21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

BÜYÜKŞEHİR, SORUN OLUŞTURAN YOLLARI SARI ÇİZGİLERE KAVUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarların kalitesini arttırmaya devam ediyor. Bozuk zeminin yanı sıra, MESKİ ekiplerinin içme suyu hatlarını yenilediği Tarsus merkez Yeni Mahalle’den geçen 1300 metre uzunluğundaki Mücahitler Caddesi, sıcak asfalt ile kaplandı. Asfalt işleminin tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddenin trafik akışının sağlıklı şekilde işlemesi ve yaya güvenliği için sarı çizgileri çizdi.

 

Tarih : 4 Temmuz 2022 Pazartesi 18:26   Okunma : 445

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarların kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde Mersin’in en büyük ilçesi olan Tarsus’ta son aylarda Hürriyet Caddesi, Ömer Nazmi Caddesi, Veysel Çavuş Caddesi, Celal Bayar Caddesi ve birçok noktada bozuk zeminin kazınması ve sıcak asfalt serim işlemini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Tarsus merkeze bağlı Yeni Mahalle’de kuzey-güney aksında yer alan ve üzerinde semt pazarının da kurulduğu Mücahitler Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamen yenilendi.

Zemin kazındı, asfaltlandı, sarı çizgi çizildi

Yıpranan ve MESKİ ekiplerinin içme suyu hatlarını yenilemesinden dolayı da bozulan 1300 metre uzunluğundaki Mücahitler Caddesi’nin bozuk zeminini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir Belediyesi yol yapım ekipleri, ardından sıcak asfalt serim işlemi uyguladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından da, trafik akışının sağlıklı şekilde işlemesi ve yaya güvenliği açısından cadde de çizgileme çalışması yerine getirildi.

“Burası çok kullanılan bir cadde”

Tarsus Yeni Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Mücahitler Caddesi’nde MESKİ çalışma yaptı. Sonrasında asfaltı yenilendi. Sevgili Vahap Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Burası çok kullanılan bir cadde. Eline, koluna sağlık” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA