2 Haziran 2024 Pazar


13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:42   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`E KURBAN BAYRAMı`NDAN ÖNCE İADEIZIYARETTE BULUNACAĞıNı SÖYLEDI   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:53   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZŞAHBAZ`DAN BURDUR AÇıKLAMASı   11:39   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

CHP’li Mahmut Dönmez’den Uğur Mumcu Mesajı


Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Mahmut Dönmez, suikast sonucu öldürülen gazeteci Uğur Mumcu için bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 24 Ocak 2022 Pazartesi 09:01   Okunma : 764

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Mahmut Dönmez, suikast sonucu öldürülen gazeteci Uğur Mumcu için bir mesaj yayınladı.

CHP'li Mahmut Dönmez  mesajında, "Uğur Mumcu'nun hain bir saldırı sonucunda öldürüşünün üzerinden 29 yıl geçti. Yüreğimizdeki acı her geçen gün derinleşirken, Mumcu'nun savunduğu değerler için mücadele azmimiz her geçen gün daha da artmaktadır. 24 Ocak, yeri asla doldurulamayacak olan Uğur Mumcu'nun fikirlerinin yeniden ateşlendiği, yüreklerin onun için çarptığı özel bir anlam taşımaktadır. Ulusu ve ulusunun bağımsızlığı için mücadele eden ve bu uğurda yaşamını ortaya koyan Uğur Mumcu'nun fikirleri, yaptığı önemli araştırmalar, karanlık günleri egemen kılmak isteyenlerin üzerine gerçeğin ışığını tutmakta, onları hala köşeye kıstırmaktadır.  Ülkemiz adına mücadele eden, bu uğurda canını veren gerçek bir vatansever olan demokrasi şehidimiz Mumcu'yu bir kez daha saygıyla anıyorum. 29 yıldır yüreğimizde yaşayan Mumcu'yu asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Mumcu'nun fikirleri ülkemizi aydınlatmaya devam edecektir" dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA