE BAŞKANLıĞı`NA ZIYARET   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜRETICI HAK ETTIĞI GELIRI ELDE EDEMIYOR"   09:21   CHP LIDERI ÖZEL`DEN MERKEZE ÇEKILEN MANISA VALISI ÜNLÜ`YE VEDA MEKTUBU   08:58   CHP`DE ROTA ERKEN SEÇIM...   01:04   BIRLEŞMIŞ MILLETLER GÜVENLIK KONSEYI,  LÜBNAN GÜNDEMIYLE TOPLANACAK   22:41   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN: ``TALEP OLDUĞU SÜRECE IMAM HATIP OKULU AÇMAYA DEVAM EDECEĞIZ``  
 
     
   

CHP`Lİ ÖZKOÇ`TAN, ANKET SONUÇLARINA “CHP GENEL MERKEZİ`NİN 5. KATINDA ARAŞTIRMA YAPINCA SONUCUN BÖYLE ÇIKMASI NORMAL” TEPKİSİNİ GÖSTEREN ÜMİT ÖZDAĞ`A YANIT: “CHP GENEL MERKEZ 5. KATTA SADECE HAVALANDIRMA VE ATIK SU DEĞERLENDİRME SİSTEMLERİ VAR”


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ın “Erken seçim durumunda hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna verilen cevapların siyasi partilere göre sıralandığı bir sosyal medya paylaşımına karşı yaptığı “CHP Genel Merkezi`nin 5. katında araştırma yapınca sonucun böyle çıkması normal. Ancak Zafer Partisi CHP`nin 5. katında bile DEVA`dan fazla oy alır” yoruma yanıt verdi. Özkoç, “Hocam, yalnız CHP Genel Merkez 5. katta sadece havalandırma ve atık su değerlendirme sistemleri var” dedi.

 

Tarih : 12 Temmuz 2022 Salı 20:29   Okunma : 543

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ın “Erken seçim durumunda hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna verilen cevapların siyasi partilere göre sıralandığı bir sosyal medya paylaşımına karşı yaptığı “CHP Genel Merkezi`nin 5. katında araştırma yapınca sonucun böyle çıkması normal. Ancak Zafer Partisi CHP`nin 5. katında bile DEVA`dan fazla oy alır” yoruma yanıt verdi. Özkoç, “Hocam, yalnız CHP Genel Merkez 5. katta sadece havalandırma ve atık su değerlendirme sistemleri var” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “BPT Araştırma” adlı Twitter hesabından yapılan, “Erken seçim durumunda hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna verilen cevapların siyasi partilere göre sıralandığı bir sosyal medya paylaşımını alıntılayıp, şu açıklamayı yaptı:

“CHP Genel Merkezi`nin 5. katında araştırma yapınca sonucun böyle çıkması normal. Ancak Zafer Partisi CHP`nin 5. katında bile DEVA`dan fazla oy alır. Bunları sizin araştırmacı değil, manipülatör olduğunuzu kayıt altına almak için buraya koyalım.”

Özdağ`ın alıntılayıp, paylaşım yaptığı anket sonuçlarında Zafer Partisi`nin yüzde 1,3 oy aldığı görüldü. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Özdağ`ın paylaşımını altılayıp, ““Hocam, yalnız CHP Genel Merkez 5. katta sadece havalandırma ve atık su değerlendirme sistemleri var” dedi.

Özdağ, Özkoç`a; “Alt zeminde olması gereken havalandırma ve atık su sistemlerini 5. kata koyan bir mimar ile çalışan bir parti Türkiye`yi yönetmez Engin Bey. Bizim için sıkıntı değil, 6. kattan alırız oyları. Orası da kedi yuvası demeyin sakın” yanıtını verdi.

Özkoç ise Özdağ`a “Bina akıllı bina olduğu için enerji tasarrufu sağlanması açısından alt ve üste eşit mesafedeki 5. kata yapıldı bu sistemler. 2004`te ekolojik bina yapmak vizyon ister hocam… Teknolojiden ve yeniliklerden uzak kalmayın...” karşılığını verdi.

Akıllı bina teknolojileri ile inşa edilen CHP Genel Merkez binasının, M. Kadri Atabaş ve Atabaş`ın yöneticisi olduğu Atabaş Mimarlık tarafından yapılan proje raporunda, şu bilgilere yer verildi:

“Bina, yüksekliği nedeniyle alt ve üst bölgelere ayrılmış ve 5. kat tesisat katı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca mimari tasarım sırasında büro mahalleri bilinçli olarak güney ve kuzey yönlere cephelendirildiğinden ısıtma/soğutma tesisatı da iki ayrı yöne göre bölgelendirilmiştir. Bu bölgelendirme planlamaları sonucunda rüzgar ve güneş radyasyonunun mahaller üzerinde yaratacağı dengesizlikler giderilerek daha yüksek düzeyde çevresel konfor sağlanmıştır. Yukarıda kısaca özetlenen önlemler sonucunda enerji etken bir yapı gerçekleştirilmiştir… Sonuçta; yapı, bulunduğu yerin olumlu öğelerini arttıran, olumsuz öğeleri en aza indiren mimari ve mekanik ilkelere göre projelendirilmiştir. Böylece yapıda, ısı yalıtımı uygulamalarına ek olarak, yüzde 30 enerji tasarrufu, su tüketiminde ise yüzde 60 tasarruf sağlanacağı hesaplanmıştır.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA