22 Eylül 2024 Pazar


16:25   EGE DENIZI`NDE PEŞ PEŞE IKI DEPREM   16:04   METEOROLOJI`DEN YENI UYARı... 11 ILDE KUVVETLI YAĞıŞ BEKLENIYOR   15:52   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GÖÇ İDARESI BAŞKANLıĞı DENETIM RAPORU: “TAŞıNMAZLARA YAPıLAN DEĞER ARTıRıCı HARCAMALARıN ILGILI TAŞıNMAZıN MALIYETINE EKLENMEDIĞI TESPIT EDILDI”   15:49   SAYıŞTAY: VAKıF YÜKSEKÖĞRETIM KURUMLARıNDA ÜCRETSIZ OKUTULMASı GEREKEN ASGARI LISANS ÜSTÜ ÖĞRENCI SAYıSıNA YÖKSİS ÜZERINDEN ULAŞıLAMıYOR   15:34   UTKU ÇAKıRÖZER: OKULDA TEMIZLIK EMEK SÖMÜRÜSÜYLE DEĞIL, KADROLU PERSONEL ILE SAĞLANıR. EVLATLARıMıZ VE ÖĞRETMENLERIMIZIN SAĞLıĞı RISK ALTıNDA   15:10   SAYıŞTAY TESPIT ETTI: "ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı, IŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI KONULARıNDA `ORANTıSıZ ILETIŞIM` KURDU"   14:51   ÖZGÜR ÖZEL: “SÖZLEŞMELI ERIMIZ MAŞALLAH ABAKAY`A ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM”   14:44   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA TEPKI: ``ÇOCUKLAR UYURKEN SUSULUR, ÖLÜRKEN DEĞIL``   14:33   CHP MERSIN MILLETVEKILI DINÇER: "TASARRUF TEDBIRLERI ADı ALTıNDA ÖNCE IŞÇININ, ARDıNDAN DA ÇOCUKLARıN SERVIS HAKKıNı ELINDEN ALDıNıZ"   14:01   SAYıŞTAY: ``HAZINE GARANTILI DıŞ KREDI KULLANAN KAMU KURUM VE KURULUŞLARıNıN ÖDEDIĞI KUR FARKı 17 MILYAR 887 MILYON 301 BIN 403 TL OLDU``   13:27   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı MSB DENETIM RAPORU: ``AFAD`ıN, MSB`DEN TALEP ETTIĞI HAVA ARAÇLARıNıN 4 MILYON LIRALıK UÇUŞ MALIYETI MSB`YE AKTARıLMADı``   13:14   EGE DENIZI`NDE DEPREM   13:11   DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU: “3 EKIM`DE ANKARA`DA KITLESEL MITING YAPACAĞıZ”   13:10   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER MAŞALLAH ABAKAY ŞEHIT OLDU   13:04   CHP`LI BÜLBÜL, ZEYTIN ÜRETICISININ SORUNLARıNA DIKKATI ÇEKTI: “ÜRETIM MALIYETLERI YÜZDE YÜZ ARTTı, ZEYTIN ALıM FIYATLARı GERILEDI”   12:57   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GENÇLIK VE SPOR BAKANLıĞı DENETIM RAPORU: "YURTLARDAKI ÖZEL IŞLETMELERDEKI IŞLETICI SEÇIMINDE GENEL MÜDÜR`ÜN TAKDIR HAKKı PUANı BELIRLEYICI"   12:39   ERDOĞAN TOPRAK: “ERDOĞAN, HÜDA PAR`A ANAYASA`NıN 4. MADDESIYLE SORUNLARı OLMADıĞıNı SÖYLEMEKLE YETINIYOR”   12:34   CHP`LI GENÇ: ``SANAYI VE TEKNOLOJI BAKANLıĞı`NıN BÜTÇESINDE 41,1 MILYAR TL HARCAMA YAPıLMıŞ AMA ELDE EDILEN GELIR SADECE 549 MILYON TL``   12:31   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı SGK DENETIM RAPORU: ``BELEDIYE, BAĞLı KURULUŞ VE BELEDIYE ŞIRKETLERININ SGK`YA TOPLAM BORCU 72 MILYAR 605 MILYON TL`YE ULAŞTı``   12:14   CHP`LI DINÇER: “VELIYE OKUL TEMIZLETIP, ÖĞRENCIYE ÇÖP TOPLATıYORLAR”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir, Pazar Alanlarını İlaçlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri,rutin ilaçlama rotasına pazar alanlarını da dahil ediyor. Ekipler, semt pazarlarının bitiminde haşere yoğunluğunu artıran meyve ve sebze artıklarına yönelik ilaçlama faaliyetlerinde tıkanan mazgalları da ihmal etmiyor.

 

Tarih : 14 Ağustos 2021 Cumartesi 15:30   Okunma : 809

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Haşeresiz bir Mersin için ilaçlama alanında yürütülen titiz çalışmalarla vatandaşların yaz aylarını rahat geçirmesi sağlanıyor. Büyükşehir ekipleri kurulan pazar yerlerini sinek ve karasineğe karşı düzenli olarak ilaçlıyor. Son olarak Akdeniz ilçesi Yeni Pazar Mahallesi 142. Cadde’de kurulan pazar yerini gün sonu ilaçlayan ekipler,bu sayede sebze ve meyve artıklarının haşere yoğunluğunu artırmasının önüne geçiyor.

Büyükşehir’in ilaçlama ekibi pazar alanlarını ilaçlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önemle üzerinde durduğu ilaçlama çalışmaları kent genelinde tüm hızıyla sürerken, planlı çalışmalara ek olarak muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen ilaçlama talepleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Büyükşehir’in İlaçlama Birimi ekipleri,üremelerin önüne geçmek için yeşil alanlarda etkin bir vektör mücadelesi yürütürken, vatandaşların pazar yerlerinde hijyenik ortamda alışveriş yapabilmesi için dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarıyla sivrisinek, karasinek ve sağlığı tehdit edecek her türlü haşereyle de mücadele ediyor.

Akdeniz ilçesi Yeni Pazar Mahallesi 142. Cadde’de kurulan semtpazarı alanının kurulmasının ardından pazar bitiminde düzenli olarak ilaçlama yapan ekipler, özellikle mazgalları tıkayan artıklara karşı önlem alıyor.Sebze ve meyve artıklarıyla bazı haşerelerdeki artışı dikkate alan ekipler, anında müdahale ile olası olumsuzlukların önüne geçiyor.Toz ve sıvı larvasit ilaçlaması yapan ekipler, termal fog dumanlama araçlarıyla da mazgalları ilaçlıyor.






Paylaş :
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediyesi, başkan, seçer, çevre, koruma, kontrol, dairesi, pazar, yerlerini, ilçlıyor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA