2 Nisan 2025 Çarşamba


16:22   ERKAN BAŞ: "ERDOĞAN`ıN EN YAKıNıNDAKILERIN ÇOCUKLARı BILE ISYAN EDIYOR"   16:05   VOLKAN KONAK`ıN EŞI SELMA KONAK : BUNU BANA NASıL YAPTıN VOLKAN..   15:58   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN "SILIVRI CEZAEVI" AÇıKLAMASı: "İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE YAPıLDıĞıNA YÖNELIK IDDIALAR GERÇEK DıŞıDıR"   15:32   ALI BABACAN: "EKONOMININ ORTASıNA BÜYÜK BIR SIS BOMBASı BıRAKıLDı. SISLI ORTAMDA EKONOMI YAVAŞLAR"   15:27   ANKARA TABIP ODASı: "KÜRESEL SALGıNDA KAYBETTIĞIMIZ TÜM SAĞLıK ÇALıŞANLARıNıN ANıLARı ÖNÜNDE SAYGıYLA EĞILIYORUZ"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL, VOLKAN KONAK`ıN CENAZESINE KATıLDı...”BU ÜLKENIN BÜTÜN HAKLı MÜCADELELERINE YÜREĞINI BASAN BIRINI KAYBETTIK”   14:32   İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESABıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI... CHP`LI BAŞARıR: "TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARıMıZ SAYıN İMAMOĞLU‘NUNDUR"   14:30   DEM PARTILILER ÖCALAN`ıNıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAK IÇIN DIYARBAKıR`DAN ŞANLıURFA`YA YÜRÜYÜŞ BAŞLATTı   14:24   EKREM İMAMOĞLU PROTESTOLARıNDA HAKIMLIKÇE SERBEST BıRAKıLAN GENCIN AVUKATı BÖYLE SAVUNMA YAPTı: "MÜVEKKIL BIR HAFTA ÖNCE CUMHURBAŞKANıMıZıN YEMEĞINE KATıLDı"   13:07   EKREM İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESAPLARıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI   11:57   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN, ATATÜRK`ÜN GENÇLIĞE HITABESI`NI OKUYAN GENÇLERE VERILEN CEZAYA TEPKI   11:56   MEHMET MURAT ÇALıK, VOLKAN KONAK`A SILIVRI CEZAEVI`NDEN VEDA ETTI: “YOLUN AÇıK OLSUN KUZEY`IN OĞLU”   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN YUSUF TEKIN`E "MÜFREDAT" TEPKISI: "ADı ‘MAARIF MODELI`, IÇERIĞI ISE MILLI DÜZENSIZLIKTIR"   11:37   TTB, KOVID-19 SALGıNıNDA YAŞAMıNı YITIREN SAĞLıK ÇALıŞANLARıNı ANDı   11:30   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINDEN "EKONOMIK BOYKOT" ÇAĞRıSı: "2 NISAN`DA ALıM SATıM YAPMıYORUZ"   11:23   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA BAYRAM TATILININ KAZA BILANÇOSUNU AÇıKLADı: 27 CAN KAYBı, 3 BIN 619 YARALı   11:10   SıRRı SÜREYYA ÖNDER`DEN VOLKAN KONAK`ı ANMA YAZıSı: "ŞEREFLE GIRDI HAYATıMıZA, ŞEREFLE YAŞADı, ŞEREFIYLE TAMAMLADı ZAMANıNı"   10:50   MANSUR YAVAŞ: “MAHIR POLAT`ıN TUTUKSUZ YARGıLANMASı, HEM INSANI BIR GEREKLILIK HEM DE VICDANI BIR YÜKÜMLÜLÜKTÜR”   10:41   MSB: İKINCI İNÖNÜ ZAFERI`NIN 104`ÜNCÜ YıL DÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BIR GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ   10:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: “KURULTAY KARARı DOĞRU BIR KARARDı”  
 
     
   

İSTİŞARE TURUNA ÇIKAN ALİ BABACAN, İLK ZİYARETİNİ MERAL AKŞENER`E YAPTI


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 27 Mart`ta ev sahibi olacağı buluşma öncesinde, diğer beş siyasi partinin genel başkanlarıyla görüşmek üzere istişare turuna çıktı. Babacan, ilk ziyaretini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`e yaptı. Görüşmede, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Tarih : 21 Mart 2022 Pazartesi 22:52   Okunma : 266

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 27 Mart`ta ev sahibi olacağı buluşma öncesinde, diğer beş siyasi partinin genel başkanlarıyla görüşmek üzere istişare turuna çıktı. Babacan, ilk ziyaretini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`e yaptı. Görüşmede, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda mutabık kalan ve ortak metne imza atan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi`nin genel başkanları, 27 Mart Pazar akşamı Ali Babacan`ın ev sahipliğinde Ankara`da yeniden bir araya gelecek.

Babacan, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda yol haritası belirlemek ve fikir alışverişinde bulunmak için bu hafta diğer beş partinin genel başkanlarını ziyaret edecek.

Babacan, ziyaretlerden ilkini bugün İYİ Parti Genel Merkezi`ne yaptı ve Meral Akşener ile bir araya geldi. Babacan`ı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır karşıladı. Babacan, daha sonra Akşener ile bir araya geldi. Görüşmede Akşener`e Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Şenol Sunat, Babacan`a ise Genel Başkan Yardımcıları Nazlı Seda Vural, Mustafa Uçak ile Sadullah Ergin eşlik etti.

Ali Babacan, yarın saat 17:00`de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`nu, 23 Mart Çarşamba günü saat 12:00`de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu, saat 15:30`da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal`ı, saat 17:30`da ise Saadet Partisi Genel Bakanı Temel Karamollaoğlu`nu ziyaret ederek görüşme trafiğini tamamlayacak.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA