12 Mayıs 2024 Pazar


23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   20:22   İSTANBUL EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ, 1 MAYIS TUTUKLAMALARINI PROTESTO ETTİ   19:05   TEDAVİ İÇİN ARTVİN`DEN RİZE`YE 500 LİRAYA GİDEN VATANDAŞA SGK 47 LİRA YOL PARASI VERDİ   19:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

Akdeniz’de Koronavirüs Salgını İle Mücadele Devam Ediyor


Akdeniz Belediyesi’nin; Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında cami, mescit, Kur’an kursları gibi ibadethaneler ile okullara yönelik dezenfekte ve temizlik çalışmaları ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 23 Haziran 2021 Çarşamba 23:37   Okunma : 223

Koronavirüs salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana, halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi amacıyla tüm ilçede seferberlik başlatan Akdeniz Belediyesi, 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak yeni döneme gidilirken de salgına karşı mücadelesini yoğun şekilde sürdürüyor.

Mobil ekip, ilk günden beri sahada hizmet veriyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kurulan ve özel donatılmış son teknoloji bir araç ile güçlendirilen mobil dezenfekte ekibi, cami, mescit, Kur’an kursları gibi ibadethanelere, ayrıca eğitim yuvaları olan okullarda dezenfekte ve temizlik çalışmalarına yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Belirledikleri plan ve program dahilinde hizmet veren mobil ekip, rutin çalışmalarının yanı sıra, özellikle Cuma namazları öncesi vatandaşların yoğun ve kalabalık olarak gittiği ibadethanelerin her köşesini ilaçlayıp virüse karşı dezenfekte ediyor, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadetini ifa etmesini sağlıyor.

Cadde ve sokaklar da dezenfektanlı su ile yıkanıyor

Dezenfeksiyon ekipleri, ayrıca ilaçlı su doldurulmuş arazözler yardımıyla da kent merkezi ve kırsal mahallelerde, insan kalabalıklarının oluştuğu cadde, sokak ve pazaryerlerini yıkayıp salgına karşı dezenfekte ediyor. Yine ilçe genelinde bulunan binlerce çöp konteynırı da belirli periyotlarda ilaçlı su ile yıkanıp temizleniyor.

Ekiplerin; salgın ile mücadelede atılan normalleşme adımları ile birlikte Akdeniz sınırlarında bulunan ibadethane ve okulların yanı sıra, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, sağlık ocakları, eczaneler, pazaryerleri ile işyerleri ve AVM’lere yönelik dezenfekte ve hijyen çalışmaları aralıksız sürecek.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, AVM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA