12 Mayıs 2024 Pazar


23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   20:22   İSTANBUL EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ, 1 MAYIS TUTUKLAMALARINI PROTESTO ETTİ   19:05   TEDAVİ İÇİN ARTVİN`DEN RİZE`YE 500 LİRAYA GİDEN VATANDAŞA SGK 47 LİRA YOL PARASI VERDİ   19:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

Çukurova Basketbol, Avrupa Şampiyonluğuna Göz Kırpıyor


MERSİN’i gelecek yıl kadın basketbolunun Avrupa’daki en prestijli ikinci organizasyonu olan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda (EuroCup) şampiyonluk parolasıyla temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) anlaşma sağladığı 9 yıldız isim açıklandı, transferler büyük heyecana neden oldu.

 

Tarih : 15 Mayıs 2021 Cumartesi 10:54   Okunma : 398

MERSİN'i gelecek yıl kadın basketbolunun Avrupa'daki en prestijli ikinci organizasyonu olan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup) şampiyonluk parolasıyla temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) anlaşma sağladığı 9 yıldız isim açıklandı, transferler büyük heyecana neden oldu.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre; A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda da ay-yıldızlı formayı giyen Asena Yalçın, Kuanitra Holingsvorth, Esra Ural Topuz ile Yvonne Turner, Temi Fagbenle, Kristine Anigwe, Tiffany Hayes, Chelsea Gray ve Shavonte Zellous, gelecek sezon ÇBK forması ile EuroCup şampiyonluğu için mücadele edecek.

GRAY VE ANİGWE İLE YENİDEN

2018-2019 sezonunda da ÇBK forması giyen 28 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Chelsea Gray, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) Fenerbahçe ile oynanan play-off final serisi maçlarındaki performansıyla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplamıştı.

Geçtiğimiz sezon ÇBK'da harika bir performans sergileyen ve takımının EuroCup'a gitmesine büyük katkı sağlayan Kristine Anigwe ise oynadığı 27 maçta rakip potalara gönderdiği 445 sayıyla sezonu 598 verimlilik puanı alarak tamamlamıştı.

'SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ'

Transferlere ve şampiyonluk hedefine ilişkin bir açıklama yapan ÇBK CEO'su Ender Ünlü, "Hedefimizin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söylemiştik. Transferler açıklandığında basketbol camiasının, 'ÇBK şampiyonluk için iddialı bir takım oluşturmuş' diyeceğini belirtmiştik. Bu noktada ilk görevimizi yerine getirdik, 9 yıldız ismi kadromuza kattık. Şimdi geriye takım olarak mücadele edip Avrupa kupasını kentimize getirmek kaldı. Sorumluluğumuzun farkındayız. Dünya standartlarında tesisimiz ve yıldız sporcularımızla Avrupa kupasını almayı hedeflerken, kentimizin desteğini arkamızda görmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan paylaşımın altına 'Maçlara çıkmaya gerek yok, diğer takımlar 2'nci ve 3'üncülük için oynasın' şeklindeki yorumlar yapan turuncu-lacivertli taraftarlar, şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇUKUROVA, BASKETBOL, AVRUPA, ŞAMPİYONLUĞUNA, GÖZ, KIRPIYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA