19 Nisan 2025 Cumartesi


14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   12:49   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "YOZGAT`TA YURTTAŞLARıMıZ, ÇIFTÇILERIMIZ, ESNAFıMıZ, IŞÇILERIMIZ IKTIDARA VERDIKLERI DESTEĞIN KARŞıLıĞıNı BULAMADıLAR"   12:06   DOKTOR MEHMET ÖZ, ABD`DE FEDERAL SAĞLıK HIZMETLERI DIREKTÖRLÜĞÜ GÖREVINE BAŞLAMAK ÜZERE YEMIN ETTI   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU  
 
     
   

Başkan Seçer, Mersinlileri Tarsus Yarı Maratonu’na Davet Etti


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin“Amatör Spora Desteksin Mersin” sloganıyla düzenlediği törende, farklı branşlardan 173 amatör spor kulübüne toplam 1 milyon 444 bin TL maddi destek sağlandı. Başkan Seçer, tüm spor kulüplerine adaletli bir şekilde katkı sunduklarını belirterek,“Her bir kulübümüz, kendi bünyemizdeki spor kulübümüz kadar değerli” dedi. Başkan Seçer, Mersinlileri 28 Kasım’da yapılacak Tarsus Yarı Maratonu’na davet etti.Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ise“Bu yapmış olduğunuz nakdi yardımlar kulüplerimize can suyudur” ifadesini kullandı.

 

Tarih : 9 Kasım 2021 Salı 20:35   Okunma : 473

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde sporu ve sporcuları destekleyen çalışmaları hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı branşlardan 173 amatör spor kulübüne toplam 1 milyon 444 bin TL maddi destekte bulundu. “Amatör Spora Desteksin Mersin” sloganıyla Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen törende kulüplere temsili olarak çeklerini veren Başkan Seçer,“Her bir kulübümüz, kendi bünyemizdeki spor kulübümüz kadar değerli, önemli” dedi.

173 kulübe toplam 1 milyon 444 bin TL katkı

Törene; Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.Destek kapsamında futbol alanında 50 kulübe 500 bin TL, salon sporlarında 96 kulübe 576 bin TL, kadın ve erkek takımı olan 4 kulübe 48 bin TL, BAL Ligindeki 4 kulübe 100 bin TL, salon ve futbol takımlarında 12 kulübe 192 bin TL ve altyapıdaki 7 kulübe 28 bin TL verildi.

“Mutlaka Mersin’de spor arzu edilen noktalarda olmalı”

Başkan Seçer, yapılan maddi katkıların asla yardım olarak düşünülmemesi gerektiğini vurgulayarak,salonda bulunan sporcuların bir gün Türk Bayrağı’nı ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla dalgalandıracaklarına gönülden inandığını belirtti. Seçer, “Bu başarılarda bizim de katkımız olsun diye Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak mevcut imkanları en akılcı şekilde kullanarak Mersin’de spora diğer alanlarda olduğu gibi destek vermek istiyoruz” dedi.  Sporun bireye sağladığı fiziksel ve ruhsal faydaların yanı sıra barış, kardeşlik, centilmenlik, hoşgörü gibi birçok insani değerleri barındıran bir alan olduğunu dile getiren Seçer,  “Mersin Türkiye’nin özeti ise her rengin oluşturduğu bir renk cümbüşü ise mutlaka Mersin’de spor arzu edilen noktalarda olmalı” diye konuştu.

“Her bir kulübümüz kendi bünyemizdeki spor kulübümüz kadar değerli”

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sporu önemsediklerini ifade eden Seçer, Büyükşehir’de Şube Müdürlüğü çatısı altında hizmet üreten spor birimini daire başkanlığına dönüştürdüklerini ve başkanlığı daha efektif hale getirmek için yürüttükleri çalışmalarda gayet iyi mesafeler aldıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü oluşturduklarını da anımsatan Seçer, toplam 22 branşta 300’ü lisanslı olmak üzere 600’ün üzerinde sporcuları olduğunu dile getirdi. Seçer, “Her bir kulübümüz kendi bünyemizdeki spor kulübümüz kadar değerli, önemli. Onun için imkanlarımızı hem maddi hem manevi hem de tesis olarak adaletli bir şekilde kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Macit Özcan Spor Tesisi’nde amatör spor kulüplerimizin müsabaka yapmalarını sağlayacağız”

Büyükşehir Belediyesi’ne ait mevcut tesislerle ilgili yaptıkları bazı çalışmalar hakkında da bilgi veren Seçer, “Homurlu ve Bekirde sahalarımız hizmete girdi. Orada yaptığımız çalışmalarla sahalarımızı son derece uygun hale getirdik ve takımlarımız orada müsabakalara çıkıyorlar. Macit Özcan Spor Kompleksi içerisindeki sahada bir dizi değişiklikler yapacağız. Yönünü değiştireceğiz. Yeni tribünler gelecek, yeni soyunma odaları. Oranın üzerinde çalıştı arkadaşlar. Kısa bir süre içerisinde çalışmasını başlatacağız ve orada amatör spor kulüplerimizin müsabaka yapmalarını sağlayacağız. Son derece güzel, işlevsel bir tesis olacak. Şu anda Macit Özcan Tesisi’nde 12-14 yaş müsabakalarını başlatma hazırlığı yapıyor arkadaşlar. Ocak ve Şubat ayları itibariyle bu müsabakalar orada oynanabilecek. Zaten şu anda antrenman yapma imkanını kulüplerimize sağlıyoruz. Yalınayak’taki futbol sahasında tadilat çalışmamız var”dedi.

Başkan Seçer, Mersinlileri Tarsus Yarı Maratonu’na davet etti

Spor alanında yaptıkları futbol turnuvaları ve festivallere de değinen Başkan Seçer,28 Kasım’da Tarsus’ta yapılacak olan Yarı Maratonu önemsediklerini söyleyerek,“Uzun süredir yapılamayan önemli bir etkinlik, 3 yıldır yapamadığımız Tarsus Yarı Maratonu’nu 28 Kasım’da gerçekleştireceğiz. Bu da kentimize bir renk katacak. Pandeminin ardından bu tip etkinlikler halkımız tarafından da rağbet görüyor. Çünkü insanlar bu etkinliklere uzak kaldı. 28 Kasım’da 21 kilometre yarı maraton ve 5 kilometrelik halk koşusuna bütün yurttaşlarımızı şimdiden davet etmek istiyorum. Şu ana kadar da 140’a yakın sporcu kayıt yaptırmış. 27 Kasım’a kadar da kayıtlar devam edecek” dedi.

Yapılan maddi desteklerin yardım olarak görülmemesi gerektiğini, bu destekleri her yıl artırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Seçer,“Bize 189 spor kulübü başvuruda bulunmuş, 16 kulübün faal olmadığı tespit edilmiş ve burada 173 kulübe de biz katkı sunma kararı aldık. Burada branşlara göre de kategorizasyon yapıldı. Toplamda 1 milyon 444 bin liraya tekabül edecek. 2019 yılında 85 kulübe toplamda 239 bin 400 lira katkı yapmışız. 2020 yılında 160 kulübe 875 bin TL katkı yapmışız. Bu yıl da yaklaşık olarak geçen yıl yaptığımız yardımı ikiye katlayarak 1 milyon 444 bin TL nakdi katkı yapacağız” diye konuştu.

Bu yapmış olduğunuz nakdi yardımlar kulüplerimize can suyu”

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, amatör spor kulüplerinin pandemi sürecinde birçok sıkıntı yaşadığını söyledi. Birçok müsabakanın iptal olduğunu belirten Ertaş, “Sıkıntılarımızı Sayın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza aktardım. Sağ olsun duyarlı davrandı. Bugüne kadar hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Onun için ben kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Bu yapmış olduğunuz nakdi yardımlar da kulüplerimize can suyudur” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Seçer, kulüp yöneticileri ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA