21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

ONURSAL ADIGÜZEL: “İKTİDAR, ENFLASYONLA MÜCADELE YERİNE ENFLASYONU HESAPLAYANLARLA MÜCADELE EDİYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul Beykoz`da esnaf ziyareti yaptı. Adıgüzel, “En temel gıda malzemeleri bile lüks olmuş vatandaş için. Enflasyonu, hayat pahalılığını kontrol altına alamayan iktidar ise enflasyonla mücadele yerine, enflasyonu hesaplayanlarla mücadele ediyor” dedi.

 

Tarih : 15 Nisan 2022 Cuma 15:02   Okunma : 556

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul Beykoz`da esnaf ziyareti yaptı. Adıgüzel, “En temel gıda malzemeleri bile lüks olmuş vatandaş için. Enflasyonu, hayat pahalılığını kontrol altına alamayan iktidar ise enflasyonla mücadele yerine, enflasyonu hesaplayanlarla mücadele ediyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Beykoz Paşabahçe Pazarı`nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Adıgüzel`e yaşadıkları sorunları anlatan emekli bir vatandaş, “3 parça aldım, 50 lira tuttu” diyerek emeklilerin çok zor durumda olduklarını, bayram ikramiyesinin en az bir asgari ücret olması gerektiğini belirtti.

“PEYNİRE 1 HAFTADA YÜZDE 33 ZAM”

Bir mahalle esnafı ise Adıgüzel`e “400 gram kaşar peynirinin satış fiyatı geçen hafta 30,75 TL iken, bu hafta 41,75 TL oldu. Aynı ürüne bir haftada yüzde 30`dan fazla zam geldi. 40 metrekare dükkana 7 bin TL elektrik faturası geldi, kiradan fazla elektrik faturası ödüyoruz. Sermayeden yiyoruz” diyerek dert yandı.

“AKP`NİN USTALIK ESERİ: PAZARDA ÇEYREK LAHANA SATIŞI”

Adıgüzel, ziyaretin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Asgari ücret daha 2022`nin ikinci ayı dolmadan açlık sınırının altına düştü. Milyonlarca vatandaş açlık sınırının altında bir ücretle hayatta kalma savaşı veriyor. En temel gıda malzemeleri bile lüks olmuş vatandaş için. Enflasyonu, hayat pahalılığını kontrol altına alamayan iktidar ise enflasyonla mücadele yerine, enflasyonu hesaplayanlarla mücadele ediyor. Vatandaşın, emeklinin, esnafın, işçinin, asgari ücretlinin ne yaşadığından o kadar bihaberler ki 20 yıllık iktidarlarının sonunda pazarda çeyrek lahana satışının başladığının bile farkında değiller. Halen milletin aklıyla alay eder gibi ‘şükür`, ‘sabır` dersi vermeye devam ediyorlar. Türkiye`yi ilk 10 ekonomi arasına sokacaklardı, vatandaşı domatese, bibere, patlıcana hasret bıraktılar.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA