12 Mayıs 2024 Pazar


14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   14:29   CHP`Lİ BÜLBÜL`DEN “ETKİ AJANLIĞI” SUÇU TEPKİSİ: “TEK ADAM REJİMİ MUHALİF SESLERİ SUSTURMAK İSTİYOR”   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   09:33   İZMİRLİ ÇİÇEKÇİLERİN UMUDU, ANNELER GÜNÜ... İZMİR ÇİÇEKÇİLER ODASI BAŞKANI KAZIM KIŞ: "EKONOMİK KOŞULLAR BİZLERİ ÇOK YORUYOR”   05:38   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   02:15   HAMDİ GÜLEÇ, KAMU İHALE KURUMU BAŞKANLIĞI`NA YENİDEN ATANDI   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   23:06   ERDOĞAN`DAN ÖĞRETMENLERE ŞİDDET AÇIKLAMASI: “KAPSAMLI BİR DÜZENLEMEYİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   15:46   BİRLİK SAĞLIK SEN İZMİR ŞUBE BAŞKANI BERNA BORAN: “3 HEMŞİRENİN YAPACAĞI İŞİ 1 HEMŞİRE YAPMAKTADIR”   14:25   ÖZGÜR ÖZEL KÜTAHYA`DA KONUŞTU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI  
 
     
   

Mezitli’de Yarattığımız Kardeşlik Ortamının Bozulmasına Asla Müsaade Etmeyeceğiz


Mezitli’de bulunan pazarcıların ve pazar yerlerinin belirlenmesiyle ilgili Mezitli Belediyesi’ne baskı kurmak isteyen Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan’ın Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner’e saldırısıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşe

 

Tarih : 13 Temmuz 2017 Perşembe 00:00   Okunma : 902

Mezitli’de bulunan pazarcıların ve pazar yerlerinin belirlenmesiyle ilgili Mezitli Belediyesi’ne baskı kurmak isteyen Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan’ın Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner’e saldırısıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’de yaşayan halkımızın hakkını hiçbir kurum ve kişiye rant olarak yedirmeyeceğim. Bu çıkar çetelerine karşı en büyük gücüm her zaman arkamda duran halkımdır” dedi.

Mezitli’de bulunan pazarcıların ve pazar yerlerinin belirlenmesiyle ilgili Mezitli Belediyesi’ne baskı kurmak isteyen Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan’ın Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner’e fiziki saldırı düzenledi. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya; CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, DİSK Genel İş Sendikası Mersin Şube Sekteri, meclis üyeleri, STK yöneticileri, belediye çalışanları ve Mezitli pazarcı esnafı destek olmak için katıldı. Darp ve bıçağın karıştığı olay sonrası Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tüm tehdit ve saldırılara karşın ranta izin vermeyeceklerini söyledi.

KİŞİSEL RANT SAĞLANMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Göreve geldikleri andan itibaren halkın olanı halkın kullanımı için sunmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye olarak Mezitli sınırları içerisinde hiçbir yerde ve hiçbir şekilde, hiçbir kurum veya kişinin kişisel rant sağlamasına izin vermeyeceğimizi her zaman tekrarladım. Bu söylemimi de geçirdiğimiz yaklaşık 3.5 yılda somut olarak gösterdim. Bugüne kadar şahsıma karşı yapılan her türlü iftira, yalan, şantaj, tehdit, öldürme kastıyla yapılan saldırılara karşı sabırla sessiz kaldım. Çalışanlarımıza ve bizzat şahsıma yönelik saldırı yapanları Mersin kamuoyu ve gazetecilerimiz de çok yakından tanımaktadır” dedi.

YASAL YOLLAR İLE GEREKEN YAPILACAKTIR

Saldırı olayı ile ilgili bilgi veren Başkan Tarhan, Mezitli’de alnının teriyle işini yapan esnafın arasına rant için kendi adamlarını yerleştirmek isteyenlerin sürekli baskısı ve tehdidi altında olduklarına vurgu yaparak, “12 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 08.56'da benim belediyede bulunmadığım bir zamanda Başkan Yardımcım Ertan Güner'e ve bazı çalışma arkadaşlarıma yönelik Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan ve arkadaşlarının, fiziki saldırısı, kasten yaralama ve bıçaklı saldırısı karşında sessiz kalamayacağımızın bilinmesini isteriz. Başkan Yardımcım ve çalışma arkadaşlarıma yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, yasal yollardan gereken her şeyi yapacağımızı bildiririm” diye konuştu.

HER TÜRLÜ ADALETSİZLİĞE KARŞI HAK, HUKUK VE ADALET ARAYACAĞIZ

İlk günkü azim ve kararlılıkla halkın hakkını korumaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tarhan, “Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu kentin Belediye Başkanı olarak aldığımız her kararda bu kentte yaşayanların hakkı olduğunu bilerek çalışacağız. Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. Bir tek kişinin Belediye sırtından haksız kazanç edimine izin vermeyeceğiz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Her türlü adaletsizliğe karşı hak, hukuk, adalet arayan siyasi düşüncesi ne olursa olsun kamuoyunun şahsıma ve Belediyemize karşı gösterdiği güvene teşekkür eder, bu mücadeleye devam edeceğimi ifade ediyorum. Bu konuda en büyük destekçilerim de her zaman arkamda duran halktır, olay sonrası belediyemize gelerek desteğini sunan gerçek pazarcı esnafı arkadaşlarımızdır, çalışanlarımızdır.” şeklinde konuştu.

MEZİTLİ'DE Kİ KARDEŞLİK VE BARIŞ ORTAMI TÜRKİYE'YE ÖRNEKTİR

Mezitli Belediyesi’nin Türkiye’de tüm partilere mensup meclis üyeleriyle ortak karar aldığına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Bu kardeşlik ve barış ortamı Türkiye’ye örnektir. Biz tüm kararlarımızı Ak Partili, MHP’li ve CHP’li meclis üyeleri ile oy birliği ile alıyoruz. Daha birkaç gün önce ünlü Tarihçi ve Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ’ın adını bir parkımıza bu üç partinin oy birliği ile verdik. Mezitli’de yarattığımız bu kardeşlik ortamını çıkar çevrelerin bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, gökhan gök, abdullah özyiğit.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA