20 Nisan 2025 Pazar


18:53   DEM PARTI`DEN AÇıKLAMA: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN SAĞLıK DURUMU STABIL"   18:10   CHP`NIN İSTANBUL`DA YAPMAK ISTEDIĞI `FILISTIN` YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDI AK PARTI`NIN İZMIR YÜRÜYÜŞÜNE IZIN VERILDI   17:49   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN CHP`NIN FILISTIN YÜRÜYÜŞÜNÜN ENGELLENMESINE TEPKI: "BU TUTUM, IKTIDARıN IKIYÜZLÜLÜĞÜNÜN VE ADALETSIZLIK ANLAYıŞıNıN AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:37   CHP`LI NAZLıAKA, IKTIDARA SESLENDI: "SIZ ÇOCUKLARıN DÜNYAYA NASıL GELECEĞINI DÜŞÜNMEK YERINE DOĞANLARıN GELECEĞINI DÜŞÜNÜN"   16:34   RAMS BAŞAKŞEHIR, GAZIANTEP FK`YI 2-1 MAĞLUP ETTI   16:33   AĞAÇLARıNı DON VURAN ÇAĞLARCA KÖYÜ ÇIFTÇILERI: "BURANıN ACILEN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI LAZıM"   16:08   SIYASET BILIMCI SEZIN ÖNEY, CHP`NIN YOZGAT MITINGINI DEĞERLENDIRDI: "BURADA CIDDI BIR KıRıLMA YAŞANıYOR"   15:51   YOZGAT`TA YAPTıĞı KONUŞMA ILE GÜNDEM OLAN ÇIFTÇI ABDULLAH CEYHAN: "HALKTAN BÜYÜK KIMSE YOK, KORKMAYıN"   15:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, HRISTIYAN VATANDAŞLARıN PASKALYA BAYRAMı`Nı KUTLADı   15:35   RUSYA VE UKRAYNA, BIRBIRLERINI BIR GÜNLÜK PASKALYA ATEŞKESINI BOZMAKLA SUÇLADı   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, TÜRK YıLDıZLARı EKIBINI AĞıRLADı   15:17   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: İKTIDARıN YURTTAŞA REVA GÖRDÜĞÜ GÜNLÜK 20,7 TL   15:06   CHP`LI ÖZGÜR ÇELIK: "İKTIDARıN PARALı TROLLERI, BIZIM FILISTIN VE GAZZE HALKıYLA DAYANıŞMAMıZı SORGULAYAMAZLAR"   13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR  
 
     
   

Başkan Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayata geçirdiği başarılı proje ve çalışmalarından dolayı 2. Mersin Altın Çilek Ödüllerinde “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi. Ayrıca hizmete açılan Beceri Temelli Eğitim Merkezi ile Yenişehir Belediyesine ‘Yılın Eğitim Projesi Ödülü’ de verildi. Ödül töreninde konuşan Başkan Özyiğit, "Daha güzel bir Yenişehir için çalışmaya ve hep birlikte emek vermeye devam edeceğiz. Bizi bu ödüllere layık gören tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 20:23   Okunma : 415

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayata geçirdiği başarılı proje ve çalışmalarından dolayı 2. Mersin Altın Çilek Ödüllerinde “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi. Ayrıca hizmete açılan Beceri Temelli Eğitim Merkezi ile Yenişehir Belediyesine ‘Yılın Eğitim Projesi Ödülü’ de verildi. Ödül töreninde konuşan Başkan Özyiğit, "Daha güzel bir Yenişehir için çalışmaya ve hep birlikte emek vermeye devam edeceğiz. Bizi bu ödüllere layık gören tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Saygın Medya tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve birçok alanda ödül verilen Altın Çilek Ödüllerine Yenişehir Belediyesi damga vurdu.  Daha önce SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan koronavirüs sürecinde belediye başkanları başarı anketinde Türkiye genelinde ilk üçe giren Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi. Yenişehir Belediyesinin çevre dostu binalara verilen LEED Sertifikasına uygun olarak yaptığı, bilim, hareket, tasarım, müzik ve drama atölyeleriyle her çocuk için tam zamanlı bireysel ve zenginleştirilmiş eğitimler verdiği Beceri Temelli Eğitim Merkezi Projesi de ‘Yılın Eğitim Projesi Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Özyiğit “Kısa sürede çok kıymetli işler başardık.”

Ödül töreninde konuşan ve Yenişehir Belediyesi olarak spora, sanat, eğitime ve çevreye çok önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bana bu ayrıcalığı gösterdiği için Saygın Medya’ya ve tüm jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ama Mevkidaşlarıma haksızlık yapmak istemiyorum. Herkes olanakları ölçüsünde çalışıyor. Bizim emeğimiz Yenişehir’de.Projelerimizden sadece birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye’de hiç kapağı açılmayan ve daha önce hiç ele alınmamış erken çocukluk eğitimi konusunda 0-3 Yaş Erken Çocukluk Eğitimi Projesini hayata geçirdik. Ve bu proje ile yüzlerce çocuğumuza ve ailemize ulaştık. Çocuklardaki gelişimsel sorunları erken dönemlerde tespit ederek, yanlarında olduk. Çocuklarımızın zekâ gelişimin yüzde 70’nin geliştiği 0-3 yaş dönemine yönelik çalışmalarımızın çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın size verdiği kitapçıklarda da projemiz hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz. Biz Yenişehir Belediyesi olarak spora, sanat, eğitime ve çevreye çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda samimiyetle gerçekleştiriyoruz. Ve kısa sürede çok kıymetli işler başardık.” dedi.

Çalışacağız, emek vereceğiz. Bizim sorumluluğumuz yüksek”

Yenişehir halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özyiğit, “Zorluklar var ama en büyük mutluluk insana dokunmak, çözüm üretmek. O tüm yorgunlukları alıyor ve tüm sorunları unutturuyor. Geçen haftalarda Yenişehirimizde üniversiteli öğrencilerimiz için318 kişilik yurdumuzu açtık. Baktık ki kontenjanlar bir günde doldu. Aktif Yaşam Merkezi olarak hazırladığımız ama tefrişatını gerçekleştirmediğimiz 98 daireden oluşan yerimizi hızlı bir şekilde öğrenci yurduna çevirdik. Ve orada 400 öğrencimize barınma ve eğitim alma imkânı sağladık. İşte o çocukların yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor. Çalışacağız, emek vereceğiz. Bizim sorumluluğumuz yüksek, bize inanan ve güvenen tüm Yenişehir halkının yanında olmaya, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Abdullah Özyiğit ödül töreninde, “Siyasette Yaşam Boyu Onur Ödülü” alan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e, “Yılın Sanat Markası Ödülü” alan Ressam Ahmet Yeşil’e ve Müzikte Başarı ve Onur Ödülü’nü babası Cem Karaca adına alan Emrah Karaca’ya ödüllerini verdi.

Başkan Özyiğit, ayrıca Altın Çilek Ödüllerini düzenleyen Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt’u tebrik ederek, başarılar diledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA