3 Haziran 2024 Pazartesi


17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   16:14   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...   13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...  
 
     
   

Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın 8.Dünya Su Forumuna Katıldı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın Brezilya’da düzenlenen Dünya Su Forumuna katıldı.

 

Tarih : 19 Nisan 2018 Perşembe 08:05   Okunma : 585

Sempozyuma; Brezilya Cumhurbaşkanı, Macaristan Cumhurbaşkanı, Japonya  Prensi gibi üst düzey devlet adamları, bakanlar çeşitli  üniversitelerden akademisyenler öğretim üyeleri, her türlü kurumdan kamu personeli, sivil toplum kuruluşları, bankacılık sektöründen uzmanlar, teknokratlar, bürokratlar gibi geniş çaplı katılım oldu.

Etkinliğin misyonu su ile ilgili kritik konularda olayları tetikleyerek farkındalığı teşvik etmek, politik taahhüt oluşturmak, tabii kaynakları korumak, geliştirmek, çevresel sürdürülebilirliğin tüm dünyadaki yaşamın faydası olacağını esas alarak suyun her boyutta kullanımını planlamak ve yönetmekti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi adına MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın’ ın katıldığı Dünya Su Forumuna Türkiye’nin su idarelerinden genel müdür veya yardımcısı seviyesinde katılım oldu. Ayrıca Orman ve Su Bakanlığı Müsteşarı, Devlet Su İşleri (DSİ) ve Su Yönetimi Genel Müdürü de forumda yer aldı. DSİ’ nin açtığı stantta Türkiye’nin vizyon projeleri anlatıldı. Türkiye’den foruma katılan katılımcılar  ayrıca Türkiye Büyükelçiliğini de ziyaret etti.

Dünyada su politikalarını, su konusunda öncelikleri belirlemek için 3 senede bir yapılan “Dünya Su Forumu” toplantısı bu defa Brezilya’nın başkenti Brazil şehrinde yapıldı. 150 ülkeden yaklaşık  25 bin ziyaretçinin katıldığı forumda; iklim değişikliklerinin dünya su ekosistemine etkileri, ülkelerarası sınır aşan suların hukuki durumu, su yatırımlarının finansı, suyun az olduğu kurak ülkelerde suyun diğer bölgelerden temini gibi konularda sempozyum, sunum ve çalıştaylar yapıldı.
 






Paylaş :
Etiketler :  meski, büyükşehir belediyesi, burhanettin kocamaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA