18 Ekim 2024 Cuma


11:55   CHP`LI BÜLBÜL, MECLIS`TE DAĞıTıMı ENGELLENEN ADALET RAPORU`NU PAYLAŞTı: "BU DÖNEMDE YENI VE CIDDI BIRÇOK HUKUKSUZLUK YAŞANMıŞ, ANAYASAL HAK VE ÖZGÜRLÜKLER KıSıTLANMıŞ, TEK ADAM REJIMI, ÜLKEYI UÇURUMA SÜRÜKLEMIŞTIR"   11:53   MENTEŞE BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL, GÖKOVA TURNALı`DAKI YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   11:47   GÖKAN ZEYBEK`TEN AK PARTI`YE: ``DEVLETIN BÜTÜN OLANAKLARıNı KULLANıYORLAR, ARTıK FÜTURSUZCA KAMU YÖNETICILERIYLE SIYASETI DIZAYN ETMEYE ÇALıŞıYORLAR``   11:38   ÖZGÜR ÖZEL`IN DOĞU VE GÜNEYDOĞU GEZISI... CHP DIYARBAKıR İL BAŞKANı AKYıL: “GENEL BAŞKANıMıZıN DEMOKRASI AÇıSıNDAN BURADA VERECEĞI MESAJ ÖNEMLIDIR”   11:23   FERNAS IŞÇILERI IŞVERENLE MASAYA OTURMAK IÇIN SOMA`DA... İŞÇI HEYETI, GÖRÜŞME IÇIN MADEN OCAĞıNA GITTI   10:46   GAMZE TAŞCıER: "HÜKÜMETIN BÜTÇE AÇıĞıNı FINANSE ETMEK ADıNA YÜKÜ YURTTAŞBANK`A YÜKLEMIŞ``   10:27   E-YDS YARıN 4 ILDE DÜZENLENECEK, NÜFUS MÜDÜRLÜKLERI SıNAV GÜNÜ AÇıK TUTULACAK   10:02   ESENYURT BELEDIYESI`NIN 2024 İSTIHDAM FUARı`NDA IŞ ARAYANLAR VE IŞVERENLER BIR ARAYA GELDI   09:41   DEPREMDE 63 KIŞIYE MEZAR OLAN TUTAR YAPı SITESI C BLOK DAVASıNDA YENI GELIŞME: KAYMAKAMLıK, 2 KAMU GÖREVLISINE SORUŞTURMA IZNI VERMEDI   09:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, FENILKETONÜRI HASTALARıNA GıDA DESTEĞINE BAŞLADı   09:21   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "GECE GÜNDÜZ ÇALıŞıP BEŞ YıLı EN IYI ŞEKILDE DEĞERLENDIRECEĞIZ"   02:54   CUMHURBAŞKANı BAŞDANıŞMANı UÇUM: TÜRKIYE`DE NE ÖNCEKI UYGULAMAYA BENZER NE DE YENI VERSIYONLA BIR ÇÖZÜM SÜRECI OLMAZ, OLAMAZ   01:03   DALAMAN`DA ORMAN YANGıNı... BELEDIYE BAŞKANı DURMUŞ, "ÇOK ACIL HAVA DESTEĞINE IHTIYACıMıZ VAR"   12:04   SIVAS`TA DEPREM... BAKAN ALI YERLIKAYA: "İLK BELIRLEMELERE GÖRE HERHANGI BIR OLUMSUZ DURUM BULUNMAMAKTADıR"   11:51   SIVAS`TA 4,7 VE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE IKI DEPREM   10:56   GÜRSEL EROL: ELAZıĞ BIR AN ÖNCE DEPREMLERE HAZıR BIR KENT HALINE DÖNÜŞTÜRÜLMELI   23:04   GÜLCAN KıŞ`TAN TÜKETICI HAKLARıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   15:31   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN MEHMET ŞIMŞEK`E "KREDI KARTı KATıLıM PAYı" TEPKISI   15:28   KURTULUŞ PARKı, FERNAS IŞÇILERINE KAPATıLDı...   15:16   SEVDA ERDAN KıLıÇ: "2024 YıLıNıN ILK 9 AYıNDA 35 ÇOCUK AILE KATLIAMLARı SONUCU KATLEDILDI. ŞIDDET SARMALı ÇOCUKLARı DA YUTMAYA BAŞLADı"  
 
     
   

Tömük / Yeşilyurt’ta esnafların sıcak asfalt sevinci..


Erdemli Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra mahalleye dönüşen köyler ve beldelerde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.Yaz boyunca dur-durak bilmeden asfalt-yolları vatandaşın ayağına seren Erdemli Belediyesi, ekiplerin yoğun mesaisi ile Tömük Yeşilyurt Mahallesi’nde sıcak asfa

 

Tarih : 6 Ocak 2018 Cumartesi 10:48   Okunma : 456

Erdemli Belediyesieşit hizmet anlayışına dayanarak, mahalleye dönüşen köy ve beldelerde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasasıyla kendi hizmet sınırına giren Tömük ve mahallelerini asfaltlama çalışmalarıyla modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgede yapılan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamasında; Erdemli Belediyesi’nin imkânlarını büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen bütün beldelere sırasıyla seferber ettiklerini ve hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek,  bu kapsamda Tömük’ün en uç noktasına kadar olan yerlerinin asfaltla tanıştığını kaydetti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Halktan gelen talepleri de değerlendirerek gerekli çalışmaları yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Tollu, “Tömük’te ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeşilyurt’ta asfaltlama yapılıyor. Bu hizmetleri yaparken mutlaka halkımızdan gelen talepleri ve şikâyetleri de değerlendiriyoruz. Eş zamanlı devam eden çalışmalar nezdinde 32 ayrı noktada başlattığımız hizmet hamlesi kapsamında olmak üzere tüm köyler ve beldeler nasibini alıyor. Erdemli’nin ve tüm mahallelerimizin daha iyi hizmete kavuşması için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YEŞİLYURTLU ESNAFLAR: TOLLU SAYESİNDE HİZMETLE TANIŞTIK

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun çok farklı alanlarda hizmetler yaptığını belirten esnaflar, asfalt-yol ve parke hizmetinin ardından geçtiğimiz yıl yapılan meydanın Tömük’e yeni bir soluk getirdiğini söylediler. Özellikle yeni yasayla mahalleye dönüşen beldelerinde yıllardır belediyecilik hizmeti alamamış mahalleler olduğunu hatırlatan esnaflar, belediye ekipleri ile sağlanan koordinasyon sonrası her biriminden hizmetle tanıştıklarını anlattılar. Tömük Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan asfaltlama hizmeti sonrası görüşlerini paylaşan esnaflar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlandığına dikkat çektiler. Esnaflar Tömük ve mahallelerinde özellikle son 3 yılda önemli değişiklikler yaşandığını anlattı. Esnaflar “Yol çalışmaları, meydanlar, çocuk oyun grupları, camilerimizin bakımları, bahçe düzenlemeleri konularımız çözüme kavuştu. Bu hizmetlere bakınca, inanıyoruz ki; bundan sonra da belediyemiz mahallemize yaptığı hizmetlere devam edecektir. Son 3 yıla bakınca yüzde 100 değişim var. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun takdire şayan çalışma ve gayreti var. Mahallemizde çok iyi işlere imza attı. Başkanımızı seviyoruz ve çalışmalarını destekliyoruz. Allah yollarını açık etsin” diye konuştular.

YEŞİLYURT ESNAFI MEHMET İLHAN: “MAHALLEMİZ RAHAT BİR NEFES ALDI”

Tömük Yeşilyurt esnaflarından Mehmet İlhan ise belediye hizmetleriyle ilgili görüşlerini paylaşırken, yollarının yenilendiğini ve asfalt hizmetiyle mahalleye yeni bir soluk geldiğini söyledi. Yapılan çalışmalar ile birlikte mahallelerinin daha temiz bir görünümüne kavuştuğunu ifade eden İlhan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yürüttüğü çalışmalardan memnun olduğunu da dile getirdi.






Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, tömük, yeşilyurt mahallesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA