CHP’li Kırılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı


Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 07:11

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Gençlik Kolları İl Başkan Adayı İzzet Kırılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Gençlik Kolları İl Başkan Adayı İzzet Kırılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

 Kırılmaz yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

2019 Yılını geride bırakırken, "Martın sonu Bahar ve Herşey Çok Güzel Olacak" sloganı ile yola çıktığımız ve yakın zamanda iktidar ile taçlandıracağımıza olan inancım tamdır.

 2020 Yılını liyakate dayalı istihdam politikasını, Şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların ve akla, vicdana, ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden,gençlerin demokratik taleplerinin yükseldiği,kardeşlik duygularının pekiştiği, hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelenin kökleştiği,barışın ve huzurun hakim olduğu bir yıl olması dileğiyle.


Okunma : 234

Etiketler : CHP, MERSİN GENÇLİK KOLLARI İL ÖRGÜTÜ, YENİ YIL MESAJI




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!