4 Haziran 2024 Salı


10:21   METEOROLOJI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: "HAVA SıCAKLıĞı MEVSIM NORMALLERININ 8-12 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK"   09:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HAŞERE ILE MÜCADELEDE TıBBI VE AROMATIK BITKILERI DE KULLANıYOR   09:40   ALI YERLIKAYA: "`NARKOÇELIK-20` OPERASYONLARıNDA; 373 KILOGRAM KOKAIN ELE GEÇIRILDI VE 9 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:35   GEZI`DE GÖZÜNÜ KAYBEDEN SARıKAYA`Yı VURAN POLIS HALA BULUNAMADı   09:30   BAKAN YERLIKAYA: "GÖÇMEN KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONLARıNDA 63 ORGANIZATÖR YAKALANDı, 38`I TUTUKLANDı"   07:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZEYBEK, TBB SEÇIMLERI ÖNCESI PARTILERLE GÖRÜŞTÜ   22:34   VAN`DAKI KAYYUM PROTESTOSUNA POLIS MÜDAHALESI: 5 GÖZALTı   22:05   28 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "KAYYUM UYGULANMASıNA SON VERILMELI"   20:43   ŞIŞHANE`DE KAYYUM PROTESTOSU: "AKP IKTIDARı BIR KEZ DAHA DARBE GERÇEKLEŞTIRDI"   19:33   DENIZ YÜCEL: “GENEL BAŞKAN YARDıMCıMıZ VE MILLETVEKILLERIMIZ ILE HAKKARI`YE GIDIYORUZ"   17:27   EKREM İMAMOĞLU: ‘KAYYUM DENEN GARABETE BAŞıNDAN BERI KARŞı OLAN BIRISIYIM. KAYYUM, INSANLARıN DEMOKRASIYE INANCıNı KıRıYOR”   16:31   CHP`LI TANRıKULU`NDAN HAKKARI BELEDIYESI`NE KAYYUM ATANMASıNA TEPKI: “HALKıN IRADESINE KARŞı BIR DARBE GIRIŞIMIDIR”   16:29   MEZITLI BELEDIYESI, YOL ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   16:24   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:15   TÜLAY HATIMOĞULLARı`NDAN “KAYYUM” TEPKISI: “KÜRT HALKı EŞIT YURTTAŞTıR VE KENDI KENDINI YÖNETEBILIR”   14:07   TARSUS’DA KÖY HALKıNıN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   13:19   DEM PARTI`DEN KAYYUM ATANMASıNA TEPKI   13:12   KA-DER VE MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN MUHTARLAR ETKINLIĞI’   13:12   MAHMUT TANAL`DAN HAKKARI BELEDIYESI`NE KAYYıM ATANMASıNA TEPKI   13:07   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN MEZITLI’NIN SEVILEN İSMI BÜNYAMIN ÖNEL AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı  
 
     
   

Erdemli belediyesi çalışanlarını önemsiyor..


Erdemli Belediye iş sağlığı ve güvenliği konusu hakkında stajyer öğrencilere eğitim verdi. çalışanlara ise bu kapsamda sağlık taraması yapıldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu

 

Tarih : 13 Temmuz 2017 Perşembe 09:48   Okunma : 579

Erdemli Belediye iş sağlığı ve güvenliği konusu hakkında stajyer öğrencilere eğitim verdi. çalışanlara ise bu kapsamda sağlık taraması yapıldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu" iş kazalarının sonucunda meydana gelebilecek sorunların en aza indirilmesi için iş güvenliği eğitimini önemsiyoruz "dedi.

Genel olarak iş güvenliği ve iş kazası nedir konularının işlendiği bir eğitim konferansı verildi. erdemli belediyesi iş güvenliği uzmanı hülya civelek tarafından belediye konferans salonunda gerçekleşen eğitimlerin, belirli aralıklarla dönem dönem gerçekleştirildiği bildirildi.

Çalışanların kendileri için son derece önemli olduğuna değinen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bu tür eğitimlerin ve sağlık kontrollerinin bütün olarak yaptıklarını belirtti. kurumlardaki stajyerlere zorunlu olarak verilen 8 saatlik eğitimde iş sağlığı ve güvenliği,  iş sağlığı güvenliğinin genel kültürü, çalışanların yasal hakları, iş sağlığı güvenliği kanunları, iş kazaları, iş güvenliği kanununda neden 2012 yılında çıktığından ve meslek hastalıkları konularının ele alındığını dile getiren tollu, “erdemli belediyesi çalışanlarından yöneticilerine, stajyerlerine kadar büyük bir ailedir. biz aile bireylerimizi önemsiyoruz. bu anlamda da onların erdemli’ye daha iyi hizmetler verebilmesi adına bu tür etkinlikler düzenliyoruz” dedi.

İş sağlığı güvenliği koordinatörü a sınıfı iş güvenliği uzmanı hülya civelek tarafından verilen eğitimlerle ilgili olarak civelek, özellikle iş kazalarının üzerinde durdu ve "iş kazalarında türkiye’nin dünya ve avrupa çapında ilk 3 içerisinde yer aldığını söyledi. verilen eğitimin ardından çalışanlara da sağlık taraması yapıldı.






Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, iş saglığı ve güvenliği.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA