9 Mayıs 2024 Perşembe


11:06   ERHAN ADEM: "TÜRKİYE MİLLİ BOTANİK BAHÇESİ MÜDÜRLÜĞÜ`NDE 3 MİLYON LİRALIK BAKIR KABLO ÇALINDI. BAKANLIKTAN HÂLÂ SES ÇIKMIYOR"   10:57   SİNOPLU VATANDAŞ: “BİR YUMURTANIN KOLİSİ 100 LİRA, ETİN KİLOSU 600 LİRA OLMUŞ. ASGARİ ÜCRETLİ NASIL GEÇİNECEK?"   10:33   BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"   10:23   EĞİTİM SENDİKALARINDAN `ATAMA` VE `ŞİDDET` TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”   10:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAŞAM PARKI, HEM ÖZEL ÇOCUKLARIN HEM ANNELERİN GÖZDESİ   10:11   OSMAN KAVALA YENİDEN YARGILAMA İSTEDİ: "ADALET HERKES İÇİN GEREKLİDİR"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ`NDE OCAK AYINDA İŞE ALINAN 50 İTFAİYE ERİ GÖREVE BAŞLADI   09:29   CHP MANİSA İL BAŞKANI ÖZALPER`DEN MADEN FACİASININ 10`UNCU YILINDA “SOMA” ÇAĞRISI… “SOMA MÜCADELESİNE DESTEK VEREN HERKESİ SOMA`YA BEKLİYORUZ”   09:25   VAHAP SEÇER, SEÇİM GÜVENLİĞİNDE GÖREV ALAN AVUKATLAR VE GÖNÜLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ    01:30   ÖZGÜR ÖZEL: "ERDOĞAN`A `YURT DIŞINA GİTMEDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI`NDAN BRİFİNG ALMAM LAZIM` DEDİM. `GENEL BAŞKAN`A BRİFİNG VERİLSİN` DEDİ"   23:19   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN, YARIN ARALARINDA EĞİTİM-İŞ VE EĞİTİM-SEN`İN DE OLDUĞU SENDİKA BAŞKANLARIYLA `EĞİTİMDE ŞİDDET`İ GÖRÜŞECEK   22:46   TBMM GENEL KURULU`NDA “SÖZ VERME” TARTIŞMASI… SAKIK: DÜŞMANCA TAVRINIZDAN SIKILDIK, BİÇER KARACA: DÜŞMANCA TAVIR NİTELEMESİNİ KABUL ETMEM   22:05   MADAM MARTHA KOYU İHALESİ YARGI SÜRECİNE RAĞMEN YAPILDI, ADALILAR TEPKİLİ   21:47   CUMHURİYET GAZETESİ, 100. YILINI KUTLUYOR... IŞIK KANSU: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞADIKÇA CUMHURİYET GAZETESİ DE YAŞAYACAKTIR"   21:03   ÖZGÜR KARABAT: "AKP İKTİDARI AÇISINDAN ENFLASYON BİR FIRSAT, VATANDAŞ AÇISINDAN İSE BİR DERT"   20:57   ÖZGÜR ÖZEL: "ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ, MÜLAKAT MAĞDURLARINI, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TALEP EDENLERİ 18 MAYIS`TA SARAÇHANE MEYDANI`NA BEKLİYORUZ"   20:08   İBB TEFTİŞ KURULU, 5 YAŞINDAKİ EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMAYI TAMAMLADI: AĞAÇ A.Ş. PERSONELİNE İHRAÇ, PARK VE BAHÇELER DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM YÖNETİCİLERİNE KINAMA CEZASI ÖNERİLDİ   19:37   TBMM`DE CHP VE AKP ARASINDA "AKRABA ATAMALARI" TARTIŞMASI... GÜNAYDIN`DAN ŞAHİN USTAYA: "TROLLERİN PEŞİNE BİR GRUP BAŞKANVEKİLİ DÜŞMEZ"   19:23   DEM PARTİ`DEN SAADET PARTİSİ`NE ZİYARET: "TÜRKİYE`NİN MÜZAKEREYLE, DİYALOGLA ÇÖZEMEYECEĞİ BİR SORUNU OLMADIĞINA İNANIYORUZ"   19:12   ADALET BAKANI TUNÇ: "9`UNCU YARGI PAKETİ HENÜZ TAMAMLANMADI, HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR"  
 
     
   

MHP İzmir’de toplu istifa..


İZMİR Çeşme’de 41 kişi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyeliğinden istifa etti..

 

Tarih : 6 Ağustos 2017 Pazar 01:39   Okunma : 749

Çeşme'de, aralarında 2 eski ilçe başkanı, belediye başkan adayı, eski kadın kolları başkanı, 1 yönetim kurulu üyesi ve eski yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 41 kişi, MHP üyeliğinden istifa etti. Dün (cuma) Çeşme Adliyesi'ne giden MHP'liler, istifa dilekçelerini imzalayarak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na verdi. Adliyeye gelenler arasında geçtiğimiz aylarda İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Volkan Evci ve kendisinden önceki İlçe Başkanı Yücel Ayaz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çeşme Belediye Başkan adayı olan Önder Nas, eski Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ertik, son kongrede yönetim kurulu üyeliğine seçilen Halil Yurt da yer aldı.

"PARTİ İÇİ DEMOKRATİK YOLLAR TIKANDI"

İstifa dilekçelerinin verilmesinin ardından Çeşme Adliyesi önünde bir basın açıklaması yapan Volkan Evci, yıllarını üç hilalin gölgesinde, milliyetçi, ülkücü iradeye verdiklerini ve üzülerek bu yola başvurduklarını vurgulayarak, "Gelinen son durum itibariyle MHP'de parti içi haksızlık, hukuksuzluk had safhaya ulaşmıştır. Kişisel çıkarlar uğruna hareket edenler, inandığımız değerleri hiçe saymışlar, parti içi tüm demokratik yolları tıkamışlar, ülkenin birçok yerinde yapılan kongrelerde seçme ve seçilme hakkımızı gasp etmişlerdir. Türk halkının her kesimini kucaklayamadıkları gibi ciddi bir hayal kırıklığı yaratmışlardır" dedi.

"ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜZDEN VAZGEÇMİYORUZ"

Gömlek çıkarmadıklarını, sadece kabuk değiştirdiklerini ifade eden Evci, "Ülkücülüğümüzden vazgeçmiyoruz. Bizler ülkücülüğümüzle, ülkülerimizle birlikte, 'Önce ülkem' diyerek gidiyoruz. Tabanın, gönüldaşların, ülkücülerin değerlerine aykırı davranan bir partide siyaset yapmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. 4 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, inançlı Türk Milliyetçileri olarak, manevi değerlerimiz ile birlikte, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet'e bağlı duruşumuzu bozmadan, demokratik ve hukuktan yana olan, inandığımız değerler uğruna ve doğru bildiğimiz yolda mücadelemize devam edeceğimizi bildiririz. Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden şahsım ve arkadaşlarım ile birlikte ayrıldığımızı kamuoyuna duyururuz. Bir gün ülkücü hareketin iktidar olacağına inancımız tam olup, bu çerçevede çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtir, saygılarımızı sunarız" dedi.

MHP eski İlçe Başkanı Volkan Evci, MHP üyeliğinden istifaların bu sayıyla sınırlı kalmayacağını, önümüzdeki günlerde de çok sayıda istifanın gerçekleşeceğini söyledi.

 






Paylaş :
Etiketler :  izmir, çeşme, mhp, ülkücü hareket.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA