18 Ekim 2024 Cuma


11:55   CHP`LI BÜLBÜL, MECLIS`TE DAĞıTıMı ENGELLENEN ADALET RAPORU`NU PAYLAŞTı: "BU DÖNEMDE YENI VE CIDDI BIRÇOK HUKUKSUZLUK YAŞANMıŞ, ANAYASAL HAK VE ÖZGÜRLÜKLER KıSıTLANMıŞ, TEK ADAM REJIMI, ÜLKEYI UÇURUMA SÜRÜKLEMIŞTIR"   11:53   MENTEŞE BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL, GÖKOVA TURNALı`DAKI YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   11:47   GÖKAN ZEYBEK`TEN AK PARTI`YE: ``DEVLETIN BÜTÜN OLANAKLARıNı KULLANıYORLAR, ARTıK FÜTURSUZCA KAMU YÖNETICILERIYLE SIYASETI DIZAYN ETMEYE ÇALıŞıYORLAR``   11:38   ÖZGÜR ÖZEL`IN DOĞU VE GÜNEYDOĞU GEZISI... CHP DIYARBAKıR İL BAŞKANı AKYıL: “GENEL BAŞKANıMıZıN DEMOKRASI AÇıSıNDAN BURADA VERECEĞI MESAJ ÖNEMLIDIR”   11:23   FERNAS IŞÇILERI IŞVERENLE MASAYA OTURMAK IÇIN SOMA`DA... İŞÇI HEYETI, GÖRÜŞME IÇIN MADEN OCAĞıNA GITTI   10:46   GAMZE TAŞCıER: "HÜKÜMETIN BÜTÇE AÇıĞıNı FINANSE ETMEK ADıNA YÜKÜ YURTTAŞBANK`A YÜKLEMIŞ``   10:27   E-YDS YARıN 4 ILDE DÜZENLENECEK, NÜFUS MÜDÜRLÜKLERI SıNAV GÜNÜ AÇıK TUTULACAK   10:02   ESENYURT BELEDIYESI`NIN 2024 İSTIHDAM FUARı`NDA IŞ ARAYANLAR VE IŞVERENLER BIR ARAYA GELDI   09:41   DEPREMDE 63 KIŞIYE MEZAR OLAN TUTAR YAPı SITESI C BLOK DAVASıNDA YENI GELIŞME: KAYMAKAMLıK, 2 KAMU GÖREVLISINE SORUŞTURMA IZNI VERMEDI   09:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, FENILKETONÜRI HASTALARıNA GıDA DESTEĞINE BAŞLADı   09:21   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "GECE GÜNDÜZ ÇALıŞıP BEŞ YıLı EN IYI ŞEKILDE DEĞERLENDIRECEĞIZ"   02:54   CUMHURBAŞKANı BAŞDANıŞMANı UÇUM: TÜRKIYE`DE NE ÖNCEKI UYGULAMAYA BENZER NE DE YENI VERSIYONLA BIR ÇÖZÜM SÜRECI OLMAZ, OLAMAZ   01:03   DALAMAN`DA ORMAN YANGıNı... BELEDIYE BAŞKANı DURMUŞ, "ÇOK ACIL HAVA DESTEĞINE IHTIYACıMıZ VAR"   12:04   SIVAS`TA DEPREM... BAKAN ALI YERLIKAYA: "İLK BELIRLEMELERE GÖRE HERHANGI BIR OLUMSUZ DURUM BULUNMAMAKTADıR"   11:51   SIVAS`TA 4,7 VE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE IKI DEPREM   10:56   GÜRSEL EROL: ELAZıĞ BIR AN ÖNCE DEPREMLERE HAZıR BIR KENT HALINE DÖNÜŞTÜRÜLMELI   23:04   GÜLCAN KıŞ`TAN TÜKETICI HAKLARıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   15:31   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN MEHMET ŞIMŞEK`E "KREDI KARTı KATıLıM PAYı" TEPKISI   15:28   KURTULUŞ PARKı, FERNAS IŞÇILERINE KAPATıLDı...   15:16   SEVDA ERDAN KıLıÇ: "2024 YıLıNıN ILK 9 AYıNDA 35 ÇOCUK AILE KATLIAMLARı SONUCU KATLEDILDI. ŞIDDET SARMALı ÇOCUKLARı DA YUTMAYA BAŞLADı"  
 
     
   

Başkan Dinçer Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı..


Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Tarih : 10 Ocak 2018 Çarşamba 05:49   Okunma : 402

Başkan Talat Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 57. Yılı nedeniyle yayınladığı mesajında vatandaşın gerek yaşadığı bölgedeki gerekse dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi edindiği, görüş ortaya koyduğu, sesini duyurduğu basının, toplumsal gerçekleri öğrenmede de en etkili araç olduğunu ifade etti.

Dinçer, “Yayınladığı haberlerle bir anda on binlerce insana ulaşabilen basın, haberin objektif, doğru, seviyeli olması yönünde de önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Halkı aydınlatma ve kamuoyu oluşturma işlevlerini yerine getirirken, demokrasinin işleyişinde önemli bir rol üstlenen basın, bu özelliğiyle demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız bir şekilde halka aksettirmek, basının başlıca görevi iken, doğru ve zamanında bilgi almak vatandaşın doğal hakkıdır” dedi.
Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulmasının basını daha da güçlü kılacağına dikkat çeken Dinçer, fikir işçisi basın emekçilerinin büyük bir kısmının bu zor görevi, her türlü sosyal güvenlikten yoksun olarak yerine getirdiğinin altını çizdi.

Basın çalışanlarının karşısındaki en büyük tehlikenin ise tekelleşme olduğuna vurgu yapan Dinçer, basında çok sesliliğin sürdürülmesi için tekelleşmenin önüne geçilmesi gerektiğini kaydederek, şöyle devam etti:

 ”Doğru, güvenilir, objektif ve ilkeli habercilik anlayışı ile dikkat çeken ilimiz basınının, teknolojik gelişmeler ışığında sürekli kendisini iyileştirerek, her zaman daha kaliteli hizmet sunma yönünde yarış halinde olduğuna tanık olmaktayız. Yazılı, sözlü ve görüntülü basınımızın ülke gündemini ilgilendiren konu ve olayları yansıtmadaki başarısı övgüyü hak etmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman faydalı bir araç olmaktadır. Bu nedenle tüm basınımıza ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür ederim. Bu vesileyle çalışan tüm gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutlar, başarı ve esenlikler diler, aramızdan ayrılan tüm basın emekçilerini saygıyla anarım.”






Paylaş :
Etiketler :  mersin esob, talat dinçer, 10 ocak çalışan gazeteciler günü.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA