20 Mayıs 2024 Pazartesi


10:54   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "SAYIN REİSİ`Yİ SAYGIYLA VE MİNNETLE YÂD EDİYORUM"   10:13   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 19 MAYIS`IN RUHUNU KENTİN DÖRT BİR YANINA TAŞIDI   09:50   ÖZGÜR ÖZEL`DEN İRAN`A BAŞSAĞLIĞI MESAJI   09:45   ÖMER FETHİ GÜRER: “KREDİ FAİZ ARTIŞLARI ÇİFTÇİLERİ OLUMSUZ ETKİLİYOR”   08:03   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ   23:43   İMAMOĞLU GENÇLERE SESLENDİ: "HEPİNİZ UMUTSUNUZ"   22:44   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ`NİN DÜŞEN HELİKOPTERİNİN YERİ TESPİT EDİLDİ   22:35   MSB, REİSİ`Yİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMAK ÜZERE BİR İHA VE HELİKOPTER GÖREVLENDİRDİ   21:28   ÖZGÜR ÖZEL SAMSUN`DA... “SAMSUN`DA BİRİNCİ PARTİ OLANA KADAR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ”   19:22   CHP GENÇLİK KOLLARI MYK`SI, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA SAMSUN`DA TOPLANDI   18:26   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUNLULARA SESLENDİ: "SAMSUN`DA İKTİDAR İÇİN BUGÜN `İLK ADIM`I ATMALISINIZ"   17:37   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, SELAHATTİN DEMİRTAŞ`I CEZAEVİNDE ZİYARET EDECEK   17:31   MUSTAFA ADIGÜZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "IMF BAŞKANI GİZLİCE TÜRKİYE`YE Mİ GELDİ?"   16:57   KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU`NDA BULUNAN KONTEYNER KENTTEN ÇIKARILMAK İSTENEN DEPREMZEDELER EYLEM YAPTI: "PERİŞAN OLMAK İSTEMİYORUZ"   16:23   GENÇLERDEN TÜİK`İN "GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU" VERİSİNE TEPKİ: "HİÇ MUTLU DEĞİLİM. GEÇİNİLMEZ BU ÜLKEDE, YURT DIŞI ŞART"   16:06   CHP İZMİR`DEN 19 MAYIS KUTLAMASI... ASLANOĞLU: "BU ÜLKEDE BİR TEK GENCİMİZİN UMUDUNU YİTİRMESİNE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"   15:32   LÖSEV`Lİ GENÇLER 19 MAYIS`TA ATATÜRK`Ü ANDI: "ATATÜRK`ÜN İZİNDEYİZ, VAZİFEMİZİN FARKINDAYIZ"   15:23   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ`TAN ‘19 MAYIS` MESAJI: “ATATÜRK VATANDIR, ATATÜRK BİRLEŞTİRİCİ HARÇTIR”   14:53   İBB ŞEHİR TİYATROLARI, SEZONU “BU MEMLEKET BİZİM” İLE KAPATIYOR... LEVENT ÜZÜMCÜ: “CUMHURİYET DEĞERLERİNE BAĞLI İNSANLARIN YALNIZ HİSSETMEMELERİNİN PARÇASI OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE”   14:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ATA`NIN HUZURUNA ÇIKTI, ALTI KARANFİL BIRAKTI  
 
     
   

Akdeniz’de Park Ve Bahçeler Bakımdan Geçiyor


Akdeniz Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisinde yer alan park ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarih : 5 Ağustos 2021 Perşembe 20:05   Okunma : 370

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki parklarda tadilat, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Mahalle, Aşağı Burhan, Karaduvar, Gazi ve Kiremithane mahallelerinde bulunan parkları detaylı bir şekilde temizleyen ekipler, diğer yandan oturma ve oyun grupları ile aydınlatma direklerinde bulunan hasarları da tespit ederek, insanların can güvenliği açısından riskler yaratan ağaç dallarını budadı. Yeşil alanlara zarar veren bitkileri ve uzayan çimleri de budayan görevli ekipler, özellikle yangın riski taşıyan çeşitli ot ve çalıları da temizliyor. 

Başkan Gültak, "Sıcakların arttığı bu günlerde, vatandaşlarımızın huzurla dinlenip nefes alabilmeleri, çocuklarımızın da daha keyifli ve güvenli ortamda oynayıp eğlenebilmeleri için park ve yeşil alanlarımızı daha nezih bir görünüme kavuşturmak amacıyla ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Kaliteli, yaşanılır, düzenli ve sağlıklı bir kent için belediyecilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmet, proje ve çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Daha estetik, daha sağlıklı ve temiz bir Akdeniz ve Mersin için hizmetlerimiz artarak sürecek" ifadelerini kullandı.

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, PARK, BAHÇELER, BAKIMDAN, GEÇİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA