21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

CHP Zonguldak’da ‘Gençlik Akran Eğitimi’ gerçekleştirildi..


CHP’de genç akran eğitimi yapıldı. Genç partililere hitap eden Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Cevat Bulut “Partimizde gruplaşmalar var” dedi.

 

Tarih : 21 Ağustos 2017 Pazartesi 00:33   Okunma : 749

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu Gençlik Akran Eğitim kapsamında, Zonguldak belediye Başkan vekili ve Meclis Üyesi Cevat Bulut, genç partililere hitap etti.

CHP Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimi kapsamında genç partililer CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. 

 

BULUT: CHP’DE GRUPLAŞMALAR VAR

Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Akran Eğitiminde CHP’li belediye Meclis Üyesi ve Zonguldak Belediye Başkan Vekili Cevat Bulut, genç partililere yaşadığı siyasi tecrübeleri anlatı, siyasete nasıl davranılması gerektiği konusunda örneklemeler sunarak gençlere konuşma yaptı.

Genç partileri tecrübeden anlatan Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve Zonguldak Belediye başkan vekili Cevat Bulut, “Hepimiz mükemmel değiliz ama demokraside fikir ayrılıkları da oluyor. Herkes aynı fikirde olacak manasında gelmiyor ama bunların bir de sınırı olacak. Yani eğer hep benim dediğim doğrudur diyorsanız hiçbir yere varamazsınız. Herkesin fedakarlık edeceğiz' noktasının olması lazım.

Bakır Siyasette dargınlık olmaz. Bizim partilerimizde de gruplaşmalar var, bunların yapmamamız lazım. Tamam düşüncelerimiz ayrı olabilir ama en azından bir paydada asgari müşterek tek birleşmemiz lazım” dedi.

Devamında söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Zonguldak Bartın bölge Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz’da “Sayın buut en açık ifadeyle , en yalın şekilde anlattı” diyerek cevapladı.

AKTAŞ: BUGÜNE KADAR 1000’E YAKIN GENCİMİZE EĞİTİM VERDİK

Eğitimi değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimi Eğitmeni Nazlıgül Aktaş, “Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu olarak genç akran eğitimi adı altında Türkiye genelinde gençlerimiz sol ve sosyal demokrat değerleri iyi öğrensinler, özümsesinler, benimsesinler ve doğru proje tasarımı dersi ile projeler yaparak sokağa isimler diye biz bir eğitim planladık. Şu anda eş zamanlı 6 ilde, Aralık ayına kadar ise tüm Türkiye'de tamamlamış olacağız eğitimlerimizi. Startlımızı geçen yıl Mayıs ayında vermiştik. Bugüne kadar 1000’e yaklaştı eğitim alan genç arkadaşlarımız. Bu eğitimlerde mutlaka bir saat en az bir saat ‘deneyim konuşuyor’ bölümleri yapıyoruz. Bu bölümlerde Cevat Bulut ağabeyimiz gibi partimize yıllarca emek vermiş ve bunun dışında milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Parti meclis üyelerimiz gelip bizlerle deneyimlerini paylaşıyorlar ve bizlere Kılavuz oluyorlar bizlerin sorularının yanıt diyorlar” ifadelerini kullandı.

YAVUZYILMAZ: GENÇ KARDEŞLERİMİZE BİRLİKTEYİZ

Eğitim toplantısını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Zonguldak Bartın bölge Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz’da, şunları kaydetti:

“Ben de Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Zonguldak Bartın Bölge Koordinatörü olarak genel merkezimize bağlı olarak faaliyet yapan, direk Genel Başkanımıza bağlı Parti Okulumuzun Zonguldak'ta ki eğitim ayağının koordinasyonu noktasında katkı sağlamak için buradayım. Bizler Parti okulu olarak daha üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak gençlerimize verdiğimiz eğitimde ilk adımız; tertemiz, yalın sosyal demokrasinin değerlerini, Atatürk’çülüğü aynı zamanda günün koşullarını ve gerçeklerini anlatmak için ve birlikte değerlendirmeler yapmak karşılıklı etkileşimde bulunmak için buradayız. Gençlere uygun bir eğitim sistemini hem eğlenceli olarak hem de bilgi ve donanımı arttırıcı yönde bir araya getirerek burada gerçekleştiriyoruz. Özellikle partimizin programı tüzüğü ülkeleri tüm bunlarla ilgili eğitimler oluşturuluyor ve atölyeler kuruyoruz. Bu bağlamda Zonguldak’ın farklı ilçelerinden gelen katılan çok değerli bizlere de çok şey öğreten genç kardeşlerimize birlikteyiz. Aynı zamanda Belediye başkanımıza vekaletten’Tecrübe konuşuyor’ kısmında Belediye Başkan vekilimiz, aynı zamanda Belediye Meclis üyemiz Sayın Cevat Bulut ile de birlikteyiz. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. Hoş sohbet ve çalışmalarımız 20 Ağustos süresine kadar devam edecek. Bu eğitime katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ERCAN DEMİR






Paylaş :
Etiketler :  chp, parti okulu, gençlik akran eğitimi, zonguldak.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA