4 Haziran 2024 Salı


15:48   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÜRETICIYE BIR MÜJDE DAHA   15:40   CHP TARSUS KADıN KOLLARı İLÇE BAŞKANı FIGEN ACıYIYEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJı   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: "DÜN AKŞAM ITIBARıYLA TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETI`NIN KOLONLARı KESIKTIR, KIRIŞLERI KıRıKTıR"   14:43   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: “‘UYUTMA` ADı ALTıNDA HAYVANLARıN ÖLDÜRÜLMESINI KABUL ETMIYORUZ"   14:32   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL KAYYUM ATAMASıNA BIR KEZ DAHA TEPKI GÖSTERDI   12:43   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER`DEN BAKAN IŞıKHAN`A TEPKI   12:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KURS MERKEZLERI`NDE YKS ÖNCESI SON DENEME SıNAVı YAPıLDı   11:57   SILIFKE BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ONARıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:39   CHP`NIN `EMEK MITINGI`NIN TARIHI BELLI OLDU   11:19   CHP`LI SALıCı MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER`E SORDU...   10:21   METEOROLOJI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: "HAVA SıCAKLıĞı MEVSIM NORMALLERININ 8-12 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK"   09:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HAŞERE ILE MÜCADELEDE TıBBI VE AROMATIK BITKILERI DE KULLANıYOR   09:40   ALI YERLIKAYA: "`NARKOÇELIK-20` OPERASYONLARıNDA; 373 KILOGRAM KOKAIN ELE GEÇIRILDI VE 9 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:35   GEZI`DE GÖZÜNÜ KAYBEDEN SARıKAYA`Yı VURAN POLIS HALA BULUNAMADı   09:30   BAKAN YERLIKAYA: "GÖÇMEN KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONLARıNDA 63 ORGANIZATÖR YAKALANDı, 38`I TUTUKLANDı"   07:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZEYBEK, TBB SEÇIMLERI ÖNCESI PARTILERLE GÖRÜŞTÜ   22:34   VAN`DAKI KAYYUM PROTESTOSUNA POLIS MÜDAHALESI: 5 GÖZALTı   22:05   28 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "KAYYUM UYGULANMASıNA SON VERILMELI"   20:43   ŞIŞHANE`DE KAYYUM PROTESTOSU: "AKP IKTIDARı BIR KEZ DAHA DARBE GERÇEKLEŞTIRDI"   19:33   DENIZ YÜCEL: “GENEL BAŞKAN YARDıMCıMıZ VE MILLETVEKILLERIMIZ ILE HAKKARI`YE GIDIYORUZ"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol Takımı Play-Off’a kaldı


Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Yalova VİP ile oynadığı maçtan 85-76 skorla galip ayrıldı. Sezon boyunca sahada büyük başarı gösteren Mersin Büyükşehir ekibi Play-Off’a kaldı.

 

Tarih : 3 Mayıs 2021 Pazartesi 14:41   Okunma : 566

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda Yalova VİP ile oynadığı maçta 85-76’lık skorla galip oldu. Sezon boyunca sahada büyük başarı gösteren Mersin Büyükşehir ekibi Play-off’a kaldı. Antalya ile eşleşen kadın basketbolcular, Play-Off turunu geçerek hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.   

Takımlar arasındakıran kırana mücadele

Maçın birinci periyoduna17-20’lik skorla başlayan Büyükşehir ekibi, ikinci periyotta 44-37’lik skorla öne geçti. Üçüncü periyotta 53-56’lık skorla üstünlüğü rakip takıma veren Mersin temsilcisi, dördüncü periyottan rakibiyle 71-71skorla başa baş çıktı. Uzatmalarda sahada fırtına gibi esen kadın sporcular 85-76’lık skorla maçı kazanmasını bildi.

“Bu sezon kızlarla gerçekten çok büyük hedefler gerçekleştirdik”

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, takımın Play-Off’a kaldığını ifade ederek, “Antalya ile eşleştik. Çok mutluyuz. Bu sezon kızlarla gerçekten çok büyük hedefler gerçekleştirdik. Hedefimiz tur atlamak. Evet, rakip çok güçlü, çok yatırım yapmış bir takım bize göre ama biz de sezon boyunca bir şeyleri ispat ettik. Bütün amacımız Play-Off turunu geçmek, bunun için gerçekten çok savaşacağız. Hep beraber inanıyoruz, hayırlısı olsun” dedi. 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KADIN BASKETBOL TAKIMI, PLAY-OFF

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA